Şimdi Ara

EVET ARKADASLAR DAKKALAR KALDI 2006 YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DAKKALAR KALDI AMA BABAMLA KAVGA ETTİM ÜZGÜN GİRİCEM 2006 YA

• Dur bekle daha 40dakika var ozaman kadar barışırsınız!
  • YA ADAM DELİ YA EN UFAK SEYDEN KIZIYO EN SONUNDA DELİ ETTİ NE BARISMASI ÜZÜLDÜKTEN SONRA BÖLE GİRERİM BEN YILBASINA
  • Eskisinden hayır gelmiş gibi bir de yenisine giriyoz.......
  • allam yarabbim.Takıldını bi yıl başı geyiğine gidiyosunuz.Olm ne fark var 31 aralık 2005 ile 1 ocak 2006 tarihleri arasında.Nasıl ki 25 mart tan 26 marta geçiyosa bu da öyle bi gece.

Size kahkahayla gülüyorum...
  • akıllıol kardeş... bir anlığına babanı 1,5 metrelik bir çukarı koyup üzerine toprak attığını düşün yani öldüğünü... bence ne olursa olsun git elini öp ve bir babanın olmasının tadını çıkar... şu an babamın yanında olmak için canımı verirdim sen ise kavga ediyorsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

YA ADAM DELİ YA EN UFAK SEYDEN KIZIYO EN SONUNDA DELİ ETTİ NE BARISMASI ÜZÜLDÜKTEN SONRA BÖLE GİRERİM BEN YILBASINA

• quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

akıllıol kardeş... bir anlığına babanı 1,5 metrelik bir çukarı koyup üzerine toprak attığını düşün yani öldüğünü... bence ne olursa olsun git elini öp ve bir babanın olmasının tadını çıkar... şu an babamın yanında olmak için canımı verirdim sen ise kavga ediyorsun...
    quote:

YA ADAM DELİ YA EN UFAK SEYDEN KIZIYO EN SONUNDA DELİ ETTİ NE BARISMASI ÜZÜLDÜKTEN SONRA BÖLE GİRERİM BEN YILBASINA

+9999999999999

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha 5 ay var amma abartıyosunuz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baban sana sandalye fırlattımı?icki iciyo mu annenle her gün kavga ediyomu bunları yapmıyosa güzel ama benim babam bunların hepsini yapıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

allam yarabbim.Takıldını bi yıl başı geyiğine gidiyosunuz.Olm ne fark var 31 aralık 2005 ile 1 ocak 2006 tarihleri arasında.Nasıl ki 25 mart tan 26 marta geçiyosa bu da öyle bi gece.

Size kahkahayla gülüyorum...

Yeni yıl değil işte sadece yılın başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 31 Aralık 2005 23:38:03 >
  • merak etme neyinne olduğunu yaşadık gördük... şu anda anlıyamazsın.... allah gecinden versin musallag taşında görünce kürekle toprak atarken ne olduğunu anlıycaksın ama herşey için çok geç olucak... babana deli demektense bunu çözüm yolunu bulmalısın olgun bir erkek gibi davranmalısın... herşey sende bitiyor... ya deli diyerek arkdanı dön yada aileni tekrar kazan... bu senin seçimin...

bu arada tekrarlıyorum keşke babam şu an hayatta olsaydıda bırak sandalye atmayı aklına gelicek her türlü işkenceyi yapsaydı ama yeterki onun gözlerine tekrar bakıp babacım deseydim...

quote:

baban sana sandalye fırlattımı?icki iciyo mu annenle her gün kavga ediyomu bunları yapmıyosa güzel ama benim babam bunların hepsini yapıyo

• 18 dk kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

merak etme neyinne olduğunu yaşadık gördük... şu anda anlıyamazsın.... allah gecinden versin musallag taşında görünce kürekle toprak atarken ne olduğunu anlıycaksın ama herşey için çok geç olucak... babana deli demektense bunu çözüm yolunu bulmalısın olgun bir erkek gibi davranmalısın... herşey sende bitiyor... ya deli diyerek arkdanı dön yada aileni tekrar kazan... bu senin seçimin...

bu arada tekrarlıyorum keşke babam şu an hayatta olsaydıda bırak sandalye atmayı aklına gelicek her türlü işkenceyi yapsaydı ama yeterki onun gözlerine tekrar bakıp babacım deseydim...

ya aglatcan beni ya durözür diledim bile saten ama moralim bozuk sadecenese herkeze mutlu yıllar

• quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

18 dk kaldı

14
  • 11-12 dk arası
  • gavur ADeti boşwerin
    eskiden yılbaşı mı warmısh
    offf ya ewde kalakaldım yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.