Şimdi Ara

Everton,Selcuk Inan'ın pesınde !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiliz basınında yer alan habere göre, Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan’ın Barcelona’nın oyun kurucusu Xavi ve Real Madrid efsane ismi Zinedine Zidane’nin oyun stiline benzerliği ile dikkat çektiği yazılırken Everton’un önümüzdeki sene kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

Galatasaray ile 2016 yılına kadar kontratı bulunan Selçuk İnan’ın Türkiye’nin en yaratıcı orta saha oyuncusu olduğuna dikkat çekilirken, 3 sezonda yaptığı 25 gol ve 34 asistlik performansı ile Barcelona ve Liverpool gibi ekiplerinde ilgisini çektiğine değinildi.

Everton menajeri Roberto Martinez’in kadrosunda bulunan Gareth Barry’nin mevkiine yaratıcı oyuncu katkısı yapmak için Selçuk İnan’ın önümüzdeki sezon için transfer etmek istediği belirtildi.

Haberde ayrıca, Selçuk İnan’ın Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediğini ve bunun Everton için bir handikap olabileceği yazıldı.

• Geçen senenin haberi herhalde.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ross Barkley'i sola koyacaklar heralde.
  • Xavi'den sonra okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuğu verelim yanında orjinal italyan bir teknik direktör parada istemez. Fenerbahçeden de yan sanayi yedek parçasını isteriz. Müşteri memnuniyeti önemli.

•  Everton,Selcuk Inan'ın pesınde !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATIH TERIM’I HARCAMAK !
    22 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asrın transfer hatasını yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet çakarlığa soyunayım,

bakın beyleerr,

bu adam fenerbahçe lobisinin bir ürünü. medyada hiçbir yerde bu adam tartışılmıyor, adamın sadece ismi eleştirilse dahi 1 ke eleştiriliyor sonra bombala hocayı sneijderı vs vs...

yani aklı olan bir futbol adamı zaten selçuk'un elazığspor seviyesinde olduğunu galatasaray'ın orta sahasını durgunlaştırdığını deplasman fobisi diye bir şeyin olmadığını selçuk inan fobisi olduğunu bilir, ama kimse tartışmıyor,,,

....

her zaman diyorum selçuk inan 1905'te kurulan bu camiaya gelmiş geçmiş en büyük beladır, geçen sene fenerbahçe'nin yetersizliği yüzünden bir kayıp yaşamasakta bu seneyi bunun yüzünden kaybettik seneye oynayma devam ederse onu da kaybedeceğiz fenerin seneye de kupası yok avrupa.
  • quote:

Gareth Barry’nin mevkiine yaratıcı oyuncu katkısı yapmak için Selçuk İnan’ın önümüzdeki sezon için transfer etmek istediği belirtildi.

• iyiki ben başkan değilim uçağın kargo bölümüne koyar yolalrdım selçuğu .
  • dunku maci izlediktwn sonra vazgecmislerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırlaması falan boşverin, böyle bir durum varsa gitsin. Emin olun bizde oynadığından daha iyi oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Xavi'den sonra okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

ahmet çakarlığa soyunayım,

bakın beyleerr,

bu adam fenerbahçe lobisinin bir ürünü. medyada hiçbir yerde bu adam tartışılmıyor, adamın sadece ismi eleştirilse dahi 1 ke eleştiriliyor sonra bombala hocayı sneijderı vs vs...

yani aklı olan bir futbol adamı zaten selçuk'un elazığspor seviyesinde olduğunu galatasaray'ın orta sahasını durgunlaştırdığını deplasman fobisi diye bir şeyin olmadığını selçuk inan fobisi olduğunu bilir, ama kimse tartışmıyor,,,

....

her zaman diyorum selçuk inan 1905'te kurulan bu camiaya gelmiş geçmiş en büyük beladır, geçen sene fenerbahçe'nin yetersizliği yüzünden bir kayıp yaşamasakta bu seneyi bunun yüzünden kaybettik seneye oynayma devam ederse onu da kaybedeceğiz fenerin seneye de kupası yok avrupa.

Sen de hemen abartmaya başlama. Yok en büyük belaymış yok Elazığmış. Ligi 8. bitirmemizin sebebi de Selçuk, 14 yıl ard arda şampiyon olamamamızın da.

• Selçuk u kötüleceğinize Selçuk u kullanamayan teknik direktörü kötüleyin. Bu adam gibi nokta pası atan bi adam daha yok Türkiye de. Serbest vuruşlarda can yakan başka bi adam daha var mı? Selçuk tan faydalanmak istiyorsan oyunu kendi yarı alanında kabul edip selçuk a pasör görevi vereceksin. Bu sayede Burak dan da verim alabilirsin. Şenol Güneş böyle parlattı bu oyuncuları. Burak dan geniş alanda yararlandı, Selçuk dan da Xavi Alonso yarattı. Elindeki hamura baktı ben ancak bu şekilde oynarsam başarı gelir dedi. Şimdi sen sürekli ilerde oyunu kabul edeceksen Selçuk da Burak da işine yaramaz aslanım.
  • Kaynak zaytung samirim

• yalandır ama everton olmasa da olur bir takım talip olsun da satalım şu adamı inşallah.

burak'ı da al git.
  • En az 20 ye gider.
  • İnş. dogrudur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.