Şimdi Ara

Evga GTX 1000 serisi ekran kartlarında yanma problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    zahmet oldu çok teşekkür ederim
  • 10 gün içinde karar vermem lazım cok oc yapan biri değilim otomatik yaparım .msi x mi alsam bu modeli bırakıp..Ledlerde iyiydi be.
  • Evga ekran karti biosu icin update yayinladi isinma sorununu gideren. Fan ayarini degistiriyor bios update i. Bu update i kurmayi oneriyormus evga. Genede termal pad istemek size kalmis. Termal pad takarken sorun olursada garanti kapsaminda sayiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz termal padler ulaştırılmamış olsada termal pad montajını karta zarar verme ihtimali olduğunu düşünerek uygulamama yolunu seçmeyin.Yurtdışındaki bazı kullanıcılar Evga'nın termalleri göndermesini bekleyemeyip ayrı olarak satın alarak montajını yapmaya başlamışlar.Lazım olan tek şey bir adet tornavida ve Evga'nın termalleri göndermesi hepsi bu kadar :)

    Örnek olarak bir kullanıcı kendi montajını videoya almış.Bence gayette iyi iş çıkarmış.Merak edenler için ;







  • attığım maile dönüş yapılmış, her hangi bir kargo ücreti ödemek zorunda değilmişiz bilginiz olsun. eğer belirtilen kartlardan birisine sahipseniz termal pedleri ücretsiz evga'dan temin edebilirsiniz.

    şahsen bende ayrı olarak satın alıp uygulayacaktım fakat kaç mm olduğu konusunda bilgi bulamadığım için hiç yanaşmadım, kendilerinin göndermesi daha mantıklı olur düşüncesindeyim.

    bu arada termal pedlerin montajı konusunda da yukarıda ki video gibi detaylı şekilde çekilmiş olanları youtube'de mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 15 Kasım 2016; 8:5:39 >
  • Daha önceki mesajımda bir kullanıcıya ait termal pad modlaması hakkında video paylaşmıştım.Aynı kullanıcı termal pad eklemesi sonrası sıcaklıklarda olan değişimi profesyonel olarak kaydetmiş.Üstelik 1080 FTW Hybrid modelinide temin ederek onda durumun ne olduğu hakkında benzer bir test uygulamış.Açıkcası EVGA Hybridlerde sorun yok desede hybridlerinde pek serin çalıştığı söylenemez.

    Termal pad sonrası Gtx 1080 FTW Furmak testi(20 dk test süresi) hızlandırılmış video ;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Kasım 2016; 23:7:47 >




  • Buradada EVGA Gtx 1080 FTW Hybrid için 20 dk Furmark Burn Test;



    Hybrid modeli olduğu gibi test edilmiş herhangi bir ekleme/çıkarma mevcut değil :)

    Görüldüğü üzere FTW 1080 ne termal pad takviyesi yapıldığında hybridlere göre vrm bölgesindeki sıcaklıklar daha düşük çıkmakta.Sanırım Hybridler içinde bir termal pad takviyesi ihtiyaç gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Kasım 2016; 23:14:25 >




  • Eeltorm E kullanıcısına yanıt
    Aslında tam beklenecek bir durum daha önce de çok ciddi teknik bir hata yaptılar . Güven vermiyor en baştan beri.
  • Ben şahsen güvenemedim, 1080ftw alacaktım fakat evga forumunda konuları biraz gezdim sorunun kaynağı belirsiz açıkcası.
    Kullanılan VRM'ler belirli serilerde sıkıntılı olabilir deniyor. Sadece VRM değil mosfetleri yanan da olmuş vs.
    Firma yetkilileri ise ısrarla sorunun VRM aşırı ısınmasından kaynaklanmadığını, pad'lerin opsiyonel olduğunu isteyenlere gönderileceğini söylüyor.
    Dolayısıyla ben de bu konularda şanssız olduğumdan risk almak kafama yatmadığı için Msi gtx1080 gaming x modelini tercih ettim.
    Yurtdışı kartlarda garanti olayını da evga'ya mail atarak sordum, yerli garanti olayı zaten kalkmış vektron ilgilenmiyormuş.
    Almanya'daki merkeze gönderilmesi gerekiyormuş. Yurtdışına kargoladıktan sonra sorduğum tüm firmalar o şekilde garanti veriyor.
    Kısacası eskisi gibi çok farklı bir avantajı yok şu an.
  • Termal padler gerçekten işe yaramış gibi
  • arkadaşlar 1070 ftw kullanıyorum, termal pad olayını bende sipariş etmiştim. O gelene kadar tabi önceden EKWB den sıvı soğutma için blok siparişi vermiştim. o gelince takarken baktım ki zaten EKWB vramler içinde termal pad koymuş. Dolayısıyla evgadan gelecek olan padleri kullanmama gerek kalmadı. Bloğu taktıktan sonra ve vramlere pad koyduktan sonra ısı gerçekten düşmüş ki, önceden Vramlere +350 mhz bile veremiyordum, şuan padlerden sonra verebildiğimi gördüm :) powerlink 'imde gelince OC konusunda daha stabil OC olacaktır
    Evga GTX 1000 serisi ekran kartlarında yanma problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 17 Kasım 2016; 11:52:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • en sağlam ekran kartı markasına ne oldu böyle nazarmı değdi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sardemir

    arkadaşlar 1070 ftw kullanıyorum, termal pad olayını bende sipariş etmiştim. O gelene kadar tabi önceden EKWB den sıvı soğutma için blok siparişi vermiştim. o gelince takarken baktım ki zaten EKWB vramler içinde termal pad koymuş. Dolayısıyla evgadan gelecek olan padleri kullanmama gerek kalmadı. Bloğu taktıktan sonra ve vramlere pad koyduktan sonra ısı gerçekten düşmüş ki, önceden Vramlere +350 mhz bile veremiyordum, şuan padlerden sonra verebildiğimi gördüm :) powerlink 'imde gelince OC konusunda daha stabil OC olacaktır
    Evga GTX 1000 serisi ekran kartlarında yanma problemi

    Kasa ateş ediyor hocam

    Sivi sogutmanin fanlarini cikarip ledli fan taksam cok iyi olacak bende de.

    Cikan fanlari satsam alici cikar mi acaba??

    Sivi sogutmada 2 tane 14 cm corsair fan + 3 tanede 14cm lik cool master var. 5 tanesini kaca satarim kaba taslak??




  • Termal pad vs. uğraşmayıp Zotac 1080 Amp! Extreme alarak sorunu kökten çözdüm.Bu seride kullanıcılara yaşatılan mevcut durumlardan ötürü bir sonraki seriye kadar Evga ekran kartı almayı düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 22 Kasım 2016; 17:22:52 >
  • Nvidia nin göz bebeğine nazar değdi 1080 ti de ve 2 bin serisinde bu sorunların olmayacağını umuyorum evga gibi firmaların aynı hatayı 2 kez yapma lüksü yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 22 Kasım 2016; 20:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz bir seri piyasaya çıktı mı acaba? Şayet çıktıysa sorunlu ve sorunsuz serileri anlayabileceğimiz bir seri numarası falan var mı?
  • lawyerzzz kullanıcısına yanıt
    amazondan alacaksanız seri değişti, ellerinde ki modelleri toplayıp modlanmış hali satışta. son aldığım ftw modelinde doğruladım
  • Hayret evga gibi kaliteli markada bu olyorsa yandık hepimiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.