Şimdi Ara

EVEREST DVB-S2 HD STREAM USB TV BOX (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
42.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://dosya.co/34ls08rtylb2/gntbda-1_33_0202.zip.html

buyur dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinegüvenenadam

http://dosya.co/34ls08rtylb2/gntbda-1_33_0202.zip.html

buyur dostum

Eywallah dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun gittim 9v 2amper adaptör aldım ama yine özellikle trt kanallarında ara ara karelenme sorunu oluyor video decoder olarak lav kullanıyorum. acaba neden kaynaklıdır ?
  • Arkadaşlar lütfen cevap verin. Tv kartın perfonması gayet iyi ama dvb dream da ve diğer dvb player da video da titreme sorunu var geçen altyazı da vs. titreme oluyor lütfen yardımcı olun. K lite codec pack kurdum lav codeclerini de denedim fakat aynı titreme sorunu devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusoe09 -- 16 Mart 2016; 17:15:49 >
  • Hangi codec leri tavsiye ederseniz?

• alıpta sorun yasayanlar oldu mu ?
  • fbli_s.osman kullanıcısına yanıt
    Performansı gayet iyi yani bu fiyata böyle cihaz bulmak zor. Tavsiye ederim. Bu arada adaptor de bir sıkıntı yaşamadım.

• Terratec CINERGY S2 Driver bu tip TV kartında en sorun yaratmayan driver'dır. Bende aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi Terratec CINERGY S2 Driver ve DVB Dream 2.8.1 ile sorunsuz seyrediyorum.Ayrıca bir bilgi vereyim DVB Dream 2.8.1 programı HEVC dahil birçok codeği destekliyor.Buyrun Terratec CINERGY S2 driver'ı veriyorum.

http://s8.dosya.tc/server2/n6w9oy/ck_HD_Driver_Setup_1.6.01101_XP_Vista_7_8.rar.html
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECF099CDF -- 26 Mart 2016; 22:21:06 >

• Merhaba, ben de bu cihazdan almış bulunmaktayım. Fakat çalıştıramadım. Bende Adaptörü takınca sadece bir tane kırmızı ışık yanıyor. Bilgisayara takınca veya lnb takınca cihazdaki ışıklarda farklı bir durum olmuyor. Acaba sinyal mi yok kaldığım yurtta yada adaptör mü bozuk nasıl anlayabilirim.Sizde cihaza sadece adaptörü takınca, lnb kablosunu takınca ve cihazı bilgisayara takınca ışık ne şekilde yanıyor? Teşekkürler.

Edit: Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. T230 driverı yüklemek lazım olabilir herhalde ama internette hiçbir yerde bulamadım. Elinde olan varsa bir yere upload edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 29 Mart 2016; 22:12:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Virüs var diyip indirmeyi engelliyor

Dosyada virüs yok bazı programlar virüs olarak algılıyor.Benimde kullandığım webrootda mesela virüs diye algılıyor yüklerken korumayı kapatıp öyle yükleme yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Virüs var diyip indirmeyi engelliyor

Bazı antivirüs programları virüs olarak algılıyor.Ama dosyada virüs yok içiniz rahat olsun benimde kullandığım virüs programıda virüs olarak algılıyordu.Korumayı kapatıp yükleme yaptım.Yükleme yaptıktan sonra korumayı açtım sıkıntı yaşanmadı.
  • Bağlantıdan kaynaklandı o sorun silemedim de kaldı
  • Windows 10'da burada paylaşılan tetratech ve geniatech driverları DVB Dream ve DVB Viewer da kullandım fakat 5 dakika sorunsuz izledikten sonra görüntü gidiyor. Cihazın usb bağlantısını çıkartıp takınca tekrar görüntü geliyor. Bu problemin çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Hocam kabloda problem yok sağlam. Hangi driver ve programı kullanıyorsunuz?

• winlirc normal çalışıyordu format attım kurulumu bahsedildiği gibi yaptım ancak çalışmıyor.tuşa bastığımda yeşil olmuyor(kumanda çalışıyor).çaresi varmıdır
  • t230 driverini upload edecek bir hayırsever var mı?
  • Aynı anten tesisatı ile windows 10 yüklü bilgisayarda bazı kanallar çıkmıyor ama win7 li bilgisayarda bütün kanallar gösteriyor. Bütün driverları denedim sonuç aynı. Var mı bir fikri olan? win 10 da çalışması için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadget42

Aynı anten tesisatı ile windows 10 yüklü bilgisayarda bazı kanallar çıkmıyor ama win7 li bilgisayarda bütün kanallar gösteriyor. Bütün driverları denedim sonuç aynı. Var mı bir fikri olan? win 10 da çalışması için?

Bendede hd kanallarda karelenme oluyor v veya h frekabslarda sd kanallarda sıkıntı olmuyor da hd lerin cogunda karelenme oluyor

• Karelenme sorunu bende de var hd yayınlarda anlamadım gitti.
  • Ben kutu içindeki driveri yükleyerek sorunu çözdüm. 2010 versiyon driver işi çözdü.yeni sürüm driverler problem çıkardı.Codec olarak hd kanallarda divx kullanın daha iyi görüntü veriyor. Birde daha kaliteli bir usb kablo kullanın.Dvbdream ve dvb viewer kullanıyorum. Tek anten kablosunu splitter ile ikiye böldüm biri tvye biri bilgisayara verdim buna ragmen sinyalde hiç sorun çıkarmadı aynı anda ikisi açık olmamak şartıyla.icindeki adaptör le kullaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.