Bildirim
Everest Razer Çakması Mouse.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
değişik usb portlarda deneyin restart atın -
http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=13EVRS107
Cihaz bu ayrıca. Reset attım usb portlarınıda denedim. Hem mouse da hemde alıcısında bir adet tıklama tuşları var birbirleri arasında kalibrasyonu sağlıyorlar sanırım ikisinede aynı anda basıyorum yakınlaştırıyorum tık yok heralde 9,90'a sadece mouse'u alabiliyoruz.
Ayrıca cihaz gerçekten dehşet kalıp tamamen razer'ın aynısı üstüde razer gibi kauçuk tek kelimeyle mükemmel yapmış adamlar ayrıca kırmızı ışığıda var şaşırdım valla 9,90'a görünce ama çalışmıyor yarın gibi 1adet daha vardı onunla değiştiricem artık.
-
quote:
Orjinalden alıntı: losthell
http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=13EVRS107
Cihaz bu ayrıca. Reset attım usb portlarınıda denedim. Hem mouse da hemde alıcısında bir adet tıklama tuşları var birbirleri arasında kalibrasyonu sağlıyorlar sanırım ikisinede aynı anda basıyorum yakınlaştırıyorum tık yok heralde 9,90'a sadece mouse'u alabiliyoruz.
Ayrıca cihaz gerçekten dehşet kalıp tamamen razer'ın aynısı üstüde razer gibi kauçuk tek kelimeyle mükemmel yapmış adamlar ayrıca kırmızı ışığıda var şaşırdım valla 9,90'a görünce ama çalışmıyor yarın gibi 1adet daha vardı onunla değiştiricem artık.
Razer Krait çakması
-
Evet 9,90'a alıcısı olan kırmızı ışıklı üstü kavuçuk olan bir razer çakması görünce kaçmaz dedim çalıştıramasamda çalıştırınca oyunlarda kullanırım 1mt olsa dahi yeter g15'e takılı zaten usb zaten masaüstünde logitech mediaplay kullanıyorum. -
çakmada olsa everestin mouse ları parasının karşılığını veriyor.. işyerimde var benimde kullandığım kablosuz pil süresi falan gayet iyi.. fiyatıda iyiymiş bunun hassasiyet olayı nasıl acaba -
hassasiyet bana 800dpi fazlasıyla yetiyor zaten buda 1000 vardır heralde. Bu arada mouse'u tüm usblerde xp de tanıtamadım aynı şekilde laptopta tanımadı ondada vista var. Ne güzel warhead kasacaktım yaa -
o tuşlara aynı anda basmican :D önce usb'de takılı olana bascan sonra mausun üstündekine... (cihaz usb'ye takılı olmalı)
bi de pilleri kontrol et... -
Denedim o kombinasyonuda maalesef sonuçsuz yine. Bozuk yaa resmen pc laptop xp vista hiç1şeyde işlemedi meret napalım. -
Eee ucuz etin yahnisi hesabı -
Harbi öyle oldu Ama masada süs olarak duruyor şimdi kırmızı kırmızı aynı razer yaa çok kral çakma olmuş birde çalışanını bulsam tam oyunluk gerçekten. 10ytl şaka gibi ışıklı kablosuz 2tane pil çıkıyor bukdr olur
-
quote:
Harbi öyle olduAma masada süs olarak duruyor şimdi kırmızı kırmızı aynı razer yaa çok kral çakma olmuş birde çalışanını bulsam tam oyunluk gerçekten. 10ytl şaka gibi ışıklı kablosuz 2tane pil çıkıyor bukdr olur
ee garantisi yokmu aletin? -
on liralık şeyin garantisimi sorulur götürür verir geri en kötü ihtimal
quote:
Orjinalden alıntı: 03-09-2007
quote:
Harbi öyle olduAma masada süs olarak duruyor şimdi kırmızı kırmızı aynı razer yaa çok kral çakma olmuş birde çalışanını bulsam tam oyunluk gerçekten. 10ytl şaka gibi ışıklı kablosuz 2tane pil çıkıyor bukdr olur
ee garantisi yokmu aletin?
-
Garanti desem migrostan güvenlik atar beni heralde Bu akşam gidip bir adet daha vardı kaldıysa onunla değiştireceğim parayı istemiyorum bu mouse'u kullanmam lazım arkadaşlar çok ciddi söylüyorum dehşet bir mouse razerdan kalıp olarak farkı yok,hafif,üstü kaymayan malzeme yine valla sağda solda görürseniz ucuza kaçırmayın.
-
o değil 800 dpi nasıl yetiyor bir insana ben hala ondayım :)
not: 2000 dpi kullanıyorum en düşük.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X