Şimdi Ara

Evga GTX 1660 SC Ultra (Vatan Faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Evga GTX 1660 SC Ultra (Vatan Faturalı)

Kartı 30.03.2020 tarihinde Vatan Bilgisayar dan aldım. 30.03.2022 tarihine kadar garantisi devam ediyor isteyene faturayı da gönderebilirim. RTX kart almak için satıyorum sorunsuz temiz poşetlerine kadar duruyor. Sıradan bir oyuncuyum, mining yapılmış yıkık kartlarla karıştırmayın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Mart 2022 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam siz şimdi miningcilere sövdünüz mü? Anlamadığım mining yapınca ne oluyor? madem miningci sevmiyorsunuz neden bu kadar yüksek fiyat koydunuz? Ayrıca bu kartı alacak olan yine minigciler.

Nasıl bir ironi içindesiniz anlamadım, mining için kart alan adamın, mining yapılmışsa almıyorum demesi gibi bir şey bu.

• Hocam siz şimdi miningcilere sövdünüz mü? Anlamadığım mining yapınca ne oluyor? madem miningci sevmiyorsunuz neden bu kadar yüksek fiyat koydunuz? Ayrıca bu kartı alacak olan yine minigciler.

Nasıl bir ironi içindesiniz anlamadım, mining için kart alan adamın, mining yapılmışsa almıyorum demesi gibi bir şey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

+1

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

Ayrıca senin kartının aynısı 2 adet

güç 70 wata düşürülmüş

core clocklar -300

ısıları 55 dereceyi geçmiyor.

nasıl yıkılıyor anlatımırsın bu kartlar.

sen oyunda render daha çok yıkıyorsun kartları 70-80-90 derecelerde...

ayrıca seninde mining yapmadığını nereden bilelim hadi ispatla...!

sözün senetmi senin...?

• Mining yapan adamın sıcaklık değeri çok yüksek olur ayrıca kimin aldığı umrumda değil isteyen üstüne oturur isteyen mining yapar, ben oyundan başka bişey yapmadım kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilim ayrıca umrumda da değil. Boş boş mining yaptın mı diye soru soran adamlara yaptım bu açıklamayı. Saçmalamanın alemi yok

• TheWoi kullanıcısına yanıt

Hocam mining yapan adamın sıcaklık değeri yüksek olur çok yanlış bir söylem buraya bir örnek bırakıyorum kendi rigimden değerler 43-52 derece arası kartlar normalde bu kartları hiç bir oyunda bu sıcaklıkların yanına bile yaklaştıramazsınız yani insanları yanlış bilgilendirmeyin.

• Siz yanlış yönlendiriyorsunuz 7/24 durmadan kartları çalıştırıyorsunuz ne macun kalıyor ne termal silikon kalıyor. Boş yapmayı bırakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evga Gtx 970 SC -1250 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duruyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.