Şimdi Ara

Evelyn rün, item build ve kabiliyet sayfası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evelyn oynuyorum bir kaç gündür. ilk olarak tabi lolkingten guidları inceledim ve ordaki lere göre rün, kabiliyet verdim. item olarakta oprdaki tavsiyelere uyup alıyodum. o guidlerda ap vermiş herşeyi. rünlerr ap itemler ap ama arkadaşlar uyardı ap değil ad yap diye. kafam karıştı. ad olarakta guide bulamadım. ayrıca ad mi daha iyi olur ap mi onu da çok kesitremiyorum.

• Evelyn ad olmuş ben daha yeni gördüm ya

Apyken ultisi tf de en az 3 kişiden 400 hp götürüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve AP bitti artık ad kasıcaksın kertenkele-sihiriçen-mahvolmuş-randuin-gezgin çizmesi(çoğunlukla merkürün adımları)-agresifsen üçlü değilsen banshee kas. Zorlanırsan sihiriçeni malmortiusa çevir. Sihiriçen senin kurtarıcın.

• hala ap oynayanlar var ama ne kadar etkili bilemem
  • büyüklere ap kırmızılara ad giriyorlar sarılar zırh mavilere de ap veya büyü direnci giriyorlar(nightblue)
  • Lizard+BoTRK sonrası tank gidebilirsin. Eğer karşıda ap herosu fazlaysa o zaman Lizard'dan sonra Hexdrinker çıkabilirsin.

Bir de Lolking rehberlerinden ziyade şuraya bakabilirsin
    Evelynn Builds - ProBuilds.net
  • Evelynn oynama tarzı değişti.

Rune olarak Kırmızılara ad/Sarılar armor/Maviler ap/Büyükler ap kullanabilirsin.

Build olarak lizard aldıktan sonra 1 tane ad itemi daha alabilirsin. Genelde botrk alınıyor ama trinityde tercih edilebilir. Birde öndeyseniz hem defansif hem ofansif olarak mom alınabilir. Kalanı banshe,randuin,sunfire defansif ne buluyorsan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Evelyn rün, item build ve kabiliyet sayfası hk.

ben şöyle bir şey çıkıyorum kendi build im tank eşyalarını rakibe göre tabi kristal asa tank kasarken bir yandan da ap katıyor bana dene bi
    edit: gezgin çizmesini ilk alırım genelde ama burda almamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 21 Ağustos 2014; 14:03:36 >

• ad ap karışık kasıyorum ben jax gibi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama baya yararını gördüm

kertenkele bot üçlü hextech kılıcı randuin banshee
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94019372/key_HonanymDaber/tm.htm

Buradan bakabilirsin ben Evelynn i burdan öğrendim.
  • Ben Elder Lizard>Hextech>Youmuu>Trinity>Mercury's Treads>Randuin veya Banshee çıkıyorum. Hextech çıktıktan sonra deli gibi sustain oluyor zaten. Bu yüzden Hexdrinker almıyorum ama sen alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.