Şimdi Ara

VERNİSSAGE iyi bir gözlük markasımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• olm kazıklandın artık dönüşün yok30.75 ytl girdi sana
  • Ben kullanıyorum. Fena bi ürün değil, piyasada çok var damla modeli oldukça çok satıyo bu sene moda olması sebebiyle. Ben para vermedim ama sen kaça aldın bilmiyorum
  • ya gittigidiyo da 30 liraya satıyolar. 30 liralık gözlükten ne olur. versace nin kolpası bence bunu alacağına tezgahlarda kilosu 50 liraya büssrü marka model var onlarda gözü bozar bu da en azından daha az verip gözün bozulur gidip doğru düzgün bi optikçiden en az 100 liralık bişey al göz önemlidir.
  • kolpa versage
    quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

ya gittigidiyo da 30 liraya satıyolar. 30 liralık gözlükten ne olur. versace nin kolpası bence bunu alacağına tezgahlarda kilosu 50 liraya büssrü marka model var onlarda gözü bozar bu da en azından daha az verip gözün bozulur gidip doğru düzgün bi optikçiden en az 100 liralık bişey al göz önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Temmuz 2006; 14:35:55 >

• quote:

ya gittigidiyo da 30 liraya satıyolar. 30 liralık gözlükten ne olur. versace nin kolpası bence bunu alacağına tezgahlarda kilosu 50 liraya büssrü marka model var onlarda gözü bozar bu da en azından daha az verip gözün bozulur gidip doğru düzgün bi optikçiden en az 100 liralık bişey al göz önemlidir.

Ulan bende bu isim nerden çağrıştırıyo diyorum

• mesela ben arnette aldıydım. rayben getiriyomuş TR ye. çok memnunum 160 liraydı geçen yaz. sağlam marka aralarında valentino rossi'nin de bulunduğu pek çok karizmayı reklamlarında kullanıyorlar. bu arada rayban i de eskiden kimse beğenmez almazdı kamyoncu gözlüğü derlerdi ne alakaysa. şimdi tikylerin özellikle gözünden düşmüyo maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sprey Boya Markası ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mesela ben arnette aldıydım. rayben getiriyomuş TR ye. çok memnunum 160 liraydı geçen yaz. sağlam marka aralarında valentino rossi'nin de bulunduğu pek çok karizmayı reklamlarında kullanıyorlar. bu arada rayban i de eskiden kimse beğenmez almazdı kamyoncu gözlüğü derlerdi ne alakaysa. şimdi tikylerin özellikle gözünden düşmüyo maşallah

POLICE in üstüne tanımam

• SQNY ya da CASIQ gibi bir şey sanırım bu..
  • versage 200se rayban 100dür police'te 50 dupont muydu neydi bişi vardı 1milyardan başlıyodu fiyatları

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE
    POLICE in üstüne tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnmalkow

SQNY ya da CASIQ gibi bir şey sanırım bu..

bence de böyle birşey olmalı. ilk kez duyuyorum. ekşide bile yok yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

versage 200se rayban 100dür police'te 50 dupont muydu neydi bişi vardı 1milyardan başlıyodu fiyatları

quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE
    POLICE in üstüne tanımam

Valla fiyatlarına bi diyeceğim yok. POLICE in tarzını seviyorum ben.
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2410073

burda satan adamın yorumlarına bakılınca memnun olmayan yok,ilginç

kutusuyla felan veriyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.