Şimdi Ara

Evet çıktı. Hukukçular ne düşünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ne düşünüyorsunuz. siyaset okumayı düşünenler de tabii.

• http://www.anitsayac.com/

benim hayalim kurtulmaya çalışanların yanında olmak.yukardakilerin gözü arkada kalmasın en azından.elimden geleni yaptım demek için hukuk okumayı düşünüyorum ne olursa olsun.böyle eli kolu bağlı oturmaktan çok daha iyi bana göre
  • Yaw kardesim sanki dün dünyanın en demokratik

ülkesiydik yine aynı b.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koğuş ağası

http://www.anitsayac.com/

benim hayalim kurtulmaya çalışanların yanında olmak.yukardakilerin gözü arkada kalmasın en azından.elimden geleni yaptım demek için hukuk okumayı düşünüyorum ne olursa olsun.böyle eli kolu bağlı oturmaktan çok daha iyi bana göre

ne olursa olsun hedefinizden vazgeçmemişsiniz. bir de hukuku prestiji, parası için seçmeyen azılı kişilerdensiniz. sizi ve yüreğinizi kutluyorum!
  • Referandum sonucuna gore yılgın olanlar varsa akıllarını başlarına alsınlar biricik ülkemiz var ölene kadar tek mucadelemiz ülkeyi birilerinin kucagina atmamak icin olmali hukuka daha sıkı sarılın adalet yegane sigortamiz olmalı su donemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maynilbb kullanıcısına yanıt
    utandım böyle deyince,çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koğuş ağası

http://www.anitsayac.com/

Linke tıkladım ve bir ekrana ne kadar uzun bakılabilirse o kadar uzun baktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla vazgeçmiyorum asla. Günümüzde bu taraflı hakim savcılara inat daha çok hukuk tercihi yapalım.

Hukuk mutfaktır evde herkes karnını oradan doyurur. O olmazsa ev halkı yemek yiyemez sefalet baş gösterir. Mutfak kirlendiğinde bir daha buraya girmeyelim kilitleyelim pis kalsın mı diyoruz? Doğru olan davranış bu mu? Orayı temizlemek için daha çok çalışırız kimse saçmalamasın.

Daha çok çalışacağım bu yandaşçı yalaka hsk üyelerine, ünideki kalitesiz hocalara ortamı bırakmamak için.
  • Bu memleket bizim! Daha çok asılmalıyız. Bu devran ya dönecek ya dönecek.

• Tıp isteyen bir MF olarak hukuksuzluğun alasını gördük dün akşam. Ancak bunu değiştirebilecek, ülkeye adaleti getirecek olan siz hukuk isteyenlersiniz, başkası değil. Çalışmaktan vazgeçmeyin, bu milletin adaletli hukukçulara her zamankinden daha çok ihtiyacı var, vazgeçmeyin, daha çok çalışın. Yıldığınızda hatırlarsınız diye yazıyorum, bilseniz de.

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" - Mustafa Kemal Atatürk.

• Dünle bugün arasında pek bir fark yok. Dünde her yargı bağımsız değildi, yolsuzluk ve rüşvet kol geziyordu. Sadece daha resmi hale geldi. %70 bağımlı atanan hukukçuların yargılamasına kaldı Türkiye.
  • hala hukuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.