Bir aydır şehir dışındaydım ve evime gelince aşağıdaki görselini eklediğim dolabı gördüm. Sokağın hemen girişinde ve evime 30-40 metre uzaklıkta. Ek olarak da ulunduğum bölgede her evde Superonline Fiber var. Bu dolap olası Türk Telekom Fiber altyapısının sinyalini verir mi? Bilgililer var mı? Teşekkürler.

Bu küçük dolabı koymuşlar. Solunda duran büyük dolap ise senelerdir var zaten üzerindeki grafitilerden de belli oluyordur. Onun da ne olduğunu bilmiyorum ama mevcut düzende evimde Telekom VDSL var zaten ve maksimum 65 Mbps destekliyor.
Superonline Fiber vs Kablonet Fiber
Bu iki firmanın routing, ping, stream veya verdiği router kalitesi aynı zamanda genel hizmet ve müşteri hizmeti kalitesi arasından öneriniz hangisi olur? Binada Türk Telekom, Superonline ve Türksat'ın eve kadar fiberi var yani bu üç firma da GPON 1000 veriyor fakat Türk Telekom çok pahalı diye ondan vazgeçtim direkt. Örnek olarak 1000'lik pakette diğer iki firma ile Telekom arasında neredeyse aylık 350-400TL fark var.
Vodafone 6 Aydır Sokaktan Binaya Gelmeyen Fiber
Merhaba öncelikle. 2013 senesinde kurulan Superonline Fiber FTTB altyapı bulunan Adana Çukurova Huzurevleri Mahallesi adresinde bulunan binamın tam önüne Vodafone, 2024 yılının aralık ayında hatta tam tarih 17 Aralıkta fiber çalışması yaptı ve yere kablosunu döşedi. Fakat o gün bu gündür ne gelen var ne giden. Yerde Vodafone Fiber yazan kapaklarını da koydular fakat evlere çekmediler.
Bu Sansüronline'dan kurtulmak istiyorum. Routing sorunları, on saatte açılan web siteleri ve yüksek ping beni bıktırıyor. Halihazırda kullandığım hız da 500 Download 50 Upload. Vodafone'u arayıp talep açtım hattınız 200 destekliyor diyor evet Superonline üzerinden 200 verebiliyorlar bana ama ben direkt kendi altyapısın kullanmak istiyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Eve çekilmesi ne kadar sürüyor? Şikayetimi nereye yazabilirim? Twitter'dan Vodafone CEO'sunu ve Vodafone'u etiketledim. Ek olarak Superonline üzerinden Vodafone kullansam daha iyi bir deneyim yaşar mıyım?
Bakın bu fotoğrafı çektiğim yerin tam zıt açısı yani arkası da benim bina yani tam kablonun önünde benim oturduğum apartman var.

Kaira Klima Yanlış Sıcaklık Ölçümü
2000-3000TL TWS Kulaklık Önerisi
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bu aralıkta TWS kulaklık arıyorum. Başarılı ANC, Transparan modu, güzel ses ve mikrofonu olan modeller arasında.
Aklımda Jabra Elite 7 Pro var 2400TL, Sony Linkbuds S var 2500TL ve Soundore Liberty 3 Pro var 2700TL. Siz ne önerirsiniz bu 3'ü arasından veya daha farklı bir şey aklınızda varsa eğer
Kullanılacak telefon: iPhone
Nvidia Driver Yüksek CPU ve Disk Kullanımı
|
2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
|
RTX 2070 Super'lerde Bellek Sorunu Devam Ediyor Mu?
|
Cumhurbaşkanı Maaşına Zam!
|
PSU 12V+ Güç Sorunu
|
Meslek: Öğrenci

Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 315
İkinci El Bölümü Mesajları: 93
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 584)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware