Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de zamanında bu ürünü çok araştırmıştım ve dip sesi olayı beni yarı yoldan çevirmişti..ben film izlemek için istiyordum ve kullanan bir arkadas filmlerde ilk seslerin kesildiğini ve yarım gelen ilk sesin filmin önüne geçip sinir bozduğunu söylemişti..bunlar benim almamı engelledi....alacak arkadaslar atlantabilgisayar gibi bir yer vardı..internet siteleri var ben arayıp sormustum sanırım okmeydanında yerleri varmış gidipte temin edilebilirmiş.

Orjinalden alıntı: activ

Bu aleti almaya niyetlenen kişiler imkanları varsa deneyerek almayı düşünsünler altıüstü everestten bahsediyoruz hayal kırıklığı yaşamamak adına.

ek olarak yukardaki resimlerde sub masanın üstünde görünüyor ne işi var orda

Tabiki deneyip almakta fayda var ses kalitesi kulaktan kulağa değişebilen göreceli bir kavram. Ama bu konuda özellikle donanım konusunda chip dergisinin testlerine güvenebilirsiniz ve sonuçlarınada bakarsanız iyi bir set olarak bilinen x540 54 puan everest h5402 80 puan fiyat performans ta ise 52 ye 82 gibi açık ara farkla daha iyi olduğunu kanıtlamıştır. Başka bir forumda bu seti kullanan arkadaşın yorumunuda okuyabilirsiniz bir bölmünü alıntı yaptım;

**** Bilgisayrımdan ben optik kablo ile aktarıyorum ve;

-5.1 çıkışlı ac3 flimlerde sesi çok güzel alıyorsunuz.Dts flim izleme imkanım şu ana kadar olmadı ama 5.1 çıkışlı flimlerde gerçekten performans çok güzel alınıyor.Yani DolbyDjital kullanıyor 5.1 lerde.Sorunsuz hemen ses sistemi üzeirnde dolbydjital e geçiyor.

-mp3 ler streo kayıt edildiği için ProLOgic kullanıyor.Arka uydularıda kullanıyor.Arka uydulara sadece en tiz sesleri kullanıyor(yani arka uyduları virtual yapıyor ama çok performans veriyor ve ön uydulardan ayrı sesleri çıakrıyor).çok güzel akustik oluyor...Yani streo kayıtların hepsinde prologic seçeniğine geçiyor hemen ve sorunsuz çok güzel performans alınıyor...

Dts ye gelince ac3filter da ufak bi kaç ayarlama yaptıktan sonra çok rahat kullanılıyor.Dts müzikler i çok güzel sorunusz muhteşem ses kalitesinde(mp3 le kıyaslanamaz) dinliyorum.5.1 gerçek olarak kullanıyor!

Dün dayanamdım ve içini açtım.İçinde Dts ve DolbyDjital gerçek serfikalı çipi var çip modeli cs492604

Nette araştırdım ve aynı içipi sony de kulalnıyor philipste kulalnıyor onyoko da kullanıyorVe de fiyataları 600 dolardan başlıyor..Tamam o receiver ların çıkış güçleri çok daha da yüksek ama aynı ses çipi kullanıyolr ve performanta fazla fark olduğunu düşünmüyorum...goole da çipin modelini araştırısanız dahada bilgi bulcanıza eminim...Ben buldum bi kaç link yani özellikleri aynı olan onkyo (tabi fazldan giriş çıkışlar buunuyor ve çıkışlar çok yüksek!) OnkyoTX-DS575 600 dolar....

KIsacası evde yeterince ve hatta fazla performans alıyorum...Studio lık işim olmadığı için artıyor...

Olabildğince size aktarmaya çalıştım... ****

Birde benim ses sistemi alırken önceliğim prologic ac3 dts dolby digital gibi destekler ve standartlardır sadece markası bilindik diye çok daha az özelliklere sahip sıradan bir analog sistemin yanına bile yaklaşmam (z5500 le kıyaslamıyorum tabi) Kaldıki sadece dolby prologic müzik dinlemek için bile bu seti tercih ederdim çok çok iyi bir çözüm alternatifi yok. Sizede tavsiye ürünün performansını görmeden neler yapabileceğini bilmeden marka odaklı yorumlar yapmamanızdır. Çünkü seti yeterince deneme imkanın olursa fikrinin değiştiğini göreceksin.

• bende geçen cumartesi GG'den sipariş verdim satıcı pazartesi ürün kargoya verildi diye yazmasına rağmen hâla gelmedi. işin ilginç yanı kargo firmasında adıma gönderilmiş hiçbirşey yok. bende GG'ye mesaj atıp ödemeyi dondurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Ekim 2008; 9:08:21 >

- Sub kablosu çok kısa, sanırım 1 metre veya daha az, bu da sub yerleşimini olumsuz etkiliyor. Şu anda sub için uzatma kablosu çektim, keşke kendi kablosu biraz daha uzun olsaydı da istediğimiz yere koyabiliseydik.
    - Digital kablo yerine coax kablo çıkmasını isterdim.
    - Sub bass olarak şu anda yetersiz. (Aux ile bağladım). Gamer ses kartı ile sub +10 da, ses kartından ise %60 olarak ayarladım ancak kendine geldi.
    - Anlayamadığım bir şekilde özellikle davul parküsyonlarında boşluk var, kısmen mid bass a giren bu frekansların boşluğu var.
    - Kumanda merkezi sub olduğu için, sub ı istediğiniz gibi saklayamıyorsunuz, saklasanız bile kumanda ile kullanmak imkansız. Şu anda sub ı yerde kullanıyorum ama kumanda etki etmekte biraz sıkıntı var, kumanda fazla iyi görmüyor.
    - İlk sesler kesiliyor. Bu şarkılarda da böyle maalesef. Şarkının girişindeki sesler duyulmuyor, can sıkıcı bir durum.

Şu anda dediğim gibi yeni kullanmaya başladığım için sadece canımı sıkan detayları yazdım. Testleri tamamladıktan sonra daha geniş bir artı ve eksi listesi yaparım.

• quote:

Orjinalden alıntı: defected

bende geçen cumartesi GG'den sipariş verdim satıcı pazartesi ürün kargoya verildi diye yazmasına rağmen hâla gelmedi. işin ilginç yanı kargo firmasında adıma gönderilmiş hiçbirşey yok. bende GG'ye mesaj atıp ödemeyi dondurdum

Geçmiş olsum hocam,bende gg baktım ama güven vermedi bana vazgeçtim senin şu yazını okuduktan sonra kopmle vazgeçtim zaten GG den.

Orjinalden alıntı: Roronoa Zoro

quote:

Orjinalden alıntı: defected

bende geçen cumartesi GG'den sipariş verdim satıcı pazartesi ürün kargoya verildi diye yazmasına rağmen hâla gelmedi. işin ilginç yanı kargo firmasında adıma gönderilmiş hiçbirşey yok. bende GG'ye mesaj atıp ödemeyi dondurdum

Geçmiş olsum hocam,bende gg baktım ama güven vermedi bana vazgeçtim senin şu yazını okuduktan sonra kopmle vazgeçtim zaten GG den.

abi aman diyim ilk ve son alışverişim oldu oradan. iptal et diye mesaj atıyorum adama etmiyorda

• Coax kablo aldım, sistemi dijitalden bağladım fakat ses alamadım, coax ın sub girişinde zaten sorun yok, ses kartına takabilmek için şöyle bir dönüştürücü kullandım, ama ses alamadım:

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım**

• quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Coax kablo aldım, sistemi dijitalden bağladım fakat ses alamadım, coax ın sub girişinde zaten sorun yok, ses kartına takabilmek için şöyle bir dönüştürücü kullandım, ama ses alamadım:

paramparça kardeşim hayırlı olsun. İlk izlenimlerini yazmışsın inan bana hiç yabancı gelmedi çünkü bende ilk aldığımda senin gibi düşünüyordum. Sonuçta bir home theater bu pc de nasıl performans verirdi acaba Fakat zaman geçtikçe setin özelliklerini neler yapabileceğini keşfettikçe sete fazlasıyla ısınmaya başlıyorsun. Özellikle 5+1 sistemde böyle kaliteli akustiğe sahip müzik dinleyebileceğimi hiç düşünmemiştim. (prologic sağolsun) Tabi daha önce hiç prologic müzik dinlemememinde etkisi olabilir bunda ama artık stereo müzik çok sade ve sıradan geliyor bana böyle bir alışkanlık edineceğimi hiç düşünmemiştim. Ön değerlendirme yapmışsın ama seti biraz daha kullanıp detaylı bir değerlendirme yapmanı bekliyoruz. O volume kontrol olayınıda ilk başta bende garipsedim ama inan pratikte hiç problem yaratmıyor şu anda ben öyle bir şey olduğunu bile unutmuşum bile onu hiç önemseme. Kaldıki ben yurt dışıyla skype ile saatlerce konuşma yapıyorum ki karşı tarafın sesini alamama gii bir problem asla olmadı. Ama biraz sabret sende setin keyfini çıkarırsın.

Dostum birde sana yanlış aparat vermişler sen stereo almışsın. Ben bu kabloyu ve dönüştürücüyü yazıcıoğlundan aldım adam işinin ehliydi resimi gösterdim tam 3 saniyede adam kablo ve dönüştürücüyü hazırladı bile. Sen dönüştürücüyü mono almalısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

DVD ya da DIVX Player'da deneyen oldu mu ? Optik,koaksiyel çıkışlardan direk 5.1 çözebiliyor mu , ac3 , dolby ,dts dekoderleri ihtiva ettiği soyleniyor. Dogru mu ? deneyen gozuyle goren, kulağıyla duyan var mı ?

yok mu deneyen a dostlar..
  • Eyvallah lostjack, zaten yarın Doğubank a gidip, setin içinden çıkan optik kablo için 3,5 mm lik çevirici alıcam, coax la uğraşmadan kendi kablosu ile ses almaya çalışacam. Detaylı yorumu da optik bağlantı yaptıktan sonra yazarım artık.

unpop: Aux çıkışından bağlı halde DTS çözdürdüm tabii bu olayı X-Fi Gamer halletti o yüzden yarın daha sağlıklı bir şeyler söyleyebilirim.
  • Seti genel anlamda test ettim ve görüşlerimi yazıyorum. Tabii bu görüşler tamamen kişisel olup, herhangi bir bilimsel doğruluk içermiyor. Amacımız, sadece bu seti almayı düşünen arkadaşlar için, seti kullanan biri olarak yardımcı olabilmek.

Sistemi B.paşa Evkur’dan, kredi kartına tek çekim 138 ytl ye aldım. Kutulama olarak fena değil. Klasik olarak yer kazanmak için sub en altta, uydular onun üstünde. Kurulum olarak da diğer 5.1 lerden bir farkı yok. Kutunun içinden çeşitli bağlama kabloları çıkıyor. Bu büyük bir artı bana göre. Çıkan kablolar:
    - 2 adet Y kablo ( 2’li ucu RCA, diğer ucu 3,5 mm Stereo)
    - 1 adet stereo kablo (Her iki tarafı da 3,5 mm lik)
    - 1 adet RCA kablo (Her iki tarafı da RCA)
    - 1 adet 2’li RCA kablo ( 2 giriş, 2 çıkış RCA)
    - 1 adet Optik Kablo (Dikkat: Kabloyu ses kartına takabilmek için dönüştürücüye ihtiyacınız var, eğer PSP veya DVD player kullanıyorsanız zaten sorun olmaz)

Dediğim gibi gerçekten kablo olayı iyi düşünülmüş, tek bir şey dışında. O da; optik kablo koymalarına rağmen, optik kabloya göre çok daha ucuz olan fakat bulunması biraz zor olan dönüştürücü adaptörü kutu içine koymamaları. Bu adaptör için bugün Eminönü ve Karaköy’de dolaştım ama bulamadım. Neyse ki en sonunda Doğubank’ta bir elektronikçiyi hazır olarak satılan bir optik kablo kutusunun içinden tek olarak satmasına ikna edebildim. Eğer sizde benim gibi dönüştürücü ararsanız aklınızda bulunsun, Doğubank girişinde dövizcinin yanındaki dükkandan tanesini 5 ytl ye alabilirsiniz.

Testleri X-Fi Gamer ses kartı + Optik bağlantı ile yaptım. Ses kartından Crystalizer özelliği %100 açık, Bass %60, Tiz %60, Cmss %50 şeklinde idi.

Müzik olarak dinlediğim tür Metal müzik. Elimde ne yazık ki başka bir müzik yok. Metallica, Megadeath, Slayer, Loudness, Iron Maiden, Judas Priest vs.vs. Bu müzik türü genelde 2 elekto gitar, bir bas gitar, bir de bateriden oluştuğu için zaten yeterince karışık ve gürültülü bir harmoni oluşturuyor. 128, 192, 320 kpbs lik mp3 ler ile tek tek dinledim. İlk olarak sette bir sub eksikliği var bu yadsınamaz. Sub ayarlarını +10 a getirmeme rağmen, sarsıcı baslar yok. Tabii bu durum sub ın boyutu ile direkt olarak ilişkili. 5.25 inchlik bir sürücüden de daha fazlasını beklemek zaten haksızlık olur. Seti almayı düşünürken kesinlikle bass konusunda büyük umutlarınız olmasın. Uyduları ise beğendim. Tek bir uyduda 2.5 inchlik 2 adet sürücü kullanılması kesinlikle sese etki etmiş. Normalde 2.1 veya 5.1 lerde her uyduda ya 2.5 luk ya da 3 inchlik sürücüler kullanılıyor. Bu sette ise uydu başına 5 inch gibi yüksek bir değer söz konusu. Mid seslerde ses kaynağına bağlı olarak (128 kpbs lik mp3 mesela) ses kalitesinde düşme oluyor ama 128 üstünde gayet güzel bir şekilde dinleniyor. Ayrıca sette ekstra bir tiz kaynağı olmamasına rağmen tizlerde de kesinlikle bir yamukluk görmedim. Açıkçası bana Trigue’nin tizlerini arattırmadı desem yeridir.

Filmlerde ise maalesef set beni tatmin etmedi. Aslında set değil de Prologic modu desek daha doğru olur. Filmlerde orijinal olarak ses 5.1 kodlanmadıkça filmi stereo olarak izlemeyi seviyorum. Yani her uydunun eşit şekilde ses verdiği düzeni ben daha çok seviyorum. Tüm bunlardan dolayı sette en önemli özellik olarak gösterilen Prologic benim için hiçbir anlam taşımıyor. Müziği de zaten Stereo modunda dinliyorum. Filmlerde ise 5.1 ses alabilmek için mecburen Prologic moduna geçmeniz gerekiyor. Optik bağlantı da aynen Aux bağlantıda olduğu gibi stereo sesleri Prologic modunda sanal bir 5.1 oluşturarak konuşmaları centerdan, diğer yardımcı efektleri dört uydudan dağıtarak sunuyor. Elimde bulunan, 5.1 olarak kodlanmış Oz adlı diziyi izledim. Ekeftler gayet anlaşılır bir biçimdeydi, uydular üzerine düşeni yapıyorlar, yalnız yine bazı noktalarda sub ın yetersizliğinden rahatsız oldum. Zaten nedense kapalı tip kabinleri sevmiyorum, kanım ısınmadı bir türlü. Sub ı anlaşılır olarak hissetmek için en az 45-50 dolaylarında açmanız gerekiyor sanırım.

Oyun olarak test etmedim çünkü oyun oynamıyorum, elimde de oyun yok Onu da oyun oynayan diğer arkadaşlar muhakkak yazar.

Bir diğer nokta tabii ki DTS ve Dolby Digital. Set bu standartları çözüyor, bunda sorun yok. Pixar’a ait kısa bir filmde test ettim ve gayet güzel ses aldım. Üstelik hem ses kartından test ettim hem de Everest’ten. Ayrıca ses kartının dekoderi ile Everest’in dekoderi arasında fark da göremedim.

Sistemin artıları:
    + F/P oranı
    + Coax ve Optik bağlantıya imkan tanıması
    + Uzaktan kumanda
    + Her bir uyduda kullanılan 5 inchlik sürücüler
    + Kablo çeşitliliği
    + Mid ve tizler standart ev kullanıcıları için yeterli seviyede

Sistemin eksileri:
    - Uzaktan kumanda bazen etki etmiyor, ayar yapmak biraz zor
    - Sub çıkışındaki güç kablosu çok kısa, eğer sub ı köşeye bir yere koymak istiyorsanız uzatma kablosu çekmeniz kaçınılmaz
    - Bass sesler yetersiz
    - İlk seslerde kayıp var, örneğin bir şarkıdan diğerine geçişte en az 3 saniyelik boşluk varsa başlayan ilk şarkının yarım saniyesini falan duymuyorsunuz (Bu durum optikte yok sanırım, optikten bağladıktan sonra böyle bir olay yaşamadım)
    - Analog olarak bağlantı yapılamıyor

Sonuç olarak eğer Playstation’a optik kablolu bir 5.1 arıyor ve Z5500’e para ayıramıyorsanız bu sisteme göz atmanızda yarar var. Bilgisayar kullanıcıları için ise optik bağlantı yapabilmek için kesinlikle dönüştürücüye ihtiyacınız var, bunu unutmayın. Ayrıca ses kartınızdan bass-tiz ayarı yapamıyorsanız sıkıntı yaşabilirsiniz, çünkü sete istediğiniz gibi ayar vermek gerekiyor, ben default halini beğenmemiştim mesela. Analog bağlantı yapılamadığı için seti ya Aux tan bağlamak zorundasınız ya da Optik veya Coax tan. Aux bağlantısı bana biraz yetersiz geldiği için siz mutlaka almadan önce bunları düşünün. Eğer zaten benim optikle falan işim olmaz derseniz, analog bağlantılı daha iyi ürünler bulabilirsiniz. Alacaklar arkadaşlar ise almadan önce kesinlikle fiyat araştıması yapsın, Hepsiburada’da 247 ytl olan ürün Evkur’da 138 lira gibi bir fiyata bulunabiliyor. Bir de almadan önce mutlaka setin sesini dinleyin, son olarak kulaklarınız karar versin.

• Paramparça arkadaşım güzel incelemen için teşekkür ederiz. Her nekadar bilimsel doğruluk içermiyor desende benim incelememden çok daha bilimsel bir inceleme olmuş. Seti iyi günlerde kullanmanı dilerim vede hergeçen gün setten daha çok hoşlanacağını söyleyim şimdiden birde prologic müzik dinlemeyi denesen akustik çok hoşuna gidecektir ama metal de ne kadar gerekli oda tartışılır tabi. Ben genelde 80s hit müzikler pop rock tarzı ve enstrumantal müzik dinlemeyi severim ve prologic müzikten aldığım hissi çok değiştirdi diyebilirim. Optikten bağladığına sevindim ben daha dijital bağlantıya geçemedim coax kablomu aldım fakat ses kartı da almam gerekiyor ama şöyle bir durum var. creative 7.1 value kart alırsam microfon çıkışını coax yapıp iptal edeceğim ama tv kartımı ve mikrofonu nereye bağlayacağım bunu bir türlü çözemedim. Acaba şöyle yapabilirmiyim mesela coax çıkışı bağladıktan sonra geri kalan kullanılmayan 3 tane 5.1 çıkışı line in ve mic çıkışına çevirebilirmiyim. Bu konuda yardıma ihtiyacım var şayet öyle olursa hemen kartı alıp dijitale geçeceğim ve setin dijital performansını değerlendireceğim.

• lostjack hocam maalesef boşta kalan diğer çıkışlara mikrofon takamıyorsun. Flexijack olayının kötü tarafı da bu zaten. Sürekli jackları değiştirmek zorundasın. Bence eğer 2. el sorun olmazsa Audigy 2 ZS alman daha iyi olur. En azından kablo değiştirip durmazsın, üstelik ses kalitesi olarak da Value'den daha iyidir. Value ile arasında sanırım yaklaşık 20-30 liralık fark var.

Ürünü alır almaz benimde dikkatimi çeken lk şey kutunun ağırlığı oldu. Uydulara göre subwoofer çok hafif. Kısa bir kurulum işleminden sonra optik kablo üzerinden playstation 3'e bağladım. Kumandasının üzerinden kolaylıkla istediğiniz moda geçebilmeniz güzel olmuş. Ayrıca her kolonun ve sub'un seslerini ayrı ayrı açıp/kısabilmek harika bir özellik. Uyduların oturduğunuz yerle aranızdaki mesafeye göre sesi ayarlamak büyük kolaylık.

Önce müzik denedim. Sesle bozulma, çatlama, gürültü veya hışırtı yok. Sesler gayet temiz geliyor. Bass'lar müzik dinlerken gayet yeterli geldi bana. Stereo modu fena değil fakat ProLogic modundayken bu kadar iyi ses alabileceğimi düşünmüyordum. Bu kadar iyi derken fiyat/performans açısından bakacak olursak

DTS destekli birkaç oyun oynadım. Cihaz direkt oyunla uyumlu moda kendisi geçiyor hiçbir ayar yapmanıza gerek yok. Sesler oyun oynarken gayet tatmin edici. Ses seviyesi hakikaten yüksek fazla açtınızmı komşulardan şikayet gelmesi an meselesi

Daha sonra yine optik giriş üzerinden divx player'ımda birkaç film ve konser dvd'si izledim. Çok mükemmel 1.000 liralık sistemler kadar performansı yok. Ama kesinlikle kötü değil. Sesayrımını gayet başarılı yapıyor. İlk taktığım film Jurassic Park 1 oldu ve gayet memnun kaldım diyebilirim.

Gelelim şu ses kesilmesi olayına. Cihaza hiçbir ses gitmediğinde sesi kapatıyor ve ilk gelen sesin yaklaşık yarım saniyesini duyamıyorsunuz. Ama bunu sadece ilk müzik açtığımda ve ps3'ün menüsünde ikonlar arasında dolaşırken çıkan küçük bir ses var orada farkettim. Onun dışında film izlerken veya oyun oynarken hiç öyle bir problemle karşılaşmıyorsunuz. Zaten çok rahatsız edici derecede kötü birşey değil.

Sonuç olarak fazla para vermeden DTS çözen optik girişli 5+1 ses sistemi isteyenler için bulunmaz hint kumaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 19 Ekim 2008; 1:00:52 >

• defected kardeşim hayırlı olsun seti aldın sonunda. İyi günlerde kullanmanı dilerim güzel incelemen için teşekkür ederim. Artık ortak noktalarımız var seti kullananlar hep aşağı yukarı genel olarak setten ve setin ses kalitesinden memnunlar. Bende rakipsiz fiyat performans oranıylan kesinlikle bu seti kaçırmayın derim. Ürün analog setlere göre üstün özellikleri itibariyle 2-3 kat daha fazla parayı hakediyor. Defected arkadaşa katııyorum bende 5.1 setten bu kadar güzel akustiğe sahip kaliteli prologic bir müzik dinleyeceğimi tahmin etmemiştim. Artık müzik dinlerken başım ağrımıyor tam tersine keyifle saatlerce dinliyorum.
  • Altec Lansign Fx5051 aldığım için seti sattım. Yalnız dün gece bir şey dikkatimi çekti. Seti söktükten sonra Microlab X23 setini bağladım ses kartına ama uydular acayip kötü geldi kulağıma. Everest'in uyduları gerçekten çok güzel. Fiyatı da düşünüldüğünde aynı fiyat aralığında uydu kalitesi olarak daha iyisi yok diyebilirim.
  • arkadaşlar ben creatıve t7900 + audıgy value 7.1 kullanıyorum bu setinde fiyatı ucuzmuş bu seti de alsam diye düşünüyorum everestte sub un bas karakteristiği nasıl creatıve gibi sert mi yoksa logitech gibi yumuşak baslarmı veriyor başka setlere göre nasıl everest sahibi arkadaşlar bir karşılaştırma yapabilirler mi
    Everest H5402 5.1 digital ses sistemi
    Altec Lansing Mx5021 2.1 ses sistemi
    Jazz de 005 dolby digital decoder
    Creative DDTS-100 decoder
  • quote:

quote:

DVD ya da DIVX Player'da deneyen oldu mu ? Optik,koaksiyel çıkışlardan direk 5.1 çözebiliyor mu , ac3 , dolby ,dts dekoderleri ihtiva ettiği soyleniyor. Dogru mu ? deneyen gozuyle goren, kulağıyla duyan var mı ?

yok mu deneyen a dostlar..

Bahsettiğin herşeyi sorunsuzca yapıyor. Bizzat denedim harika bir deneyim oldu. Bugüne kadar dvd izlemiyormuşum. Sırf bu yüzden divxleri ac3 yada dts indiriyorum artık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: -THIEF-

arkadaşlar ben creatıve t7900 + audıgy value 7.1 kullanıyorum bu setinde fiyatı ucuzmuş bu seti de alsam diye düşünüyorum everestte sub un bas karakteristiği nasıl creatıve gibi sert mi yoksa logitech gibi yumuşak baslarmı veriyor başka setlere göre nasıl everest sahibi arkadaşlar bir karşılaştırma yapabilirler mi

Set sert bass karakteristiğine sahip fakat sub fazla güçlü değil.

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.