Şimdi Ara

Everest Ultimate Programı Sonuçları Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cpu: 67
    Cpu Çekirdek: 1
    Cpu#1: 63
    Cpu#2: 63
    ST9500325AS: 47 (Bu ne bilmiyorum?)
    ST9320320AS: 48 ( " " " )

    Az önce format attım, ayrıca şu anda taşınabilir harddisk'e bilgisayarı yedekliyorum. Daha hiç driver filan kurmadım. (Şu anda ram kullanımı 1,70GB, CPU Kullanımı %7-15 arası gidip geliyor, win7)

    Bir kaç saat sonra tam format atıp, sürücüleri yükleyip normal her şey tam iken tekrar deneyeceğim.



  • napdın sen hacı 1,70 gb ram kullanımı olur mu :S benim bildigim windows 7 500 mb harcıyor benim laptopdada var windows 7 400-500 mb arası degişiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhackermstf -- 20 Ağustos 2010; 19:22:46 >
  • Sanırım o anda işlem yaptığım için o kadar harcıyordu. Şu anda 1 gb ram harcıyor.. Bütün sürücüler yüklüyken boşta dururken bile 1 gb harcıyor zaten.
  • işlemci sıcaklığı bira yüksek geldi,bu havalarda bile iyi bir soğutucu ile 45-50 lerde dolaşması iyi olurdu.
    Ayrıca bilmiyorum dedikleriniz harddisk,sistemde 2 tane hdd gözüküyor.
    Ayrıca özel soğutucu yoksa harddiskler genelde kasa içi havalandırmanın kalitesine göre ısınıyor.
    Bence kasa havalandırmasını biraz iyileştirebilirsin, yalnız kasa eski ise hava girecek yerler bazılarında pek iyi olmuyor.
  • leptop sanırım bilgisayarın.5400rpm disk'ten tahmin yürütüyorum.

    everest programını aç.sistem kararlılık testine gel . yaklaşık 1 dakika bekle.minumum değerleri alsın önce bir.sonra sol üstteki herşeyi seçip teste başlat.ondan sonra istatistik kısmının resmini buraya yükle. ve yorum yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DS4 Windows programı hakkında.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.