Şimdi Ara

Everest EWN-689N Kopma-Yavaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 gün önce "Everest EWN-689N" model Wi-Fi adaptörü aldım. İlk iki gün gayet güzel çalıştı ancak sonrasında bazı sorunlar yaşadım.

- İnternet habire kopuyor, düzelmesi için cihazı çıkarıp takmak gerekiyor ve bir süre sonra tekrar kopuyor (Bağlantı var gözüküyor ancak internet yok)

- İndirme hızı hiç bir zaman sabit kalmıyor. Örneğin indirme hızım 1 MB/s, sürekli olarak düşüyor-çıkıyor (bazen byte'lara hatta 0 a bile inebiliyor) 1 MB/s den 100 KB/s ye düşüyor, 800 KB/s ye çıkıp bu defa 50 KB/s ye düşüyor. Sonuç olarak sürekli azalıyor. Bazen büyük bir artış oluyor ancak ardından daha da azalıyor.

Yapabileceğim ne var bu konuda? Gerçekten uyuz olmaya başladım. Cihaz çıkarılıp takılınca indirme hızı en yükseğe çıkıyor ancak 5 dakika geçmeden tekrardan üstteki olay oluyor.

• Yapacağınız en mantıklı şey ürünü iade etmek olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Dün ben bu gönderiyi attıktan bir kaç saat sonra düzeldi gibi oldu ve hız 900kb/s ye sabitlendi. Ancak şu anda yine kötü durumda. Bir de ethernet kablosuyla internetten tam verim alınabilir mi? Diyelim ki iade ettim, önerebileceğiniz başka model var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    50-60 TL, bilemedik 70 TL

https://www.webdenal.com/tp-link-tl-wn725n_483527.html?gclid=CjwKEAiAlNbEBRCv9uy4j4SWrgwSJAB5MqJFa1MVimPqOtszLeDW1ZibLY9ZOzMWhNjUE_y0kqz8BRoCy6Dw_wcB

Basit ama iş görür cihaz modem yakınlardaysa daha uzaktaysa belirtiniz farklı ürün öneririm.

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.