Şimdi Ara

everest klavye hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. klavyem garip bi şekilde çalışmıyor. cs go oynuyorum. oyuna girince w+a tuşuna basarak çapraz giderken space tuşuna basınca zıplamıyor. eskiden tab a basarken yürüyebiliyordum ancak şimdi yürüyemiyorum. sabit duruyor. sorunu anlatabildim mi bilmiyorum ama 2 gündür araştırıyorum sorunu bulamadım. A+space kombinasyonu çalışmıyor mesela. sola koşarken zıplayamıyorum. birçok oyunda böyle. sadece cs go ya has birşey değil. format attım ancak düzelmedi. ayrıca word de falan denedim cayır cayır çalışıyor. klavyemin markası everest modeli KB-608C yardmcı olursanız sevinirim.

• Ghostğng dediğimiz olay olması gerekiyor. Çözümü anti ghosting klavyeler yada nkey roll over diya tabir ettiğimiz cihazlar. Klavye içinde sıvı teması yada nemden ötürü sorun oluşmuş olabilir farklı bir usb portunda denedikten sonra aynı sorun devam ederse donanımsal bir arızası vardır klavyenizin büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    eski klavyede aynı sorun oluyor diye yeni klavye alıp denedim. birşey değişmedi. klavyede bir problem olsa diğer uygulamalarda da problem çıkarması gerekiyor. usb portların hepsini denedim anca sonuç aynı. portlarda bir problem olabilir mi ? başka bilgisayarda denemedim oyunlarda.
    Küçük bir ihtimal portların arızası o sorun klavyede bence. Anti ghosting yoksa not al bir durum şaşırtıcı olan daha önce öyle bir sorun vermemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Everest Kablosuz Mouse Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.