Şimdi Ara

Everest Everpad SC-710 | 153 TL ye Alınır mı? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayarda 153 TL ucuz geldi bana. Sizin bu tablet hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 3d oyunlarda,internette gezerken,1080p film izlerken vs. kasma donma takılma gibi sorunlar olurmu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

Ürünün özellikleri şöyle ;

EVERPAD SC-710 ARM CORTEX A9-1.2GHZ-1GB DDR3-8GB NAND DISK-7''-CAM- AND.4.1

İşlemci Hızı 1.2 GHz
    İşlemci Markası ARM
    İşlemci Teknolojisi ARM
    İşletim Sistemi Android 4.1
    Dahili Hafıza 8 GB
    Desteklenen Hafıza Kartı Micro SD
    Max.Haf. Kartı Boyutu(gb) 32 GB
    Ekran Boyu (inch) 7 inch
    Ekran Özellikleri Dokunmatik, LCD
    Çözünürlük 800 x 480
    Multimedya Özellikler Video Oynatıcı, E-Kitap, Kamera, Mini HDMI
    Bağlantı Özellikleri Wi-Fi, Mini HDMI, Kulaklık Jakı, Mini USB
    Ölçüler (Ağırlık/YxGxD) 193 x 116 x 12 mm
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB

• Yardım edicek kimse mi yok ?
  • bu cihaz nasıl bu fiyata alsak işe yarar mı ? yoksa parayı çöpe mi atmış oluruz ? Kullanan arkadaşlar yorumlarını söyleyebilirse sevinirim.
  • 1 gb ramli gördüğüm en ucuz tablet. işlemcisi nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donerchief

bu cihaz nasıl bu fiyata alsak işe yarar mı ? yoksa parayı çöpe mi atmış oluruz ? Kullanan arkadaşlar yorumlarını söyleyebilirse sevinirim.

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. fiyatı çok uygun başka yerde en uygun 200 tl civarında.
  • Ekran kalitesi berbat arkadaşlarar cpu ve ram idare eder oyunlar ve internet hizlarinda takilma olmuyor, fakat wi-fi asiri pil yiyor. 2 3 saate biter sanirim wi fi ile. Daha yeni kurcalama imkanim oldu simdilik bu kadar aktarayim, bu fiyata fazla bir sey beklemek olmaz zaten, coluk cocuga ver oynasin hevesini alsin maksadiyla alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler 1.500 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Root edilmesi çok sıkıntılı, yada olmuyor bi türlü. Pili küçük 2800mah, değiştirmeyi düşünen olursa idare eder. Yada harici pil uydurmak yada harici taşınabilir pillerden uydurulabilir. Pratik değil belki ama pili küçük sonuçta. Ekranının çözünürlüğü düşük ama bu neye ne için kullanmak istediğinize göre değişir. USB bellek, harici disk, klavye mouse vs. gibi şeyleri görmekte sorun yaşamıyor, tam boy usb host portu var. Wifi değil ama video izlerken pil çok hızlı gidiyor. Ev içinde dursun gibilerinden bakılırsa wifi olan yerlerde işimi görsün vs. diye indirimli fiyat varken olabilir. 4-5 tab internet açıkken bi sorun yaşatmadı. Chrome,firefox kullanmak pek rahat değil kendi tarayıcısı daha performanslı. Şarj olurken dokunmatiği sapıtmıyor, ama alet çalışırken çok yavaş şarj oluyor (belki de olmuyordur). Pili de çabuk dolmuyor.

En kötü yanı HDMI ile TV'ye takınca ekranı direk kapanıyor. Dokunmatik çalışıyor ama ekranı açma yolunu bulamadım. Millet HDMI'a bağlayınca ekranı kapatmanın yolunu arar, bunda ekran açılmıyor HDMI takılı/devrede iken. TV'de görüntü kalitesi iyi filmi resimleri bozan bi yapısı vs. yok.

HDMI ile TV'ye takınca ekranı açık tutmanın yolu bulunursa çok güzel medya cihazı olabilir. Dokunmatik ekranı kullanmak Andorid Sticklerden daha pratik genelde.

En olmadı tvye bağlar kullanırım diyenler ekranın kapanmasını dikkate alsın derim. bunun yerine doğru düzgün para verin geniş ekranlı çözünürlüğü yüksek root'u vs. si bilinen sıkıntısı olmayan şey alın. İndirimde değilken uzak durum. HDMI takılıyken ekranı açık kalması sağlanırsa medya cihazı olarak olabilir.

• bu gün Ankara Vatan Bilgisayar (Söğütözü) mağazasından 2 tane aldık arkadaşla, iş yerine gittik bi film atalım da film kalitesine bakalım dedik, flash belleği görmedi, başka bir tane taktık onu da görmedi, bir tane daha taktık onu da görmedi. Bilgisayara bağladık şarj etmiyor, içine de giremiyoruz, yani bilgisayar da görmüyor. Heralde bunun sadece ekranı çalışıyor, ikisinde de aynı sorunlar, şaşırtıcı olan teşhir ürününün usb girişi çalışıyordu :D, akşam götürcez bakalım Vatan dakiler ne dicek. Garantiye göndericez derlerse çöpe atmak daha mantıklı, 139 lirayı 1 ay bekletcek tiksindim iyice. tavsiye etmiyorummmm
  • Webdenal.com daki tabletlere bak ucuz arıyorsan.. genelde en ucuz sitelerden biridir.kredi kartsız kapıda ödemeli alışveriş imkanı da var.bende webdenaldan piranha ultra 2 tab almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurieren

bu gün Ankara Vatan Bilgisayar (Söğütözü) mağazasından 2 tane aldık arkadaşla, iş yerine gittik bi film atalım da film kalitesine bakalım dedik, flash belleği görmedi, başka bir tane taktık onu da görmedi, bir tane daha taktık onu da görmedi. Bilgisayara bağladık şarj etmiyor, içine de giremiyoruz, yani bilgisayar da görmüyor. Heralde bunun sadece ekranı çalışıyor, ikisinde de aynı sorunlar, şaşırtıcı olan teşhir ürününün usb girişi çalışıyordu :D, akşam götürcez bakalım Vatan dakiler ne dicek. Garantiye göndericez derlerse çöpe atmak daha mantıklı, 139 lirayı 1 ay bekletcek tiksindim iyice. tavsiye etmiyorummmm

Ben tableti alıp kullanalı 1.5 ay oldu. Konuda 1.5 ay öncesinin zaten senin tablet sorunlu çıkmış belliki ben 153TL ye aldım.USB okuyo Usb den film,müzik oynatabiliyorum şarjda oluyo tek kötü yanı şarjı uzun süre dayanmıyor helede kablosuzu açıp internete bağlanınca onun dışında fiyatına göre iyi tablet . oyunları falan kasmadan oynayabiliyorum.Senin şansına sorunlu çıkmış.Elektronik birazda şans işi.İnşallah çabucak hallederler senin sorununu.

• sorunu hallettiler, birebir değişim yaptık. dediğin gibi usb filan sorunsuz flash disk vs görüyor, turkcell vınn ı tanımadı ama olsun, wifi dan giriyoruz artık. fiyatına göre iyi bir tablet, vatan bilgisayar a da teşekkür etmiş olalım :)
  • Bu ürünü almak istiyorum, tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Bu ürünü almak istiyorum, tavsiye eder misiniz?

Yıl 2015 ..bu ürünü tavsiye etmem..en azından 2.5 senelik tablet bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.