Şimdi Ara

EVGA 1080ti sc2 kutusunda faturalı oyuncudan 2999TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 EVGA 1080ti sc2 kutusunda faturalı oyuncudan 2999TL
    kart sorunsuz sadece oyun için kullanılmış aşırı temiz bi karttır böyle bir kartta lol - dota - csgo oynayan bir arkadaşımın kartı, ne kadar mantıksız bişiy yaptığını farketti ve ona gtx 680 aldık ve bunu satmaya karar verdi.

öncelikle kartın termal pad'lerini kontrol ettim kontrol derken açmadan yukardan baktım aradan görünüyor hepsi yerinde kart furmarkta 67 dereceyi geçmiyor heaven benchmark firestrike gibi testlerinide yaptım aynı şekilde ısınmıyor ve sorunsuz calışıyor. oc falan olmadı dememe gerek yok heralde kartı oc yapmaya zaten gerek yok 7600k ile kullanıldı bahsettiğim oyunlar 144hz de sabit oynandı power bağlantı kabloları stickerları ve faturası kutusuyla birlikte verilecek sormak istediğiniz başka soru varsa whatsapp : 05433350850

EVGA 1080ti sc2 kutusunda faturalı oyuncudan 2999TLEVGA 1080ti sc2 kutusunda faturalı oyuncudan 2999TLEVGA 1080ti sc2 kutusunda faturalı oyuncudan 2999TL
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• extra güç girişlimi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferaTue

extra güç girişlimi hocam?
    2 adet 6 pin güç girişi mevcut
  • The forest cok rahat oynuyorum 800x600 very low settings yazmayı unutmuşsunuz hocam.
    İlan başlıgından gereksiz saçma bi fiyat yazılmış oldugunu tahmin ettim ve yanılmadım ^^ 100 tl ye Hd 5770 150 - 180 TL ye HD 7770 varken ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

The forest cok rahat oynuyorum 800x600 very low settings yazmayı unutmuşsunuz hocam.
    İlan başlıgından gereksiz saçma bi fiyat yazılmış oldugunu tahmin ettim ve yanılmadım ^^ 100 tl ye Hd 5770 150 - 180 TL ye HD 7770 varken ....
    100 tl den bırakıcam ilan fiyatını güncellemedim piyasadaki 4000 serisinin en ucuz fiyatı benimki diyebilirim , gg gibi sitelerde 4830 lara 170 tl istiyorlar dx 11 le dx10 un karşılaştırması bile olmaz zaten isteyen bunu koleksiyonluk alabilir yoksa evet %4 luk bir benchmark farkı var (OC) de.

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/ATI-HD-4870-vs-AMD-HD-5770/m7788vsm7752

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

The forest cok rahat oynuyorum 800x600 very low settings yazmayı unutmuşsunuz hocam.
    ayrıca forestı 1080p de medium ayarlarda oynuyorum 50 fps civarı
  • 5850 için bir fiyat alabilir miyim acil olarak özelden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

5850 için bir fiyat alabilir miyim acil olarak özelden teşekkürler
    P.M.
  • 5850 ile stealseries sims4 oyuncu kulaklığı takaslayabioirz kapalı kutu sıfır ürün kafa kafaya takas

• quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

5850 ile stealseries sims4 oyuncu kulaklığı takaslayabioirz kapalı kutu sıfır ürün kafa kafaya takas
    yok hocam ilanları kaldırmayı düşünüyorum zaten 200 tl nin bi değeri yok biliyorsun sattığıma değmez
  • Peki kardeşim hayırlısı diyelim

• Bu arkadaşa hd4870'i almak için fiyatı 110 lira iken yazdım gecikmeli yazması üzerine fiyatı güncellediği cevabını aldım eski nesil bir kartı bu paraya satabiliyorsa satsın bakalım w10 driver'ı bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 12 Ekim 2018; 9:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Bu arkadaşa hd4870'i almak için fiyatı 110 lira iken yazdım gecikmeli yazması üzerine fiyatı güncellediği cevabını aldım eski nesil bir kartı bu paraya satabiliyorsa satsın bakalım w10 driver'ı bile yok.
    w10 güncellemelerden kartın driverını kuruyor otomatik driver görünmemesine rağmen ayrıca muadil 4850 lere 150 yazıyorlar satmak gibi bir amacım yok 100 liranın bi değeri yok özellikle 4870 kalabilir yedek kart olarak
  • mertstar15 kullanıcısına yanıt
    Driver'ın getirdiği tüm düzenlemelerden faydalanamıyorsunuz aygıt yöneticisinden farklı yollar deneyerek kartı tanıtıyorsunuz tanıtılmış olması kartın performansını net şekilde elde edebileceğiniz anlamına gelmiyor hd5750 satıyorlar aynı paralara hemde kargo dahil yazmak önemli değil satmak önemli kaç kişi satabiliyor absürt fiyatlara satma niyetiniz yok madem kaldırın o zaman ilanı insanlarla gönül mü eğlendiriyorsunuz ? Ayrıca 100 liranın bir değeri yok madem 110 liradan satışa koyup karta talibim dedikten sonra neden fiyatı 150'ye çekiyorsunuz ? Yedek kart olarak kalabilir madem yani mantığınıza bakarsak kabaca tabirle enayi bulursam kaktırırım yoksa istemem yan cebime koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 12 Ekim 2018; 13:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Driver'ın getirdiği tüm düzenlemelerden faydalanamıyorsunuz aygıt yöneticisinden farklı yollar deneyerek kartı tanıtıyorsunuz tanıtılmış olması kartın performansını net şekilde elde edebileceğiniz anlamına gelmiyor hd5750 satıyorlar aynı paralara hemde kargo dahil yazmak önemli değil satmak önemli kaç kişi satabiliyor absürt fiyatlara satma niyetiniz yok madem kaldırın o zaman ilanı insanlarla gönül mü eğlendiriyorsunuz ? Ayrıca 100 liranın bir değeri yok madem 110 liradan satışa koyup karta talibim dedikten sonra neden fiyatı 150'ye çekiyorsunuz ? Yedek kart olarak kalabilir madem yani mantığınıza bakarsak kabaca tabirle enayi bulursam kaktırırım yoksa istemem yan cebime koy.
    hocam 150 lira paran yoksa cebinde 150 lira veremiyorsan uzatmanın bi mantığı yok kart tamir görmemiş kondisyonu mükemmel 170 liraya 1 gb 7850 de vardı forumda ona bakarsan performansı en az 3 kat fazladır ben koleksiyonluk kart olarak görüyorum bulursam gtx 780 in temizlerindende alıcam biblo olarak kullanmak istiyorum hatta arızalı kartlarıda alıyorum biblo olarak elinde varsa özelden yaz kozmatiği iyi durumda olsun yeter

• mertstar15 kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükür daha iyisini alacak gücüm var absürt olan 110 lira iken talibim dediğim anda fiyatı fırsatçılık yaparak yükseltmeniz kendiniz ile çelişiyorsunuz.

EVGA 1080ti sc2 kutusunda faturalı oyuncudan 2999TL
  • O fiyati bayadir yukselticem firsat bulamadim almak zorunda degilsiniz. Daha fazlasini versin herkesin alimgucu yuksek olsun yurtdasiz vefah duzeyimiz yuksek olsun dusman degiliz sonucta umarim daha uyguna bulabilirsiniz iyi forumlar

• marka, model?
  • Sapphire trix 3 fanli model

• Arkadaşla az önce telefonda konuşup kesin almak üzere anlaştık her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.