Şimdi Ara

Evet Hayır reklamları ve referandum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bir hayırcı olarak şu soruyu sorarak, hayırcılardan daha çok evetçi arkadaşların fikrini almak istiyorum. En başta da şunu söylemek isterim ki medyanın tarafsız olması gerektiğini düşünüyorum. Fazla tv izleyen biri değilim fakat ne zaman tv başına geçsem kanalların %90'ının hükümet yanlısı haber yaptığını görüyorum. Referandum reklamlarına baktığımda ise yine aynı şekilde ama yine de hayır reklamını alışılmışın dışında, yani fox,ulusal kanal,halk tv haricinde star tvde denk geldim. Belki kanal d ve show da vermiş olabilir denk gelmedi ama atv ve trtnin yayınlamadığına eminim. Şimdi güzel kardeşlerim. 15 temmuzdan sonra ve son yaşanan hollanda sıkıntısından sonra iktidarın dilinde bir demokrasidir giderken medyada neden bu demokrasiyi görmüyoruz? Bizler internete ulaşıp birşeyleri araştırabilirken, doğuda, anadoluda imkanı sadece tv izlemek olan vatandaşlar sürekli evet propagandası izlemekteler. Tartışma programlarında yine aynı şekilde evet propagandası yapılıyor. Sokak röportajlarında bile biz tayyipçiyiz, reis nederse odur diye evet verecek olan bir sürü insan var. aynı şekilde biz tayyibi sevmeyiz, biz akpli değiliz diye de hayır verecekler var. Böyle bir referandumun hiç de sağlıklı olmayacağı kesin değil midir? Demek istediğim, %90 evet çıksın ama insanlar taraf tutarak değil, değişecek olan şeyleri okuyarak bunun bilincinde olarak oy versin. Aklı başında, objektif arkadaşlar yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim.

• Hükümetin bunlara ne yaptığını ben de anlamış değilim. Zorla falan mı yapıyorlar bizi destekleyeceksiniz yoksa cezayı mezayı dayarız falan yoksa yine klasik bir AKP işsizliği falan mı...
  • her yerde hayır reklamı görüyorum

büyük kanallar CHP lileri sürekli konuk ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

her yerde hayır reklamı görüyorum

büyük kanallar CHP lileri sürekli konuk ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUGÜN BOYKOT İÇİN NE YAPTINIZ?
    2 hafta önce açıldı
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.