Şimdi Ara

Everest sm-770 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mousun kendisi sorunlu. İade edip başkasını al.
  • Mouse geçen gün vatan bilgisayardan 25 TL gibi bir fiyata aldım. diğer kaliteli markalar 130TL civarındaydı. Genelde FPS türü oyular oynarım. Ellerim büyük olduğu için böyle bir fare arıyordum. 2 gündür kullanıyorum, gerçekten çok memnun kaldım. iyi ki fazla para vermemişim. tutuş hissiyatı ve hassasiyeti çok güzel ben orta seviyede 1000dpi civarı kullanıyorum oyunlarda. tek eksiği kablosu kısa, 1,5 metre sanırsam o yüzden ek uzatma ile kullanıyorum sorun olmuyor. ele tam oturuyor ergonomisi çoğu fareden daha iyi seviyede. birbirinden bağımsız çalışan ve renk değiştiren 3 adet led mevcut üzerinde. çok güzel gözüküyor. genelde alan kişiler hep memnun kalmışlar ben de bu yüzden tercih ettim ve memnunum, herkese tavsiye ederim.. resmini de koydum, mousepad ile kullanıyorum...
     Everest sm-770

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 10 Şubat 2015; 21:08:11 >

• Bende bugün aldım bu mousu :D Güzel ama macro var sanmıştım macro yokmuş :( Ama genel olarak güzel bir mouse .
  • Ayni mouse tan ben de aldim . arkadaslar gercekten bu fiyata daha iyisi olmaz sanirim . tam elime oturuyor ve kablosuda guzel dizayn edilmis size sorun cikarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar olumsuz yorum varken sakın almayın bence. SM 612 alın . aşırı memnunum
  • Oyun sırasında takılma yapıyor. Özellikle cs go da oluyor bu olay. Nedendir acaba
  • Everest yerine logitech a4 tech mictosoftun giris seviyesi mauslarini alin buna para vermeyin yeni alcaklar varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bende aldım mousedan ama ışıkları yeşil kırmızı bide karışımı bi renk dpı ayarını yapıncada değiştirmelimiyim
  • 10 liralık farenin dışını değiştirip satıyorlar işte. Bizim millet de şekline bakıp oyuncu mousu aldım diye seviniyor. Bunları alacağınıza tanınmış markaların en ucuz ürününü alın daha iyi. En azından içindeki optik sistem kaliteli olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.