Şimdi Ara

EVGA GTX 750 Tİ TAM PERFORMANS ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDAŞLAR BU KARTAN TAM PERFORMANS ALAMIYORUM SİSTEMİM

FX6100
    EVGA GTX 750Tİ FTW
    12 GB RAM

GTA 5 DE HİGH AYARLDAR 30 FPS VE ALTI ALIYORUM AMA YOUTUBEDE AYNI SİSTEM 8 GB RAM KULLANANLAR 40 VE ÜZERİ FPS ALIYORKEN BEN NİYE BOYLE DUSUK FPS ALIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 3 Ocak 2018; 19:35:9 >

• oyun korsanmı originalmı
  • KORSAN
  • Bence 6100 den oluyor bendede fx6300 var texture 30 civari. Gtx 650 ti boost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergenakman -- 3 Ocak 2018; 21:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx6100 den kaynaklandıgını dusunmuyorum adamlarında aynı işlemci yüksek fps alıyorlar
  • Aynı işlemci ve HD 7850 1 GB ile gayet iyi değerler alıyorum. Sistemin sıcaklık değerleri ne alemde oyun oynarken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart 970 serisimi dedigim gibi 750 ti nin iyi performans vermesi lazım benim fx 6300 %70 i geçmiyor.m5a78-mlx3 anakart. 4300 mhzde kullanıyorum 60 derece civarı. asus gtx 650 ti boost ekran kartı 25 35 arası fps alıyorum hingde görüntü seri olsun diye texture normale geciyorum 2 3 gündür.60-30 arası degişiyor. intelle kullanlar daha cok alıyor. yada sürücüde bir problem var şu 1xxx serisi çıkalı driverden mi benim kart 1176 hatta 1299 mhz a çıkmıştı nvidiaya mail atmıştım son gelen güncellemede 1176 çalışmaya başladı normalde 1085 mhz turbo ile. overclock probramından sliente yada gaming e geç öyle dene birde. ayrıca fx serisi işlemcide amd ekran kartlarıyla özel bir teknoloji ile daha cok fps veriyor. arkadaş 1 gb 7850 ile iyi açıyor bence oyunları 1 gb neki 2,5 gb istiyor hing ayarlarda dram yetmeyine takılıyor oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 960 (Ti) Sonunda Geliyor !!!
    11 yıl önce açıldı
    Rx 580 Vs Gtx 1050 ti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sergenakman S kullanıcısına yanıt
    1200 MB'yi geçmeyecek şekilde ayarladığım gayet iyi idare ediyor. Elbette texture ayarı ve gölgeler en düşükte. Üstüne birde MSAA açmıyorum tam oluyor.

• edit : anakart gigabyt 990fxa d3 rev.1 gpu sıcaklık yükte 40 gpu kullanımı bazı yerlerde 25 e kadar dusuyor normalde 40 50 60 70 arası geziyor hep , cpu sıcaklık 48 lerda geziyor cpu kullanımı 80 ve 70 arası

birde dikkat ettim mssaa 2 4 8 yapsamda ayarları yükseltsemde aynı fps yi alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 3 Ocak 2018; 23:28:13 >
  • tamam ayarların cok yüksek senin biraz düşür. yap gpu 99 98 95 üstü calışması lazım geforce
    geforce experience optimum yap yada oyunun setingini sil tekrar aç geforce experience bazen çok yüksekde açabiliyor. msaa dedigin şey çok güçlü kartları bile zorlayan bişey. ayrıca gtx 750 nin texture hing ayarlarda bile gta 5 oynatcagını sanmıyorum. hatta 760 bile zorlanır.dokuyu işlerken zorlanıyor kart en iyisi 1050ti almak. ama fiyatlar uçmuş. ewga 900 1000 tl diyor :/ yada sli yapsan
  • ayarları duşürsemde aynı fps yükseltsemde default ayarlarda oynuyorum aynı fps ben youtube adamın yaptıgı ayarın aynısı yapıyorum aynı fps yi alamıyorum + bütün oyunlarda fps sorunu var sadece gta 5 yok tam performans alamıyorum karttan
  • ben soyle soyleyim sistemim su sekildeydi

Anakart= GIGABYTE 78LMT-S2 S/L/V DDR3 1xPCI AM3 FXdestekli

İslemci= Athlon x4 620 am3

Ram= 8gb ddr3 1333mhz ram

Ekran kartı= Hd 4850 1 gb gdrr5 256 bit (hd7850 1gb takmıstım gecici bir sure)

Psu= 700w psu 80+plus

amac sadece gta 5 oynamakti oyuna girince ayarlari 800x600 butun ayarlar low da yapsam

full hd de 1920x1080 butun ayarlar ultrada yapsam

15-20 fps ve ani fps drops dususleriyle oyun dan sogudum resmen ne yaparsam yapayim sizin bahsettiginiz sorunu yasiyordum ultra ayarda olsa -low ayarda olsa 20 fps yi gecemedim ve oyun inanilmaz kasiyordu gözlerim bozuluyordu az kalsin hd 7850 de de hd 4850 dede ayni fps veriyordu bir cok kez arastirdim detaylica sorunun ne oldugunu 760g cipset oldugundan olabilecegi yaziyordu yabanci forumlarda .diger secenekde elimdeki athlon x4 620 islemci yetersiz gelebilecegini dusundum anakartim fx 6300 destekliyordu ama karar verdim once rx 560 serisi yeni nesil kart aliyim baktim olmadi cozum yok fx 6300 veya fx 8300 alirim sorunu cozerim diye dusundum amacim sade ve sadece GTA 5 oynamakti oyunlarla aram pek iyi degildir eskisi kadar.

herneyse MSI RX 560 4GB karti satin alip makinaya taktigimda oyuna girdigimde oyun tum ayarlari kendi optime etmis tum ayarlar ultra sadece msaa kapali 1920x1080 de 35 -40 arasi fps ile akıcı bir oyun zevki deneyimi ile suan an itibariyle oyunu bitirmis bulunmaktayim fx serisi islemci masrafi yapmadan ama suan fx serisi islemci almayi dusunuyorum 50-60arasi fps alırım umuduyla oyunu tekrar basdan oynayacagim msaa acarak bakalim fx 6300 msaa x2 de olsa acmaya yetecekmi bilemiyorum deneyip gormeden .buda benim basimdan gecenlerdi

umarim sizde sorunu en kisa surede cozersiniz insallah,Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 4 Ocak 2018; 1:31:59 >

• Islemciye overclock yapilmistir videoda belki. Advanced graphics ayarlari acik kalmistir sizde ya da. Tam performans alamadiginizi videoya gore belirlemeyin. Msi afterburnerla izleyin gpu kullanimi oyunda %90 ustundeyse hep sikinti yok.

• hocam 4 5 tane video var aynı sistemi kullananlar hepinin fps degerleri aynı ondan benim canım sıkkın acaba pc mi agırlastı diye dusunuyorum gpu kullanımı hic 90 a cıkmıyor en fazla 80 a cıkıyor cok nadir 90 ı goruyor oda hemen dusuyor işin ilginc yanı 20 25 kadar dusuyor gpu kullanımı ne yaptımsa bir türlü cozemedim cozemiyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar inşallah çözerim
  • Gta 5 online ile offline arasinda ciddi bir islemci yuku farki var. Offline da yapilan testler kafanizi karistirmistir. Genelde testleri offline da yapiyor adamlar. Fx 6100 gibi bir islemcinin gta 5 online la arasi pek iyi degildir. Darbogaz olmasi bence normal bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 5 Ocak 2018; 21:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dindar Adam

oyun korsanmı originalmı

Yok gta 5

• BENCHMARKTA GOSTERİYORLAR FPS Yİ BENCHMARKIN İLK SAHNESİNDE 40 VE ÜSTÜ FPS ALIYORLAR BEN BEN 25 VE 20 ARASI FPS ALIYORUM YANİ OFFLİNE ONLİNE DURUMU DEİL BU
  • movistar73 kullanıcısına yanıt
    Oyun korsan oldugı için güncellemeleri yoktur oyunun en son updatesini bul indir sonra fps degerlerini söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dindar Adam -- 6 Ocak 2018; 0:22:14 >
  • korsanla bir ilgisi oldugunu sanmıyorum olsa bile enfazla 3 4 fps artısı olur
  • nvidia kontrol panelinden dikey eşitlemeyi kapat, yada oyun içinde vsynci. ikisinide kontrol et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.