Şimdi Ara

evga gtx 1070 power 8x2 pin sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Evga gtx 1070 ftw ekran kartı aldım, psu'm ocz'nin 650 watt 80+plus bronze serisinden, 1 adet 6 pin ve 1 adet 6+2 pin güç verebiliyor.

Şimdi sıkıntı şu, ekran kartı iki adet 8 pin kablo gerektiriyor. Ben 6+2'yi kullansam diğeri boş kalıyor. 6pin'i ekran kartının kutusundan çıkan 6to 8pin dönüştürücü ile 8pin'e dönüştürdüm, kablo tam oturmuyor ekran kartına. Neden olabilir acaba? 6+2 pin klik ediyor tamamen oturuyor. Ama 8 pin olan çok kolay girip çıkıyor oturmuyor yani o deliğe. Çok da zorladım aslında ama yok olmuyor zarar da vermek istemiyorum devamlı itip kakıp.

Bilgisi olan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 6 Ekim 2016; 23:01:49 >

• dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    o dönüştürücüler pek kaliteli olmaz o yüzden,tam oturmuyor derken yani pc açılmıyormu? veya yük altında restart mı atıyor ne oluyor
    6+2 pinlik normal power supply çıkışı ile dönüştürücünün boyunu ölç bakalım aynımı,belki dönüştürücü biraz daha uzundur boy olarak o yüzden oturmuyor olarak görüyorsundur,veya oturan ters tırnakları kırıktır ondan direkt çıkıyordur
    istersen bi resim at daha iyi olur 2 sininde
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Hocam soyle soyleyim psu'dan gelen kablo sert bir sekilde oturuyor, zaten hareket etmiyor klik sesi geliyor (6+2)

Evga'nin kutusundan cikan cevirici ile 6 pini 8 pine cevirdigimde naparsam yapayim klik sesi duyamiyorum ve ufak bi gucle cekip takilabiliyor. Sanki bir engel var arkada oturmuyor.

Haliyle aldigim hata su:

please power down and connect the pcie power cable(s) for this graphics card

Siyah ekranda bu hata geliyor bilgisayari acinca.

Yarin resim de ekleyecegim konuya. Sanirim ya baska bir cevirici ile denemeliyim ya da psu degistirmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 7 Ekim 2016; 0:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, sorun yaşayan olursa bilgilenmesi açısından yazıyorum, kartı çıkarıp yumuşak zeminde 8lik molex pini zorlayınca girdi, çalıştı herhangi bir sorun yok kartta. Demek ki biraz zorlamak gerekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.