Şimdi Ara

EVEREST ultimate Edition...yardımm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olurmusunuz..

http://img157.imageshack.us/img157/1600/ads305zji8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettuf53 -- 28 Nisan 2007; 10:52:03 >

• deneme süreniz bitmiş, key lazım ama forumda bu tür paylaşımlar yasak, emule gibi paylaşım programları ile bulabilirsiniz, ayrıca bu teknik yardım gerektiren bir konu değil, yazılımlarla ilgili sorularınızı yazılım bölüne açarsanız daha çabuk cevap bulabilirsiniz...
  • deneme sürem bitmişte ben bu programı ilk defa yükledim nasılk bitiyor deneme sürem ki?
  • neyse konu yanlış yerde..ilgin için tşkelr arkadaşım.
  • ok de kullanbildigin yere kdr kullan sonra istersen ya programı satın alırsın yada crack yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur_18

ok de kullanbildigin yere kdr kullan sonra istersen ya programı satın alırsın yada crack yaparsın

kardeş sorunda orda zaten kullanamıyorumki hiç programı kurdum karşıma bu çıktı...
  • sende everest home edition kur .süresiz key filan istemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende programı geçen EVEREST Ultimate Edition indirdim ve kurdum ama Crack li çıktı
  • 30 günlük deneme süresini sunuyor everest size, bu deneme süresi bittiği için sizden kayıt istiyor everest

BURADAN EVEREST4.0 İNDİREREK SORUN HALLOLUR (EVEREST son sürümü) 30gün sonra sizden yine kayıt isteyecek)

CPU-Z BUDA İŞİNİ GÖRECEK
  • hepinize tşkler arkadaşlar key ini buldum ilginize ttşkler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.