Şimdi Ara

Evet arkadaşlar bu konumuzda DROP neden atılır riot neden bu insanları banlamaz onları konuşucaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi mükemmel bir serverda oynamaktayız. West serverında oyun sonunda easy yazdıktan 15 dakika sonra chat banı atıyorlar veya 2 maç quit atsan anında işlem uyguluyorlar ama tr serverındahttp://tr.op.gg/summoner/userName=safak212 şu adam. 5 gündür oyunları droplayarak maç kazanıyor ve ban yemiyor. 5 gün ya 5 gün 5 gün. insan utanır lan. knight oynadığım zamanlar bile hile kullanan insanlar daha erken banlanıyordu. burda açıyorsun hileyi 3 ay takılıyorsun 3 ayın sonunda nickini değiştirip satıyorsun hesabı oh babam.

Edit : Neyse şu an sakinleştim düzgüncü konuşalım şimdi. Bu aşağıdaki görmüş olduğunuz ekte bir oyun var. Bu oyundaki not real syron drophacker ve adc euw isimli şahıs script ve ben herkesin yaptığını yapıp köpek gibi oynayıp bu oyuncuları camplayıp zaten script olan insanları oyun başında öne geçirip free oyun kazanmak yerine ben burda bu adamlara oyun kazandırmayarak kendimin dahi puan kaybetmesini tercih ettim. Neden peki free oyun alıcakken böyle bir tercihte bulundum? Çünkü bu oyuncular benim karşımda da oynadı ve şu adc euw serverımızın rekklesı. Yani karşısında oynamak ve bu adamın sadece space e basıp herşeyi dodgelaması skill atması vs insanın moralini dibe vurduruyor. Scriptin karşısında oynamamış insanlar dediklerimi anlamayacaktır. Keza drop hack konusuna gelelim. 8 lose streak yaptığım zamanda 8 losedan sonra bir oyun kazanıcakken drop yedi oyunum. Siz nasıl bir ruh halinde olurdunuz böyle bir şey başınıza gelseydi? 8 lose streak almışsınız ve aradan geçen uzun zaman sonra win alıcaksınız ve maçınız droplanıyor. daha sonra 4 lose daha alıyorsunuz. Siz olsanız ne yaparsınız? Ben söyleyeyim buraya gelip konu açar riotun anasına avradına küfür edersiniz? Peki bu konumu okuyan riot yetkilisi bu durumda sen olsan ne yaparsın? Sende buraya gelip başlarım yapacağınız oyuna diyip konu açarsın. İşte lol böyle bir oyun arkadaşlar. Türkiye serverının hali böyle. İstediğin kadar oyna script ve dropçu her zaman geliyor ve adamlar 15-20 gün sonra ban yiyor. İşin komik yanı o aslında. Bakın şimdi size bir örnek vereyim;http://tr.op.gg/summoner/userName=TeamWieor şu profile girin arkadaşlar. Bu arada en başta profil linkini attığım kişi ile bu kişi aynı kişilerdir. Bu kişi en son benim ticketımla banlandı. Şimdi sizden ricam şu arkadaşlar herkes bu linke bi tıklasın ve adamın ilk maçına kadar geriye gitsin. Adam ilk maçını 22 gün önce atmış ve son maçını 6 gün önce atmış arada ne kadar fark var? 16 gün. Bu adam 16 gün boyunca toplam 169 oyun ranked oynamış dia 2ye kadar çıkmış. 5.000 kişinin seyrettiği yayınlarda yayıncının oyununa denk gelmiş ve ifşa olmuş bir kişi nasıl 16 gün boyunca 169 kere bu hileyi yapar ve riot bu kadar geç farkedebilir bunu. Bana bir riot yetkilisi gelsin desin ki sen haklı değilsin. Yahu 16 gün ya 16 gün. Adam 16 gün boyunca serverın iliğini kurutmuş. Bir yetkili gelsin şunu açıklasın. El insaf gerçekten ve çok yazık. Şurda 5-10 milyar yatırım yapıp cafe turnuvası düzenlemek yerine 2 tane eleman tutup canlı destek olarak görev yapsalar. Drop ve scriptçi isimleri an be an bu yetkililere bildirilse ve onlarda gerekli incelemeyi en hızlı şekilde yapıp oyun droplandıktan en geç 1 saat sonra bu isimler ban yese ve insanlar drop hack kullanırken 2 kere düşünmeye başlasa ne kadar güzel olur değil mi? Sizce de öyle olmaz mı? Neyse amaaan boşver cumartesi hkt düzenliyoruz herkes gelsin

Son edit: not real syron neden droplamadı madem oyunu diyecekler için. adam benim puan kaybetmem için droplamadı oyunu zaten kendisi challenger 350 puana kadar kasmış hesabını ona koymaz 10-15 puan Bu arada konuyu ilk yazdığımda bayağı bir giydirmiştim riota fakat konu silinmesin diye küfürleri kaldırdım. Çünkü gerçekten acayip sinirlenmiştim şuan sakinim biraz

YILDIZLI EDİT: Bu konuyu lolün kendi forumunda açtım ki yetkililer görsün diye fakat konu ilgi görmeyince riotçular bırak cevap vermeyi okumuyor bile o yüzden sizden ricam arkadaşlar eğer konuyu mantıklı bulduysanız yorumu burdan değil şu linkten;http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/espor/GR5QlEpU-evet-arkadalar-bu-konumuzda-drop-neden-atalar-riot-neden-bu-insanlara-banlamaz-onlara-konuucaz resmi foruma yapmanız gerçekten güzel olur. çünkü artık bu işe gerçekten bir el atılması gerek. yemin ediyorum 10 maç oynuyorum bu 10 maçın 7sini kazanıyorsam 4ü droplanır kalan maçlar zaten lose 7win 3lose ile günü bitireceğime 3 win 3losela olduğum yerde sayıyorum.

Evet arkadaşlar bu konumuzda DROP neden atılır riot neden bu insanları banlamaz onları konuşucaz

• Ağlama Melis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha kim okuyacak bunu
  • şu atılan 3 yorumdan anladığım kadarıyla riot doğru iş yapıyor. bunlar iyi bir server haketmiyorlar. kendi çukurunuzda boğulmanız dileğiyle. konu kilit lütfen.
  • kobra94
  • bu konuyu trolleyenler umarım nexus keserken drop yerler gelip burada qq yaparlar.
  • Okuyamadım ama geçen gün kendi takımımda bir fizz vardı. Yeniliyorduk tf ya da inhibitör verdiğimizde adam drop atıyordu. Tekrar doğunca çekiyordu.Oyun kazandık bu şekilde.
    Ya yapıyorsun madem direk silinmesini sağla o kadar sur verdim kabul etmediler.
    Bu kadar basit ve ele ayağa düşmüş şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

bu konuyu trolleyenler umarım nexus keserken drop yerler gelip burada qq yaparlar.

konuyu trolleyenler dropçu zaten knk
  • tamamını okudum ve tr servarını niye bu kadar önemsememelerine gelince ya oyuncuların şikayetlerini ciddiye almıyorlar ya da hile kullananlarda oyuna para kazandırıyor diye işi ağırdan alıyorlar.

+ trollük yapanlar ya hileci ya da üsteki yorumlardan birinde olduğu gibi bu düzeni hak ediyorlar.
  • yetenekli oyuncu droba rağmen lig çıkar :3

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

yetenekli oyuncu droba rağmen lig çıkar :3

o yüzden ligim challenger kardeşim hadi uza şimdi kime ne anlatıyorsak boş insanlar sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra94 -- 5 Ağustos 2015; 0:39:07 >
  • Okuyan -lesin

• S2 den beri oynuyorum WESTte. Rp fiyatlari fazla gelince TRye gectim 1 haftadir TR deyim rp alip gecicem tekrar Westte , westte surekli banim vardir sebeb olarakta karsi takim laf attiginda STFU yada Dont cry pls tarzi tahrik msjlarimdan dolayi inan yazdiktan 4 gun sonra en az 80 oyun ban yiyorum chat bani tabi bu caydiricimi ? Kesinlikle ..
    Tr ye gectigimden beri ne anam kaldi ne babam ne ninem ne dedem adamlarin ilk cunlesi mid sal *ç onu diye aldin *ç hee alistim artik kufure ayri ama bugun yasadigim olay sok etti varusa karsi oynadim adam q atarken hic kacirmadi dedim noluyor?? Cunku oku cektiginde benim her hareketimi algiliyor ve aninda tepki veriyor varus o sirada bildigin saga sola 10 kere hareket ediyor oku cekili halde o an anladim hile var hack var , ve bunu soyledigimde kimse inanmiyor yada inanmak istemiyor millet win olsan ne olursa olsun kafasinda maci kazandim o ayri , oyun sonu adamin gecmisine baktim full win abi , ve 1 haftadir oynuyor bu sekil en az riot buna hic bise yapmamis ... Kisaca Tr Riot ayni devlet dairesi gibi yavas hantal bi sekilde is goruyor , yapmacik turnuvalar goz boyamali etkinlikler vesaire..

Dostum yazdiklarini cok iyi anliyorum katiliyorum sonuna kadar Tr pismanliktir Tr rezildir Tr berbattir . Eger oyun oynamak istiyorsaniz Westi tercih edin yada diger swleri

Edit imla icin ozur dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakkaten saglam qq konusu biraz uzun ama gecmis olsun

• Bugün adc'miz oyun başında kusura bakmayın yenilirsek oyuna drop atacağım dedi karşı jung arkadaş 'hee atarsın' tarzından bişeyler söyledi tartıştılar daha sonra oyunu kazanıyorken drop attı ve maçı düşürdü. Oyundan çıkış yapmadım tekrar bağlanılıyorda bekledim ona rağmen düştü maç. Sonra bidaha girdiğim elde kaybettik. Westte rp fiyatları çok pahalı olmasa dakika durmam şu lanet serverde yüklü miktar rp depolayıp geçeceğim bende.

• Benim anlamadığım ww ile nasıl bu kadar iyi oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Benim anlamadığım ww ile nasıl bu kadar iyi oynuyor

Adam geçiyor junglea bot lane e baskın atıcak mesela. Sana Attack yapmak için tıklayıp 1 dakikalık ddos atıyor. Adam ddos atmadan önce sana tıkladığı için sana vururken oyun düşüyor. Sen öldükten sonra oyun geri geliyor olay bu.

• Okumadım ama haklısın sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.