Şimdi Ara

Everest brown switch mekanik klavye 118 tl (kapandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar sistem topladığım için bu tür fırsatlara denk geliyorum sizce bu fiyata alınır mı? Linki burada :http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/everest-rampage-blade-r10-siyah-usb-aydinlatmali-oyun-q-mekanik-klavye-267698641?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2341 -- 1 Nisan 2017; 11:46:34 >

• Çok iyi fiyat. Kalitesi düşük olsa da bu fiyata mekanik klavye bulmak imkansız. Cepteteb ile çok daha ucuza gelir. Ben ck104 aldım yakın zamanda. Almamış olsam bunu alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tuoni

blue switch mi iyi yoksa bu mu?blue switch rgb motospeed ck104 150 lira civarlarına değişik yurt dışı sitelerden alınabiliyordu son baktığımda.

zevk meselesi tamamen. denemen lazim ya da en azindan sesini dinlemen
    Windows
  • Fiyat artmış arkadaşlar herhalde hata yapıldı gene bulduk hatayı, sipariş de veremedim zaten

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.