Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW 3 11 GB - Kullanıcı İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
8
Favori
23.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam 4k monitör almanızın zamanı geldi

    ekran kartı değiştiricem, bu kart ile gigabyte aorus gtx 1080 ti xtreme edition arasında kaldım.

    Bu kartın overclock potansiyeli ve uzun süreli tam kapasite kullanımlarda ekran kartı sıcaklığı kaç derecelere ulaşıyor acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 30 Aralık 2019; 10:49:20 >
  • Geride bırakmaya hazırlandığımız bu yılda inceleme konumu güncel tutarak yıl içerisinde çıkmış önemli yapımları sizlerle paylaşmaya çalıştım.2017 Temmuz'dan beri konumda düzenli olarak video paylaşıyorum ve bu süreçte 100 ü aşkın oyuna ait performans videolarına yer verdim.Tüm oyunlar orjinal ve en güncel sürümlerinde paylaşıldı ve bu paylaşımlara 2020 yılındada devam etmeyi düşünüyorum.Yeni yılın ilk ayları oyunlar açısından biraz durağan geçecek olsada Mart sonrası önemli yapımlar geliyor.Başta Cyberpunk 2077 olmak üzere Resident Evil 3 Remake,henüz tarihi belli olmasada Dying Light 2 beklediğim oyunlar ve bu oyunlarıda çıktıktan sonra konumda paylaşmaya çalışacağım.Yeni yılın başta sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor ve tüm forum üyelerinin yeni yılını kutluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Aralık 2019; 16:14:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Geride bırakmaya hazırlandığımız bu yılda inceleme konumu güncel tutarak yıl içerisinde çıkmış önemli yapımları sizlerle paylaşmaya çalıştım.2017 Temmuz'dan beri konumda düzenli olarak video paylaşıyorum ve bu süreçte 100 ü aşkın oyuna ait performans videolarına yer verdim.Tüm oyunlar orjinal ve en güncel sürümlerinde paylaşıldı ve bu paylaşımlara 2020 yılındada devam etmeyi düşünüyorum.Yeni yılın ilk ayları oyunlar açısından biraz durağan geçecek olsada Mart sonrası önemli yapımlar geliyor.Başta Cyberpunk 2077 olmak üzere Resident Evil 3 Remake,henüz tarihi belli olmasada Dying Light 2 beklediğim oyunlar ve bu oyunlarıda çıktıktan sonra konumda paylaşmaya çalışacağım.Yeni yılın başta sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor ve tüm forum üyelerinin yeni yılını kutluyorum.
    Mutlu yıllar.

    GTX 1080 Ti, 2020'de de kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Nedir şuan piyasası iyi yıllar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır bu kartı kullanıyorum. Sıcaklıklarından memnun değilim kasa çok iyi bir hava akışına sahip olmasına rağmen sıcaklık çok rahat 70 derecenin üstüne çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Star Wars Jedi Fallen Order 1440P DX11 EPIC-Gears 5 1440P DX12 ULTRA/EPIC A-Sync Compute Aktif







  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuyu 2017 Temmuz ayında açtım ve o günden beri düzenini bozmadan foruma katkısı olması ve kullanıcıların yararlanabilmesi amacıyla paylaşımda bulunuyorum amacım ne ego tatmin etmek nede başka bir şey,bu nedenle konu ile ilgili varsa bir sorununuz ilgili yerlere iletebilirsiniz.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Burada ki incelemenin de etkisi ile aklımızda soru işareti kalmadan 2 adet evga ti almıştık sistemlere. Ve hala 1080ti günümüz için iyi ve alınası bir ürün 2.el piyasası canlı şu sıralar almayı planlayan insanlar için hoş bir rehber. Forum mantığı bir soru sorup cevap alınca kaçmak değildir. Forum mantığı bu tarz tecrübe paylaşımı ve yardımlaşma,fikir alışverişidir arkadaşlar. E youtube da dolu inceleme var gider oradan bakarım vs derseniz de haklısınız lakin orada da pazarlama ve taraflı incelemeler sizi yanıltabilir. Bu bir son kullanıcı incelemesidir. Farkını anlayan herkesin işine yarar. Forumda böyle konuların tekrardan çoğalması dileği ile emeğinize sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efemelih -- 22 Ocak 2020; 22:7:14 >
  • efemelih kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için çok teşekkür ederim.Siz ve sizin gibi değerli arkadaşlarımızın sayesinde konumu bu günlere kadar taşıdım.Aynı düzendede önümüzdeki dönemde devam edeceğini belirtmek istiyorum.
  • Konu sayesinde kartımın fazla ısındığını anlayıp servise gönderdim. Konu sahibinin eline emeğine sağlık devamını bekliyorum.
  • Metro Exodus 1440P DX11 Extreme




    Oyun 15 Şubat tarihinde Steam üzerinden tekrar satışa çıkıyor.Bu nedenle geride bıraktığımız sürede oyuna çok sayıda güncelleme geldiği için Steam üzerinden en güncel sürümüne ait bir video kaydedip paylaşmak istedim.Henüz oynamayan ve Steam üzerinden almayı düşünenler için faydalı olacağını düşünüyorum.




  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam konu sahibini mi sevmiyorsun kartı mı sevmiyorsun , bu konunun neden zararı olsun kimseye anlamadım ? Belli bir emek harcayıp güzel bir paylaşım yapmış konu sahibi ki forumun amacı da bu değil mi, paylaşım ? Bazen paylaşımlarda yanlışlık yada eksiklikte olabiliyor benimde oluyor, kimse mükemmel değil neye kızıyorsun anlam veremedim. Bana da senin yazdığın tarzda bir kaç mesaj yazan oldu da, sen eski aklı başında bir üyesin diye sana soruyorum yanlış anlama
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kimseyi sevmemek diye bişi yok bu arkadaşın paylaştığı sıcaklık değerlerine güvenerek aynı karttan aldımki yurtdışı incelemelerde 70leri geçtiğini bildiğim halde. Arkadaşın paylaştığı değerlerin gerçekle alakası yok. Kartı 2 slot yapiyim derken sıvamışlar palit kartlarda bile daha iyi soğutma var. Kışın ortasında 70 e vuruyor sıcaklıklar yazın nolacak kim bilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Extreme model 1080 Ti'larda düşük ısılar beklememek lazım, 70C normal birşey, daha önce kullandığım Gigabyte Aorus extreme de öyleydi ama hala taş gibi kart, 2080'e tercih ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Şubat 2020; 12:23:12 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Aynı fan profilinde aynı sıcaklık değerini alamaman normal ama bunun için arkadaşa kızmana gerek yok ki. Macundan ortam sıcaklığına aksaya sistemdeki konumuna hatta psu ya kadar değiştiren etkiler var sıcaklığı. 70 derecede ses çıkarmadan çalışıyorsa eğer yazında 80 derecede kullanırsın maksimum bu absürt değer değil aslında hocam. Ha sen ben bu karttan daha iyisini beklerim yoksa ghidip stok kart alırdım dersen haklısın ona birşey diyemem. Baktımda göremedim sıcaklık değerlerini konuda, kaç yazılmış sende kaç oluyor , kasa ve fan durumları nedir vs bilgi paylaşımı yapın dilerseniz yorumlayalım.

    Ama bilgi paylaşımı yapılmış konuda bir emek harcanmış ve kesinlikle faydalı bir konu oluşturulmaya çalışılmış. Ben emeğe saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum, eleştirilerin dozunu kaçırmamak lazım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 11 Şubat 2020; 12:53:27 >
  • Öncelikle herkesi sakin olmaya ve saygı kurallarının dışına çıkmamaya davet ediyorum.Herkes kendince yorumunu yazabilir saygı duyuyorum fakat yazdıklarınız asılsız ifadelerden oluşuyorsa bu konuda elbette yazacaklarım olacaktır.

    Tarafımca hazırlanmış ve tüm içeriği bana ait olan bu konu yaklaşık üç yıla varan bir süredir bölümde yer almaktadır ve bu güne kadar hiç bir paylaşımımda "yanlış yönlendirme" gibi aktivitelerde bulunmadım.Bu kartla ilgili paylaşım yapan tek kişi ben değilim aynı kart ile birçok sitede yapılan çok sayıda inceleme var ve hepsinde elde edilen sıcaklık ve performans değerleri birbirinden farklıdır.Sadece ekran kartları değil diğer bileşenlerdede başta ortam sıcaklıkları olmak üzere kasa içi hava akışı,fan yönleri,termal macun gibi faktörler elde edilen sıcaklık değerlerinde doğrudan etkilidir.Bunu bilemeyecek kadar donanım bilginiz yoksa gelipte burada "yanlış yönlendiriyor,faydadan çok zararı var" gibi söylemlerde bulunmak iyi niyetli bir davranış değildir.

    Bu incelemede tamamen foruma özel olarak hazırladığım ve öylede kalacak olan bir kullanıcı incelemesidir.Paylaştığım sonuçlarda kendi deneyimlerimin bir parçasıdır.Aynı değerleri görememeniz yada mevcut sıcaklık değerlerinizin daha yüksek olması gelipte burada tanımadığımız kişilere asılsız ifadeler kullanma hakkını sağlamaz.Kartı hangi koşullarda kullandığınızı,kasa içi hava akışının yeterli olup olmadığını yada kartın herhangi bir fiziksel sorununun olup olmadığını belirtmeyip ardından gelip bu ifadeleri kullanıyorsanız asıl kimin yönlendirme yaptığı ortadadır.Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama yapılan çalışmaya saygı göstermek bir erdemdir ve ne yazık ki anlamsız bir tartışmaya neden olma amacında olanlar sayesinde üç yıldır sürdürdüğüm bu konuyu bir güzel hiç etmeyi başardınız.

    Teşekkürler.




  • Resident Evil 3 Raccoon City Demo 1440P DX12




    3 Nisan tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Resident Evil 3 Remake için bir Demo sürümü yayınlandı ve oyunun bu sürümündeki performansını izlemek isteyenler için paylaşmak istiyorum.Oyunu önceden sipariş etmiştim bu nedenle çıkış yaptığı gün tam sürümündende ayrı bir video konuda yer alacak.Tüm ayarlar en sonda ve DX12 aktif bir şekilde kaydettim ve yer yer 1440P de 144 Fps leri gözlemledim.Oyunun optimizasyonu gayet iyi seviyede görünüyor.RE2 Remake içinde gerek demo gereksede tam sürüm videoları yine konumda yer alıyordu.Bir sonraki video ise 4K çözünürlükte Ultra Nightmare grafik ayarlarında kaydettiğim Doom Eternal'dan olacak.




  • DOOM Eternal Ultra Nightmare 4K Vulkan




    ID Tech 7 ile geliştirilen ilk oyun olma özelliği taşıyan DOOM Eternal için daha önce belirttiğim üzere 4K çözünürlükteki oynanış videosunu paylaşıyorum.Konumdaki ilk video bir önceki DOOM oyunundan gelmişti ve Eternal'in Orjinal Steam sürümüne ait performans videosunuda çıkışının ardından kısa bir süre içerisinde hazırlayıp yüklemesini tamamladım.ID Tech Engine'in en son sürümünü kullanan oyun görsel yönden güçlü ve aynı zamanda oldukça optimize çalışıyor.3 yıllık bir kartla 4K çözünürlük ve en yüksek seçenek olan Ultra Nightmare grafik ayarlarında bile 60 Fps üzeri bir performans elde etmek sadece kusursuza yakın optimizasyonla mümkün olurdu.Muhtemelen ID Tech 7 ile ilerleyen süreçte daha fazla oyun göreceğiz.Oyunda MSI Afterburner OSD ve diğer programlar desteklenmiyor,aslında Afterburnerı çalıştırdım fakat aktif olduğunda gpu kullanımı %15 oranında düşüyor.Bu nedenle olmalı ki bu tür OSD programları oyunda çalışmıyor.Bu nedenle oyunun kendi performans göstergesini aktif ederek değerleri görmenizi sağlamaya çalıştım.Videonun işlenmesi tamamlandı ve dileyenler 2160p@60 Fps kalitede izleyebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 22 Mart 2020; 2:29:57 >




  • Sayende 1080ti FTW3 hybrid imi değiştirmekten yine vazgeçtim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resident Evil 3 Remake 1440P DX12






    Resident Evil 3 Remake tam sürüm olarak çıkış yaptı ve daha önce Demo sürümünü paylaştığım oyunun tam sürüm performansını çıkışı sonrası orjinal Steam sürümü üzerinden paylaşmak istiyorum.Oyun gayet optimize ve özellikle DX12 ile sorunsuz çalışıyor.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.