Şimdi Ara

Evga gtx 970 ssc 3 aylık kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yurt dışından alınmadır. Evga uluslararası ve tr garantisi vermektedir. Oc yapılmadı, sıfır kokusu üzerinde. İçinden çıkan posteri kağıtları sticker ları duruyor. Coil whine sorunu yoktur.
    Fiyat eft havale ile 900 tl.
    Get gg fark eklemek suretiyle açılır. Evga gtx 970 ssc 3 aylık kutulu

Evga gtx 970 ssc 3 aylık kutulu Evga gtx 970 ssc 3 aylık kutulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 8 Haziran 2016; 14:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tr garantililer bu fiyata satılmıyor haftalardır..
  • sli da duruyor kullanıyorum. Daha aşagı vermeyi düşünmüyorum. satılmasın sorun değil :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Burda da varsin.

• su stickygreen adli kisiyi uzaklastirin artik ya isi gucu yok oluculuk yapip piyasa fiyatlarini dusurmeye calisiyor. adam adamis kendisini bu isin hayret bi olay yaa

• n0hero kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ölücülük yapmıyor olması gerekeni söylüyor tr garantili ise ikinci elde bu kartın hakkı 800-850tl dir yurt dışı ise 700-750tl dir. Kendimde 800tl ye forumdan bir hafta evvel tr garantili msi gtx970 100me aldım kart pırıl pırıl mouse pad ine kadar eksiksiz şekilde
  • Yurtdışından alınan ürünlerde Evga Türkiye artık bakmıyor 2015 tarihinden itibaren böyle bunu düzeltin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun arkadasin oluculuk yapmasi veya yapmamasi degil. isi gucu yok butun 2. el ekran karti baslik ve ilanlarina fiyat yuksek fiyat revize gibi seyler yazmasi. gorev edinmis bunu kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0hero

sorun arkadasin oluculuk yapmasi veya yapmamasi degil. isi gucu yok butun 2. el ekran karti baslik ve ilanlarina fiyat yuksek fiyat revize gibi seyler yazmasi. gorev edinmis bunu kendisine.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

ben doğruları söylüyorum bazıları bundan rahatsız oluyor diye bardağın şeklini almam alamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: n0hero

sorun arkadasin oluculuk yapmasi veya yapmamasi degil. isi gucu yok butun 2. el ekran karti baslik ve ilanlarina fiyat yuksek fiyat revize gibi seyler yazmasi. gorev edinmis bunu kendisine.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

ben doğruları söylüyorum bazıları bundan rahatsız oluyor diye bardağın şeklini almam alamam

anladik gorevin dogrulari soylemek. bravo sana.
  • n0hero kullanıcısına yanıt
    Max.600TL fiyata GTX970 bulmak için çırpınanlardan..

• 700tl ye şu zamanda gtx780 satmaya çalışan birinin 600tl gtx 970 arayanlara laf etmeside ayrı komedi..

kendinizi istediğiniz kadar parçalayın isterseniz forumda grup kurun değişen pek bişey olmayacak şu saatten sonra sizlere bol şans..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.