Şimdi Ara

Evet canavarlar tanışıyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar ben Zafer Aşıcı.Memleketim Kırklareli-Lüleburgaz.Okul nedeniyle İzmir'de oturuyorum.Ege Üniversitesi'nde İstatistik bölümündeyim.(gerçi bu sene hazırlıktayım ) Sizleri de tanımak isterim.Umarım en kısa zamanda tanışır kaynaşırız.

• Merhaba ben taha memleketim Kütahya , tayin dolalısıyla mersinde yaşıyorum . Liseyi açıktan bitirmeye çalışıyorum , 93 doğumluyum . Bilgisayar kullanmayı seviyorum, oyun hastalığım vardı o da bitti . Dövüş sanatlarına ilgim var ama zamanım yok . 7 ay yaptım bıraktım keşke bırakmasaymışım :( Bazen hayata küsüyorum , bazen de olur olmaz herşeye gülüyorum. Neyse fazla uzadı bu mevzu herkese hayırlı günler.
  • Merhaba ben Miraç Sakaryalıyım tayin nedeniyle Uşakta oturuyoruz Lise 2 ' yim Silkroad online hastasıyım (gerçi bütün MMORPG'lerin hastasıyım ) Annem gile burdan selamlar
  •  Evet canavarlar tanışıyoruz

Dağılın şimdi
  • Selam ben Berkin, arkadaşlarım Bekir der. 17 Yaşında Lise 3 öğrencisiyim. Geçinip gidiyoruz işte sömestırda bile ders yapıyoruz. Bilgisayar kullanmayı, müzik dinlemeyi, sohbet etmeyi severim. Çok iyi uyurum. Ege Üniversitesi demişsiniz. Ege Makine düşünüyordum ben. Okulunuzdan biraz bahseder misiniz? Teşekkürler
  • benim adım fatih 8.sınıfa gidiyrum en sevdiğim oyun batman arkham city
  • quote:

Orijinalden alıntı: audance1

benim adım fatih 8.sınıfa gidiyrum en sevdiğim oyun batman arkham city

Boş zamanlarımda kitap okumayı severim falan da deseydin yarışmayı başlatacaktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar ben Çağlayan Devrim. Memleketim Konya/Ereğli. Site, forum işleriyle oldukça çok uğraşırım. 4-5 sitem var. ( 2 tanesi oldukça çok tutmuş forumdur sitesidir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Selam ben Berkin, arkadaşlarım Bekir der. 17 Yaşında Lise 3 öğrencisiyim. Geçinip gidiyoruz işte sömestırda bile ders yapıyoruz. Bilgisayar kullanmayı, müzik dinlemeyi, sohbet etmeyi severim. Çok iyi uyurum. Ege Üniversitesi demişsiniz. Ege Makine düşünüyordum ben. Okulunuzdan biraz bahseder misiniz? Teşekkürler

Açıkçası okulumu seviyorum gerçekten iyi bir okul ve rahat,kısıtlama yok serbestsin eğer kargaşa kaos istemiyosan Ege Üniversitesi sana göredir diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Merhaba ben Miraç Sakaryalıyım tayin nedeniyle Uşakta oturuyoruz Lise 2 ' yim Silkroad online hastasıyım (gerçi bütün MMORPG'lerin hastasıyım ) Annem gile burdan selamlar

Ruh hastası mısın? taklidimi neden yapıyorsun?

• boş zamanlarımda kitap okuyorum internetten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Merhaba ben Miraç Sakaryalıyım tayin nedeniyle Uşakta oturuyoruz Lise 2 ' yim Silkroad online hastasıyım (gerçi bütün MMORPG'lerin hastasıyım ) Annem gile burdan selamlar

Ruh hastası mısın? taklidimi neden yapıyorsun?

kendimi tanıttım lan ne taklidi

• herkeze merhaba adim hikmet soyadim söyler ( dalga geçmeyin :) ) 16 yasindayim memleket afyon-emirdag belçikada yasiyorum yerleseli 3 yil olacak mavi gözlüyüm hafiften karizmamla burdan tüm bekar kizlara selam BSC ile 1 yil önce tanistim o günden bügüne internetim kesilmedikçe :D her gün mutlaka girerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 24 Ocak 2012; 23:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameX93

Merhaba arkdaşlar ben Zafer Aşıcı.Memleketim Kırklareli-Lüleburgaz.Okul nedeniyle İzmir'de oturuyorum.Ege Üniversitesi'nde İstatistik bölümündeyim.(gerçi bu sene hazırlıktayım ) Sizleri de tanımak isterim.Umarım en kısa zamanda tanışır kaynaşırız.

Hemşerim nasılsın bende L.Burgazdan.
  • Merhaba ben Toxic1080. Memleket Eskişehir ve asosyalim.
    Bu kadar yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

Dağılın şimdi

Problem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

Dağılın şimdi

Problem ?

sorunmu var GARDAS ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 24 Ocak 2012; 23:59:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: GameX93

Merhaba arkdaşlar ben Zafer Aşıcı.Memleketim Kırklareli-Lüleburgaz.Okul nedeniyle İzmir'de oturuyorum.Ege Üniversitesi'nde İstatistik bölümündeyim.(gerçi bu sene hazırlıktayım ) Sizleri de tanımak isterim.Umarım en kısa zamanda tanışır kaynaşırız.

Hemşerim nasılsın bende L.Burgazdan.

aaa nerde oturuyon ne taraflarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: audance1

benim adım fatih 8.sınıfa gidiyrum en sevdiğim oyun batman arkham city

Boş zamanlarımda kitap okumayı severim falan da deseydin yarışmayı başlatacaktım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.