Şimdi Ara

Everything Everywhere All at Once | Her Şey Her Yerde Aynı Anda (2022) | Michelle Yeoh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanırım bizim insanımız sevmemiş bu filmi. Buraya bakıyorum hep olumsuz, türkçealtyazıya bakıyorum hep olumsuz. Ama imdb ve rottentomatoes'taki uzun, kısa hangi yorumu okusam çok beğenilmiş. Öyle çinlilerin veya hintlilerin yorumları da değil. Metascore da yüksek. Enteresan gerçekten.

    Bence de orjinal, sıradışı ve güzel bir filmdi. 10/8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi ben çok beğendim. Birbirinin kopyası ve aynı matematikte çekilen filmlerden bıkkınlık gelmişti.

    34 yaşındayım ve neredeyse bütün kaliteli yapımları izlemiş birisi olarak bir süre sonra doygunluk seviyesine ulaşıyor insan. Bir süre sonra aynı matematikte çekilen yüksek bütçeli yapımlar bile keyif vermiyor insana. Bu kafada birisi olarak bu film 10 üzerinden 8.5 aldı benden.

    Nolan filmlerine ayrı bir sempatim vardır ve bu film aslında tam nolan kafasında bir film olmuş. Belki fazla film izlemeyen insanlar bu filmde bir anlam karmaşası yaşayabilir ama film doygunluğunu aşmış ve daha üstünü isteyen insanlar bu filmi kesinlikle sevecektir.




    Zaman konusundan girip, birde bunu paralel evren ile birleştirip anlatmaları, çok hoşuma gitti. Diğer evrenleri uzun uzadıya anlatmasına gerek yok çünkü diğer evrenlerle işimiz yok aslında. Oralardan gösterilen kesitler ile ne olduğunu anlıyoruz zaten. Daha fazla bilgi vermeyerek zaman kaybı yaşatmamışlar. Bazen neden bu dünyaya geldik, neden bu dünyada varız, varoluş ve hayatın amacı gibi sorgulara çok basit bir şekilde kendince cevap vermiş film. Aslında başarı ve başarısızlık olarak değil, yaptığımız şeylerden keyif almayı ve keyif alırken de anı yaşamamızı, anı yaşarkende yanımızda olanların kıymetini bilmemiz gerektiğini anlatmış.

    Hayatımızdaki kritik seçimleri, seçtikten sonra hayatımızın şekilleneceği yolu başarı ve başarısızlık olarak görmekten ziyade, hayatta seçtiğimiz ve gittiğimiz yoldaki bu ana, nasıl baktığımız ile alakalı bir durum. Seçtiğimiz seçimlerdeki gidişatlardan olumsuzlukları ve seçmediklerimizin pişmanlıklarını yaşamaktansa, verdiğimiz kararların olumlu tarafına bakıp hayatla mücadele ederek anı yaşamalıyızı anlatıyor bu film. Son zamanlarda izlediğim en kaliteli yapımdı.

    Filmi beğenmeyen izleyicilerin büyük bir ihtimal çoğunluğu filmi anlayamamış. Ya da filmi doctor strange çokluevren kafasıyla izlemişler. Halbuki iki filmin birbiri ile uzaktan yakından alakası yok. Anlattığı şeyler bambaşka. Onu da beğendim. Beğenmedim değil. Yalnız sıradan bir süper kahraman filmi. Bu ise bir mesaj veren bambaşka bir yapım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 3 Ocak 2023; 4:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tiktok gezintisi gibi film yapmışlar beni hiç çekmedi kendine, başım şişti durdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce abartılan film görnüştümde bu kadarı da fazla

    En iyisi bana hitap etmedi demek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkokul veya lise öğretmenleri öğrencilerine bu filmi izletebilir. şu filmden hayatın anlamı falan nasıl çıkarılır o da garip :D Nolan filmleri ile de konusu dışında uzaktan yakından alakası yok filmin.

    Rotten Tomatoes'ta Tenet eleştirmenlerden %69 beğeni almış, bu film %95 beğeni almış. Puanlara aldanıp izleyenler 2 saatini çöpe atar. Puanları kimin verdiğini de anlayın. Tenet için kurgusu karmaşıktı, anlaşılması zordu bir şey anlamadım vs. diyenler sosis parmağa efsane orijinal demişler.


    Film alakasız şekilde 10 farklı evrende (evren dedikleri de birinde insan eli sosis oluyor diğerinde taşlar konuşuyor falan) geçince orijinal olmuş. :D orijinal film görmesek yicez yani :D


    Bundan hayatın anlamını çıkarıp çoklu evren üzerine fiziksel makale yazanlar Şaolin Futbolu falan izlerken hayatın anlamını bulup bilge olurlar üzerine de fizikte nobel ödülü falan alırlar herhalde.  

    çocuk filmi ciddiyetinde, ilkokul fizik ödevi kıvamında fizik derinliği içeren, facebooktaki 2 satırlık kişisel gelişim postlarındaki hayat dersleri seviyesindeki felsefesiyle son derece kötü bir film.  





  • Bu film uzun süredir bir kesim tarafından çok övüldüğünden aşırı merak edip izleme fırsatı bulamıyordum. Filmin daha popcorn türünde bir film olduğun öğrenince kafa dağıtmak istediğim bir gün açıp izledim. Uzun süredir bir filmden hiç bu kadar sıkılmamıştım. Ben filmde bu kadar çok aksiyon sahnesi olduğunu bilmiyordum, normalde de aksiyon filmi sevmem. Bu yüzden aksiyon sahnelerinde iyice sıkıldım. İşkence gibi geçti. Bir de uzundu zaten. Zar zor bitirdim. Seven insanların neyi sevdiğini anlamadım. Tam manasız gişe aksiyon filmi gibi filmdi.

  • Farklı bir şeyler denemişler falan ama cidden sıkıldım. 5/10

  • tam yedi dalda oscar ödülünü "evine" götürdü. üstelik bunların çoğu en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi orijinal senaryo, en iyi yardımcı erkek ve kadın oyuncu gibi ana dallarda.

  • Güzel bir film ancak ödülleri abartılı buldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice zıvanadan çıktılar

    en olumlu tabirle iyi bir çıtır çerez film fazlası değil

    tarihin en fazla ödül alan filmi oldu şaka gibi

    zaten film daha çıkmadan influencerların deli gibi övmesinden bir halt yiyecekleri belliydi

  • yarısında sıkılıp kapatanlardanım.

  • yine oscar saçma sapan bir film e gitmiş çin lobisi çalışmış anlaşılan

  • bu nasıl bi rezilliktir  

  • gayet eğlenceli güzel bir filmdi..


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Başkan kanal senin mi ? Neden her konuya bu kanalın videolarını atıyorsun ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim değil. Canım öyle istiyor, sevdiğim ve takip ettiğim bir kanal, içeriklerini ve kalitesini beğeniyorum o yüzden atıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.