Şimdi Ara

ever--buying.com Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir bir site mi? 9$'lık alışveriş yapacağım. Kaç günde ulaşır. Daha önceden ürün almış tecrübesi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurelian -- 19 Nisan 2011; 22:51:12 >

• site adı sansürlendiğine göre sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

site adı sansürlendiğine göre sence ?

Site adı sansürlenmesiyle güvenliğin ne alakası var ? DH adminleri her siteyi tecrübe edip ona göre mi sansür uyguluyor ?
  • Ever-buying'ten 14.11.2011 tarihinde, toplam 16 parça ürün sipariş ettim. Ürünlerin toplamı 60 USD tutuyordu. 04.11.2011 tarhinde de aldığım ürünler eksiksiz bir şekilde elime ulaştı.

Aslında eksiksiz gelmesine şaşırmadım değil çünkü bu tarz çok parçalı siparişler, tedarik sürecine bağlı olarak genelde 2 partide yollanır. Buradan ilk alışverişimdi ve açıkçası biraz tereddüt de etmedim değil ama sonuçta ulaştı.

Ulaşana kadar müşteri hizmetlerine 2 defa mesaj yolladım, ikisine de 24 saat içinde cevap geldi ancak dealextreme ve ya focalprice'taki müşteri temsilcileri kadar düzgün bir ingilizceleri ya da üslupları yok. Sonuçta ucuz çin malları alıyorsunuz, çok da müşteri hizmeti beklememek lazım diye düşünüyorum

Ha bir de gümrük beyannamesini 4 USD'lik kulaklık ve hediye olarak doldurmuşlar, olası bir gümrüğe takılma durumunda bu ciddi bir soruna yol açabilir. Siparişi verdikten sonra müşteri temsilcisine mesaj atarak gümrük beyannamesini doğru bir biçimde doldurmasını söylemekte büyük fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fresher -- 6 Kasım 2011; 20:59:11 >

• Siteden alışverişim oldu 4-5 defa, güvenilirdir. Grup tekliflerini takip etmeyi unutma.
  • Bir de şunu ekleyeyim;

Fiyatlar dealextreme'den çok daha iyi, Focalprice ile de nerdeyse aynı fiyatlar. Ürün çeşitliliği Dealextreme'e göre biraz daha kötü, Focalprice'la nerdeyse aynı.

Benim elime(İzmir'e) 20 günde ulaştı, bence kısa sürdü çünkü yeri geliyor 1 ay beklediğim kargolar oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazimbana.com güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.