Şimdi Ara

Everest 5.1 H5402 Digital Ses Sistemi **En sonunda aldım** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
61.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gelişme var mı?
    Z-5500 haricinde coaxial giriş sadece bu üründe mi var?
  • mevcut analog herhangi bir 5+1 ses sistemini aşağıdaki decoder ile sorunsuz bir şekilde optik çıkışlı cihazlar(PS2-PS3-xbox...) ile kullanabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_43343542/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43356283
  • 2 yıl geçmiş aradan hala adam akıllı optik bir ses sistei yok anlaşılan uygun fiyata. İlginç bir durum microlab filanda araştırdım ama yok hiç biyerde uygun ya off
  • ben samsung 650c lcd tv alınca optik girişli ses sistemi aradım ve sadece logitech z5500 ve bu ürün var piyasada oda karaborsa olmus dereli ve segment biligsayar yurtdısından getiriyormus sanırım baska ulasabilecegimiz bir yol bilen varmı
  • yok yaaa böyle bişeyy vatandaş 2 sene önce 100tl ye alıyor ürünü biz şuan 150 tl vermeye razıyız piyasada 2. eline 200tl çekiyolar ne saçma bi iştir bee...
  • Benim şuan kullandığım Creative A500ün fiyatı 105- 110 TL civarı. WD tv de kullanmak için geçen ay 185 TL ye faturalı, garantili sıfır kilometre decoder aldım. Yani şuan her ikisinide yeni alsanız, taksitli olarak 290`a geliyor. Yarın bugün isterseniz daha güzel bir ses sistemi alırsınız. Decoder zaten evladiyelik. Boşuna ikinci el cihazlara o kadar para vermeyin bence. Elinizde eskiden kalma analog 5.1 sistem var ise sadece docoder almanız zaten yeterli. Decoder'in sitesi...
    http://www.playvision.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyHunter81 -- 17 Ekim 2010; 14:16:37 >
  • arkadaşlar 2.el bölümüne arada uğrayın jazz de 005-006 decoder bazen uygun fiyata satılabiliyor
    ben 2 hafta 2.el 100 tl ye aldım ama 70-80 tl ye de bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

arkadaşlar 2.el bölümüne arada uğrayın jazz de 005-006 decoder bazen uygun fiyata satılabiliyor
    ben 2 hafta 2.el 100 tl ye aldım ama 70-80 tl ye de bulunabiliyor.

Bundan 2 ay kadar önce ikinci el decoder bulurmuyum diye çok araştırmıştım. Ama satan hiç yoktu. İkinci el alanlarda sanırım creative markaydı ve 150-200 TL den bahsediyorlardı. 100 TL gayet uygun bir fiyat ama her zaman denk gelmez... Neyse her işte hayır vardır. Şuan Playvision decoderden gayet memnunum...
  • 2009 Nisanda yana yakıla aradım.Evkurları az dolaşmadım.Merkezını aradım.Iıııh yok:)bi gun bu sitede anadolu pc nickli bı arkadaşın açtığı sayfa vardı.Orda getirttiği ürünlerin arasında bunu gördum.Bittiğini yazdı.Bi gun ölesıne bi ardım sorayım dedım evet var dedı.kaldım öle:)Ama dedi hasarlı tamır ediyoruz.Ertesi gun aradım.Almak istersem 120 tl dedı.+ kargo parasıda bana aitti.Aldım:)Açıkçası şüphelerım vardı.Dedım kesın sorunlu ama genede şansımı deneyeyım.Bayağı yıpranmış kutusu ile geldiği zaman dedım bu nanay....İçini açtım.Tek tek dıkkatlıce baktım.Kolonların kenarları ufak tefek vuruk ve çizikler vardı .Evde sisteme kurduktan sonra denedım.Bi sorun yoktu.DTS,dolb digital,stereo,Dolby digital pro II denedım.Gayet güzeldi.Sadece kumanda zor işliyordu.Bende geçenlerde öğrenen özellikli uzaktan kumanda aldım.valla süper oldu:)Şu an mutlu mesut yaşıyoruz.Umarım arayan arkadaşlarda bi an önce bulurlar.. :)

• bu arada bu sitede everst varmış..ama fiatı uçmuşş..vay bee http://www.derelibilgisayar.com/1/822/Everest-H5402-Optik--Uzak.-kum.-Ev-sinema-ses-sys./1.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

2009 Nisanda yana yakıla aradım.Evkurları az dolaşmadım.Merkezını aradım.Iıııh yok:)bi gun bu sitede anadolu pc nickli bı arkadaşın açtığı sayfa vardı.Orda getirttiği ürünlerin arasında bunu gördum.Bittiğini yazdı.Bi gun ölesıne bi ardım sorayım dedım evet var dedı.kaldım öle:)Ama dedi hasarlı tamır ediyoruz.Ertesi gun aradım.Almak istersem 120 tl dedı.+ kargo parasıda bana aitti.Aldım:)Açıkçası şüphelerım vardı.Dedım kesın sorunlu ama genede şansımı deneyeyım.Bayağı yıpranmış kutusu ile geldiği zaman dedım bu nanay....İçini açtım.Tek tek dıkkatlıce baktım.Kolonların kenarları ufak tefek vuruk ve çizikler vardı .Evde sisteme kurduktan sonra denedım.Bi sorun yoktu.DTS,dolb digital,stereo,Dolby digital pro II denedım.Gayet güzeldi.Sadece kumanda zor işliyordu.Bende geçenlerde öğrenen özellikli uzaktan kumanda aldım.valla süper oldu:)Şu an mutlu mesut yaşıyoruz.Umarım arayan arkadaşlarda bi an önce bulurlar.. :)

hayırlı olsun arkadaşım senin adına sevindim... darısı bizim başımıza

• amin kardeş..
  • arkadaşlar ddts 100 satılıyor fiyat fazla ama idare edin
    http://forum.donanimhaber.com/m_44044272/tm.htm
  • Zamanında bu decoderi çok aramıştım ama soununda playvision decoderi forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım. Şuan performansından gayet memnunum. 185 TL ye sıfır ve garantili decoder almak varken ikinci el ve garantisiz cihaza 220 TL çok gibi. Tabi kişisel görüşüm...
  • cidden çok pahalı arkadaşlar decoder al sonra 5+1 ses sistemi ...
  • arkadaşlar bende sizler gibi ucuz yollu optik girişli bi sistem arıyorum yokmu bu aralar bulan? 100-150 civarı...
  • bulsan herkeze haber vercem arkadaşlar beklemedeyim. iş inada bindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saki3885 -- 22 Kasım 2010; 23:51:02 >
  • arkadaşlar buna muadil bu var gibi gören bilen varmı?
    Frisby Optic 5+1 Ev Sinema Hoparlörleri FS-5011OC
  • forumda bir arkadaş 2. el satıyordu frisby marka optic girişli idi eski sayfaları araştırırsanız bulacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.