Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Evga GTX 1660 SC Ultra (Vatan Faturalı)

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Nasıl bir ironi içindesiniz anlamadım, mining için kart alan adamın, mining yapılmışsa almıyorum demesi gibi bir şey bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
-
-
Mining yapan adamın sıcaklık değeri çok yüksek olur ayrıca kimin aldığı umrumda değil isteyen üstüne oturur isteyen mining yapar, ben oyundan başka bişey yapmadım kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilim ayrıca umrumda da değil. Boş boş mining yaptın mı diye soru soran adamlara yaptım bu açıklamayı. Saçmalamanın alemi yok
Siz yanlış yönlendiriyorsunuz 7/24 durmadan kartları çalıştırıyorsunuz ne macun kalıyor ne termal silikon kalıyor. Boş yapmayı bırakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duruyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam siz şimdi miningcilere sövdünüz mü? Anlamadığım mining yapınca ne oluyor? madem miningci sevmiyorsunuz neden bu kadar yüksek fiyat koydunuz? Ayrıca bu kartı alacak olan yine minigciler. Nasıl bir ironi içindesiniz anlamadım, mining için kart alan adamın, mining yapılmışsa almıyorum demesi gibi bir şey bu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X