Şimdi Ara

Evga Gtx 780 Acx SC -Sli- Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
10
Favori
10.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu bilgisayarda oyun oynayamam lan. Bilgisayara acırım. Hiç bir oyun pc yi zorlamicak bile. Böyle bir bilgisayar görmedim hayatımda. PC dediğin combat çıkınca kasar aga. Yoksa ne o film gibimi oynicaz oyunları
  • Hayırlı olsun hocam. Sanırım anca rüyalarımda görebileceğim bir sistem (bütçe konusunda) :D
  • kedi bile evga lara hayran kalmış Nessarien bf 3 te umarım karşılaşırız
  • Hayırlı olsun ortalardan yerimizi alalım
  • bende bilgisayart topluyordum bu ramleri bekliyorum inş kısa zamanda çıkar birde sistemin hayırlı olsun ama 4k intel kullanmanı yürekten isterdim hem herkes 3k ya göre yapıyor sistemini 4k biraz daha değişik olurdu yinede bunu da izleyeceğim.
  • Sistem süper olmuş. Testleri merakla bekliyorum
  • Teşekkürler iyi dilekleriniz için

Downloadların hepsi bitmese de bir kısmı bitti lakin kartları hala sürücüsüz kullanıyorum malum 320.18 ile ilgili şüpheler çok ve bunun dışında alternatif yok 780'ler için. Dün gece Evga USA teknik servisinin de tavsiyesi birkaç gün içinde çıkacak olan yeni driverları beklemek oldu. Kartımın garanti süresini de yeni driver çıktığında sıfırlayarak o tarihe çekecekleri için beklemek dışında kaybedecek bir şey olmayacak benim adıma. Umarım Nvidia bugün/yarın yeni sürücüyü çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Teşekkürler iyi dilekleriniz için

Downloadların hepsi bitmese de bir kısmı bitti lakin kartları hala sürücüsüz kullanıyorum malum 320.18 ile ilgili şüpheler çok ve bunun dışında alternatif yok 780'ler için. Dün gece Evga USA teknik servisinin de tavsiyesi birkaç gün içinde çıkacak olan yeni driverları beklemek oldu. Kartımın garanti süresini de yeni driver çıktığında sıfırlayarak o tarihe çekecekleri için beklemek dışında kaybedecek bir şey olmayacak benim adıma. Umarım Nvidia bugün/yarın yeni sürücüyü çıkarır

en iyisi olur hocam. 320.18 ile 660Ti ekran kartım dün 5-6kere mavi ekrana düştü. yaptığım oc işlemiyordu ve bf3 de bi anda heryer masmavi oluyordu. 1saat kullanıp tekrar eskisini kurudm.

• quote:

Teşekkürler iyi dilekleriniz için

Tamda yeni sürücü bilgisi verecektim sizi bilgilendirmişler en iyisini yapın bekleyin bu arada hayırlı olsun

• Hayrlı olsun ekran kartınız bende aynı sizdeki karttan geliyordu bana fakat kuzenim erken dönüş yapınca Amerikadan mecbur zotac gtx 780 almak zorunda kaldık şu anda daha SLI geçemedik biz ama artık ilerde belki ama ben kartı 1205/1705 olarak kullandım ve %13 voltaj vererek kulladım 320.18 drıverda sorun yok gtx 780 lerde ben kullanıyorum sorunsuz şekilde testlerde kullandığın programların dowloand linkilerini pm atarsan bende burada test sonuçlarını paylaşırız ve iki ekran kartı arasındaki performans farklarını daha iyi anlarız kartın amerika fiyatı 649 $ biraz Almanyada pahalı sanırsam...
  • Bir Evga hayranı olarak beklediğim konu. Testler için konuda yerimi alıyorum. Sistem tek kelime ile ŞAHANE. Nazar değmesin. Özene bezene hazırlanmış. Emek kokuyor belli. Tekrardan hayırlı olsun dostum.
  • hayırlı olsun testleri bekliyoruz
  • Kartların boost hızları hakkında bilgi verebilir misin?
  • Para var çare var
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Kartların boost hızları hakkında bilgi verebilir misin?

Driver cikana kadar lightningi taktim 780 leri cikardim, hic bakmadim gpu-z ile gercek degeri veremeyebilir dusuncesiyle. 20 civarinda oyunu download ediyorum bu gece ya da yarin yeni driver gelsin akabinde bakip soylerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • testler baya gecıkmelı gelecek sanırım.
  • kartlari riske atmak istemiyorum dogal olarak driveri beklemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek tek alıntı yapmadan yanıt vereyim.

Öncelikle teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun.

Kartlar Evga Germany'den internet üzerinden alındı. Daha ucuza gelmiyor zira fiyatlandırma USD yerine EURO olduğu için fiyat yüksek. 689 Euro kart başına fiyat + 19 Euro backplate ücreti.

Gümrük ödemeleri => Ordino 60 TL + Ürünün %18 bedeli

Böylece kart başına 2000 TL falan ediyor. Gümrükte bu yüzden bir problem yaşanmıyor zira ücretini ödediğiniz sürece 1 günde işlemler tamamlanıp ürün gümrükten size yönlendiriliyor.

Bir sorun çıkarsa ne olacak diye merak ediliyor. 2 seçenek var.

1 Kredi kartınızı kullanıp kapora verip aynı karttan bir tane daha sipariş ediyorsunuz size gönderiliyor. Akabinde sorunlu kartınızı Evga'ya geri yolluyorsunuz. Onlar kartı alıp sorunu onayladıktan sonra ödemeyi size iade ediyorlar. Böylece bekleme olmaksızın sorununuz çözülüyor.

2 Rma başvurusunda bulunuyorsunuz. UPS kargoya onlar ödemeyi yapıp size bandrol seri no yolluyor siz de ücretsiz kartı onlara yolluyorsunuz.

Corsair gibi sorun yaşayan ürünleri Türkiye'de yetersiz ve çok uzun süren teknik servis sürecine sokmaktansa yurt dışına yollamak daha iyi.

Üstad Biraz çabuk olsan diyoruz :) yeter çatladık da.. Merakla bekliyoruz, şimdiden emeğine sağlık.

• güzel bir sistem olmuş, GTX 770 sli bir sistem daha dengeli olurdu diye düşünüyorum.
  • Teşekkürler.

680 Lightning kullanıyordum hali hazırda onun üzerine 770'e geçmek bana pek cazip gelmedi performans anlamında, bu yüzden 780 daha iyi bir seçim oldu.

@osedon

Teşekkür ederim ilgin için fakat nasıl çabuk olayım ki Ben de Nvidia'yı bekliyorum zira yeni driverlar henüz çıkmadı onlar çıkmadan da kartları 320.18 ile riske atmak istemiyorum (yukarıda açıkladım sebebini). Ben de mecburen 320.18 piyangosu bizi vurmasın diye bekliyorum ve fırsat buldukça downloadları neticelendiriyorum. Driver sebebiyle kartları kullanamamayı sen bir de bana sor.

Perşembe-Cuma arası 1,5 haftalığına iş ve aile sebebiyle şehir dışına çıkacak olmam da cabası, artık kediler kullanır kartları yokluğumda

Nvidia muhtemelen bugün sürücüleri yayınlayacaktır ben de aralıksız kartlarla haşır neşir olacağım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.