Şimdi Ara

Everest | İlk Modum | Bakalım Beğenecek misiniz? | Yeni projelerim yolda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu benim yaptığım ilk modifiye kasam. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

ilk önce dışını siyaha içini ise griye boyadım

baktım olmadı çok sade kaçtı bende içini fosfor turuncuya boyadım. bide fanlara yeşil fosfor boya attım.

kasanın orijinal ayaklarını çıkartıp hırdavatçıdan 4 adet metal ayak aldım

Yan kapağı kestirip plexi taktım

Mavi ledli aldığım fanları kasaya uyum sağlasın diye ledlerini kırmızı ledler ile değiştirdim.

Ön panelde bir kaç değişiklik yaptım mat siyah folyo(gerçek ismi) ile kapladım. buton falan koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djferhat33 -- 12 Ağustos 2008; 2:29:19 >

• arkadaşım emeğine sağlık güsel olmuş ama bana birşeyler eksik gibi geldi bi türlü çözemedim üstatlar söler zaten herşeyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 12 Ağustos 2008; 2:33:18 >
  • evet mutlaka eksiklerim vardır ama ilk zamandan bugüne çok şey değiştirdim kasada eksiklerimi yavaş yavaş bulup tamamlıyorum. inş daha iyi bir şeyler ortaya çıkartabilirim.
  • super olmuş
  • güzel çalışma olmuş GÜZEL
  • Güzel eline sağlık.Bu arada boyaya fosfor turuncu demişin ama resmen kırmızı renk olmuş.

(Soru(--Herkese--):Millet takmış kafayı mavi ve kırmızı neonlara.Şöyle bi neonların hepsinin yeşil ya da sarı olduğu bi kasa yapacak olan yok mu hiç?)
  • Gayet güzel bir çalışma olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş ama neden fosfor turuncu dedinki resmen kırmızı o
  • Şİmdi genel anlamda iyi ancak birkaç eksik gördüm.Öncelikle kasa içi ferah duruyor.Bu nednele öncelikle ön ve arkalardaki fan yuvalarını kapatan metak petekleri kesebilirsiniz.Zira aşırı ses çıkmasına ve performans eksikliğine sebepler.Bundan sonra ön ve egzos olarak 120mm fanlar kullanmalısınız.

Aynı renkler boğar.bu nedenle çift renk ışıklandırma gayet iyi olur.Sade kırmızı baya boğmuş.Taverna gibi olmuş iç kısım.

Ayrıca ön paneldeki butonların işlevleri nedir.Fanları kapatıp açıyor olabilirler ancak aşırı fazlalar ve bunları bir düzene sokmak gerekiyor gibi...

Bunların haricinde fikir ve uygulama yönünden piyasadaki modcu geçinenlerin çoğundan başarılı.Eksikler vardır ama giderilemeyecek değillerdir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: _Puratu_

Güzel eline sağlık.Bu arada boyaya fosfor turuncu demişin ama resmen kırmızı renk olmuş.

(Soru(--Herkese--):Millet takmış kafayı mavi ve kırmızı neonlara.Şöyle bi neonların hepsinin yeşil ya da sarı olduğu bi kasa yapacak olan yok mu hiç?)

kardeşim aldığım yerde 2 tür turuncu vardı açık ve koyu turuncu ben koyu turuncu fosfor boyayı aldım. Yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Şİmdi genel anlamda iyi ancak birkaç eksik gördüm.Öncelikle kasa içi ferah duruyor.Bu nednele öncelikle ön ve arkalardaki fan yuvalarını kapatan metak petekleri kesebilirsiniz.Zira aşırı ses çıkmasına ve performans eksikliğine sebepler.Bundan sonra ön ve egzos olarak 120mm fanlar kullanmalısınız.

Aynı renkler boğar.bu nedenle çift renk ışıklandırma gayet iyi olur.Sade kırmızı baya boğmuş.Taverna gibi olmuş iç kısım.

Ayrıca ön paneldeki butonların işlevleri nedir.Fanları kapatıp açıyor olabilirler ancak aşırı fazlalar ve bunları bir düzene sokmak gerekiyor gibi...

Bunların haricinde fikir ve uygulama yönünden piyasadaki modcu geçinenlerin çoğundan başarılı.Eksikler vardır ama giderilemeyecek değillerdir.

Kolay gelsin.

kardeşim ön ve arka fan yuvalarını 120 mm lik fan uymuyor, en fazla 100mm likler oluyor bu yüzden küçük fan kullandım.
    ön paneldeki butonların işlevi 1.si işlemci fanı 3 kademeli onun hızını ayarlıyor, 2.si kasa içi ışıkları açıp kapıyor, diğerleri ise fanları aç-kapa yapıyor. 2 tane büyük olan buton biri reset diğeri pc açma butonu, lambalarda aç-kapa butonlarına bağlı fanlar açıkken açıkken yanıyor kapalıyken sönüyor

zamanla daha iyi olacağım bu konuda yorum için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djferhat33 -- 12 Ağustos 2008; 10:22:26 >

• güzel olmuş
  • güzel olmuş ellerine sağlık
  • Öncelikle gayet güzel bir çalışma olmuş. Kasanın tabanındaki fanlar soğutmaya iyi bir etki yapıyor mu ve çok toz sokuyor mu içeriye merak ettim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: djferhat33

quote:

Güzel eline sağlık.Bu arada boyaya fosfor turuncu demişin ama resmen kırmızı renk olmuş.

kardeşim aldığım yerde 2 tür turuncu vardı açık ve koyu turuncu ben koyu turuncu fosfor boyayı aldım. Yorumlarınız için teşekkürler

Ben kötü bi'şey demedim niye kızıyosun ki

• güzel olmus ellerıne saglık
  • Hocam ondekı dugmeler bıraz fazla gıbı bı kac tane koysan hemde ıse yarayan dugmelerı aynı sırada tutsan daha bı guzel durur
  • Başlangıç olarak gayet güzel olmuş tebrikler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: djferhat33

quote:

Ben kötü bi'şey demedim niye kızıyosun ki

yok kardesim ne kızması :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Technologic

Hocam ondekı dugmeler bıraz fazla gıbı bı kac tane koysan hemde ıse yarayan dugmelerı aynı sırada tutsan daha bı guzel durur

5 adet fan ve ışık kontrol var 1 power 1 de reset butonu var. evet biraz abartı oldu ama yeniyiz daha inşallah zamanla geliştireceğim kendimi:)
    yorumlarınız için tesekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.