Şimdi Ara

evga gtx 970 ssc+ ve sc+ arasında ne fark var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi geceler. başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar. bu iki model arasında ne gibi farklar var arkadaşlar. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? şimdiden çok teşekkür ediyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-supercloked-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-ssc-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanoncul -- 31 Mart 2015; 0:25:05 >

• up
  • Şöyle cevap vereyim daha yeni amazondan SSC aldım, SSC 04G-P4-3975-KR modeli en son soğutucu değişti ve birkaç revziyon yemiş hali ve kesinlikle onu tavsiye ederim. Kullanıyorum memnunum. 04G-P4-2977-KR model ise eski sanırım üretilmediği için artık pahalıya gömmeye çalışıyorlar.
  • Evga GTX970 SSC ACX 2.0+ versiyonunda 5 tane ısı borusu bulunmakta. Ayrıca SC versiyonundan +35 mhz daha hızlı GPU'su.

Evga GTX970 SC ACX 2.0 versiyonunda ise 3 adet ısı borusu bulunmakta. Bunların ikisi 8 mm ve direk GPU'ya temas etmekte. 3. ısı borusu 6 mm ve GPU'ya teması yok. Büyük ihtimal VRAM'leri serinletmek için tasarlanmış.

Eğer GPU'ya yüksek oranlarda oc yapmak istiyorsan SSC modelini tercih etmeni öneririm. Yok benim OC ile işim olmaz, olacaksa da enthusiast seviyesinde yapma gibi bir derdim yok diyorsan SC modeline yönel.
  • çok teşekkür ediyorum hepinize değerli yorumlarınız için.
  • vatanda şöyle bir durum var hocam bende gitim almaya 980 Superclok + FTW modeli için fiyat sordum FTW daha ucuz Superclok daha pahalı ve yavaş biraz ve FTW Custom PCB olduğunu öğrendim Superclock ise Referans PCB ama gel görki fiyat farkı 150 TL Mağzada saçmalıktan öteye değil

kesin cevap istiyorsanız EVGA hangisi ne özeliği var @Nessarien yardım alabilirsiniz bu konuda kendisi EVGA kulandığı için birçok kartıda kulanmış ayni zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 13 Nisan 2015; 14:51:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sizin söylediğinizin tam tersi neden derseniz fiyatlarına bakınca eu.evga üzerinden sizdeki model daha uccuz buyurun

http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=04G-P4-3975-KR&family=GeForce 900 Series Family&uc=EUR

EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ PART NUMBER: 04G-P4-3975-KR Price: € 385,00

http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=04G-P4-2977-KR&family=GeForce%20900%20Series%20Family&uc=EUR

EVGA GeForce GTX 970 Superclocked+ ACX 2.0 PART NUMBER: 04G-P4-2977-KR Price: € 395,00

yinede kesin ve doğru Cevap almak istiyorsanız Nessarien pm atınız size doğru cevabı vericektir

çünkü daha 2 gün önce Superclok GTX 980 almaya gitim vatana 2450 TL mağza fiyatı web fiyatı 1.999 TL

GTX980 FTW ACX 2.0 modeli ise 2309 TL di ve sorduğumda Nessarien hocam FTW Custom Pcb + Soğutma olarak daha iyidir dedi Superclok için ise Referans pcb dedi sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 13 Nisan 2015; 15:06:07 >

• enja kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle şöyle söyliyim, arkadaş vatandan link attığında fiyatları bu şekilde değildi eski 04G-P4-2977-KR modeli daha pahalıydı, ben yanlış görmüş olabilirim ama model numaralarına bakıp yorum yaptım. Almadan önce evga yı baya bir araştırdım, modeller hakkında bilgim var.

04G-P4-2977-KR eski model arkadaşlar alıcaksa yeni sürüm 04G-P4-3975-KR tavsiye etmekte yarar var. Şu anda da amazonda 04G-P4-2977-KR modeli, kullanmış olduğum modelden 2 dolar ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 13 Nisan 2015; 17:01:31 >
  • anladım hocam
    hocam benim anlamadığım bir superclocked+ var bir superclock var bide yeni çıkan ssc+ var. amazondan alıcam. hangisi daha iyi onu anlayamadım. sc+ nın fiyatı ssc+'ya göre biraz daha pahalı ama ssc+ saat hızları biraz daha fazla olarak geliyor. karar veremedim valla.
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    alabiliyorsanız GTX 970 FTW ACX 2.0 modelini alın diğerlerine göre biraz daha iyi soğutması

http://forum.donanimhaber.com/m_99679683/tm.htm
    karar verdim hocam sağ olun. ya ssc+ alıcam yada durum musait olursa düşündüğümün üstüne çıkmazsa fiyat ftw+ alıcam. çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
    rica ederim imzanızda GTX 970 Asus strix varmış zaten Sizde SLI mi yapıcaksınız ?
    yok hocam iade ettim onu cw yüzünden onun yerine 980 alıcaktım ki evga sagolsun kargo'yu sipariş edeceğim gün 120 euro yaptı alamadım kaldı öyle sonra dolar arttı. artık bekleyemicem amazon'dan alma kararı aldım bende ama hala kararsızım.
    bende öylece kala kaldım valla iade etim bende 3.5 gb vram sorunu yüüznden 1 aldığım kartım GIGABYTE G1 970 ti onda CW çıktı diye verdik geri bundada 3.5 gb vram olduğunu duyunca bunuda iade etim şimdi bekliyorum öyle 980 alıcam çok pahalı vatanda artık ADM yeni kartlarını bekliyorum belki onlar 980 den daha iyi olur olmasada 980 lerin fiyatı belki düşer diyorum bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.