Bildirim
Evet her şey dış görünüş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bırakın bu örnekleri arkadaş hiçbiriniz şişko,çirkin kızlarla olmak istemezsiniz her şey dış görünüştür _____________________________ A simple idea that will change everything -
Evet dış görünüş,bunlar böyle diye biz çirkinler güzel kız bulacağımız umuduna kapılma,anca rüyamızda görürüz ondada don ıslak oluyor sonra.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cirkinsen cirkin sevgilin olur.yakisikliysan guzel sevgilin olur.bu devran boyle geldi boyle gidecek.
Cirkin olupta guzel kiz hayali kurmayin cunku guzel kizlar yakisikli erkek ariyor. NET..
Istisna %30
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kızları bilmem ama erkekler şişman ve bakımsız kızları sevmez. _____________________________ -
onlar ne ki?
_____________________________ -
rusyada malum ırkın sekste güçlü olduğu rivayeti varmış ondan malum ırkla beraber oluyorlarmış _____________________________ Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Evet hocam herşey dış görünüş değil.
PARA!!!_____________________________ Huor Elensar -
Dış görünüşü fazla önemsememek gerek.Ancak doğamız gereği fazla önem vermesek bile önyargılarımızı kıramıyoruz.
Ben, 'herşey dış görünüş değildir' diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizim elimizde bir tek silah var, o da beynimiz, öğrenme yetimiz. Bu yüzden gelin, öğrenelim... -
Abi benim anlamadığım konu bizim sınıfta bi eleman var çok tipsiz tipin t si yok çocukta.Ama çok güzel bir kızla sevgili.Çok da sevgilisi olmuş okulda ortamı var.O güzelce yaşıyor.Benim tipim onun iki katı diyebilirim kızlar öyle diyor çünkü.ama benim bir tane sevgilim olmadı.Ee o çocuğun tipsiz olmasının ne anlamı var güzel kizla birlikte.Agzi laf yapıyor adamın.Tip mip hikaye arkadaşlar canlı canlı yaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X