EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING, 24G-P5-3987-KR, 24GB GDDR6X, iCX3 Teknolojisi, ARGB LED, Metal Arka Plaka, Ekran Kartı https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HGS1SXH |
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING - 23199 TL

-
-
Çok güzel bir kart geçen haftaya kadar kullanıyordum, rev 1.0 pcb ile geliyorsa daha da efsane olur. Ancak fiyat hala bu kart için alınabilir seviyede değil. Evga ah be evga ah be.
-
Elimde 12 GB 3080 var, 12 taksitle almak üzereydim ki içimden bir ses "şimdi sakin ol ve o mouse'u yerine bırak" dedi
-
Bu ekran kartlarını bu fiyata satanı da alanı da temiz bir sopalıyacaksın :) koca 58" tv yi 6500 liraya aldım, bu ne tek başına bi s*ke yaramayan kart 23 bin lira.sanki altına bulamışlar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hiçbir işe yaramıyor. Onun yerine 4 tane 58" tv almayı tercih ederim.
-
Haklısınız, misal 3d modelleme yapan birisiyim. Ekran kartı kartı yerine tv bakmaya başladım. Çok daha fazla işime yarıyacak :))
-
Yaklaşım güzel de kıyas epey yanlış olmuş.
Sen bu zekanla bence 3d yi bırak 6d modellemeye geç :) tv nin içinde 4k görüntü kartı, 4 çekirdekli işlemci, ses kartı,tuner dev ekran, yüzlerce devre vs bi ton iş var, 6500 lira senin gibi süper zekalılara kuru ekran kartı 23 bin lira bile az 150 bin lira olması lazımmış.
Valla ne cevap yazsam bilemedim. Ciddi ciddi 3d modelleme için tv öneren bir arkadaşımız var. Sevgiyle uğurluyoruz kendisini.
-
Tüplü TV alırsan hocam ray tracing fiziksel olarak mevcut gelir diye biliyorum
-
bitmiş
-
www.incehesap.com
XFX Speedster MERC 310 AMD Radeon RX 7900 XT Black RX-79TMERCU9 20GB GDDR6 320Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/xfx-speedster-merc-310-amd-radeon-rx-7900-xt-gaming-ekran-karti-fiyati-60222Zaten bunuda geçtim PCB'nin çift tarafında vram bulunan ekran kartı alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Aralık 2022; 17:6:26 >
-
-
Arkadaşlar uzun yıllar götürecek masaüstü toplayacağım. 4090 ilk parti bitti şuan piyasada hep sonradan satıcı fiyatları mevcut . bütçem var ve ilerideki işimi bu bilgisayar üzerinden sürdürücem. Sizce 3090 alıp geçip kafaya taktığıma değmez mi , yoksa bul yiğenim bir yerden farkı hissedeceksindir mi?
(Benchmark %82 fazla performans diyor , koray birand abim de öve öve bitiremedi ama ne kadarı pazarlama gerçekten kafaya takınca anlayamaz olunuyor. )
Kredi çektim . Tasarımcı olduğum için parayı 1 senede çıkartabileceğimi umuyorum.
-
-
3090 yetiyorsa isinize o zaman 3090 alin ama 2.el ucuz alin. Tr garantili.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence CPU, PSU vs. uygun diğer bileşenler de bütçenizi çok zorlamayacaksa 4090 alın. Kısa sürede yeni parti ürünler gelir diye düşünüyorum.
Sonuçta 3090'lar da öyle bedava fiyatlara satılmıyor. Hele bu karttan para kazanacaksınız ki anne babasının kredi kartlarını delik deşik eden bebeleri düşününce çok daha mantıklı bir seçim olur.
Edit: Düşündüm de aslında 58 inç bir Toşiba TV de sizin işinizi görebilir
Şok ya da A101 indirimlerini takip ederseniz hatta bayağı hesaplıya gelebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 21 Aralık 2022; 5:20:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen hiçbir işe yaramıyor. Onun yerine 4 tane 58" tv almayı tercih ederim. |
Haklısınız, misal 3d modelleme yapan birisiyim. Ekran kartı kartı yerine tv bakmaya başladım. Çok daha fazla işime yarıyacak :)) |
Valla ne cevap yazsam bilemedim. Ciddi ciddi 3d modelleme için tv öneren bir arkadaşımız var. Sevgiyle uğurluyoruz kendisini. |
Tüplü TV alırsan hocam ray tracing fiziksel olarak mevcut gelir diye biliyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X