Şimdi Ara

EVEREST RAMPAGE MAJESTY kasa almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı bir sistem dizildi. Sistem imzamda bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilefruz -- 22 Ocak 2018; 0:43:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kasayı Beylikdüzü Media Markt' da gördüm.

Gerçekten çok şık ve pahalı duruyor. Temperli cam kullanılmış yan taraflarında

Fakat kasanın dışındaki EVEREST yazısı herşeyi bitiyor bence :)

Eğer buna takılmayacaksanız tavsiye ederim.

Bende yeni sistem toplarken bu kasayı kullanacaktım fakat vazgeçtim bu sebepten ötürü.
  • Kasayı dün akşam aldım ve kurdum. Bu fiyata inanılmaz şık.4 adet ledli fan renkleri istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz kalp atışı nefes alış verişi gibi modlar var renk geçişlerinde. Fanlar çok sessiz çalışıyor. Msi gtx 1070 içine rahatça sığdı çok ferah oldu hatta. Kesinlikle tavsiye ederim. Kasanın yan tarafında rampage yazısıda fanların ledleriyle uyumlu yanıp sönüyor.
    Sorun varsa mesaj atabilirsin :)

EVEREST RAMPAGE MAJESTY kasa almalımıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 30 Ağustos 2017; 12:35:28 >

• Benim şahsi görüşüm olarak kasa everest kullanılıyor ama içinde power olan alınmamalı power ayriyeten kaliteli birşey alınırsa oldukça güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım bir kasa şık ve güzel. Almanızı öneririm. Ayrıca kasanın yanında ledlerin baglantılı oldugu devre kartından fanların hızlarını vs ayarlayabiliyorsunuz. İçerisinde 4 RGB ledli fan ile geliyor. F/P ürünüdür.

http://www.segment.com.tr/tr/urun/everest-rampage-majesty-tempered-glass-cam-3-120mm-rgb-led-fan-usb3-0-2-usb2-0-pencereli-kasa
    @Dilefruz

İçerisinde zaten power yok.
    @JaReD22

• Kasayı ben bugün mağazada inceledim. malzeme yapısı ve tasarımı gerçekten çok iyi
    kasa kendini belli ediyor. Everest Rampage ürünlerinde çok fazla kaliteli ayrıca Everest Rampage ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan Gaming Power Supply kullanıyorum ve hiçte düşündüğünüz gibi değil denemediğiniz bilmediğiniz ürünler hakkında yorum yaparak insanları yanlış bilgilendirmemeliyiz.
  • Everest gördün mü 2 değil 5 kere 10 kere düşünücen. Ne kadar olduğunun hiç bir önemi yok. Her şeyi geçtim bu adamlarda satış sonrası hizmet sıfır değil -5 . Satın alırsın eve gidersin bozuk çıkar değiştirmezler. Bunlar öyle işte ne vatan bil e nede evereste güvenme. Başka söze gerek yok, DH de o kadar insan bas bas bağırıyor almayın diye hiç mi okumuyorsun? Yoksa firma çalışanı mısın...

ALMA, ALDIRMA

Başın yanarsa başlık açma, geç şu köşeye tek başına ağla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail tataroğlu

Kasayı ben bugün mağazada inceledim. malzeme yapısı ve tasarımı gerçekten çok iyi
    kasa kendini belli ediyor. Everest Rampage ürünlerinde çok fazla kaliteli ayrıca Everest Rampage ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan Gaming Power Supply kullanıyorum ve hiçte düşündüğünüz gibi değil denemediğiniz bilmediğiniz ürünler hakkında yorum yaparak insanları yanlış bilgilendirmemeliyiz.

Merhabalar benim kasamda everest majesty de acaba nasıl oluyor donme hızı ayarlama vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail tataroğlu

Kasayı ben bugün mağazada inceledim. malzeme yapısı ve tasarımı gerçekten çok iyi

Hocam kasa psu'suz alınabilir ancak şuanki fiyatlarla ben sistemimi Everest'in Psu'suna emanet etmem. Bağımsız sitelerce detaylı testleri yapılmamış bir Psu'ya sistem emanet edilmez. Bir elektrik kesintisinde Voltajı regüle edemezse bütün sistemi elinize alabilirsiniz. Psu'nun görevi temiz parazitsiz ve stabil bir enerji sunmak, tehlike anlarında sisteme giden enerjiyi kesmek, hiçbir önlemi yeterli gelemiyorsa kendisini feda etmesidir. Kendisini feda ederken sistemi de götürürse keşke biraz daha iyi bir psu alsaydım dersiniz. Ortalama 300 liraya bile uluslararası satışı olan, bilindik markaların ürünleri varken 200-300 watt için yurtdışında satışı bile olmayan bir ürünü ben almam, tavsiyede etmem.

https://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/AX760i/5.html

Bu linki incelemenizi tavsiye ederim. Birçok Psu modelinin incelemesi var. (İncelemeden kasıt şusu var busu var dan ibaret türk tipi inceleme değil, voltajlar regülasyonlarından yük testlerine birçok test yapıyorlar.) Benim kullandığım kaynağın laboratuvar ortamında test sonuçları, +12 Volt kanalında %0.29 gibi çok düşük bir regülasyonu var. Diğer sistem bileşenlerinin ömrünün uzun olmasıda bu voltaj regülasyonuna bağlı. İniş çıkış ne kadar yüksekse kapasitörlere o kadar fazla yük bindiririr. Tavsiyem Everest yerine özellikle psu konusunda sattığı ürünün arkasında duran, yurt dışında da satılan, bilindik ürünler tercih etmeniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.