Şimdi Ara

Evelyn coşmuş !1!1!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol'un en büyük troll pick ini 2 gündür oynamaya yeni haline alışmaya çalışıyorum.Ama bu sefer cidden süper yapmışlar.jungler oynuyorum arkadaş bu damage dir böyle, adamın arkasından dolaşıp e yi vuruyorum sonra vurabildiğim kadar q ve normal attack vuruyorum bi bakıyorum adam pert. magic resist bot-wriggle-trinity-hextech gunblade-guardian angel çıkınca bi jax kadar bi irelia kadar iyi oluyor benden demesi (ayrıca ulti OP)

• evelynn eski ününü kazanıcak...
  • Yakında gene buff geliyor ayrıca
  • Evelynn benim gözümde her zaman troll pick olarak kalacaktır. Rework'tan sonra şans verdiğim tek Evelynn 1/10 oynayınca Evelynn gördüğüm an çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğukPeynir

Evelyn troll pick değildir l2p

1 ay öncesine kadar evelynn pickleyip smite almak en büyük troll lük simgesiydi!1!1!!
  • Late game'in minnionu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Evelynn benim gözümde her zaman troll pick olarak kalacaktır. Rework'tan sonra şans verdiğim tek Evelynn 1/10 oynayınca Evelynn gördüğüm an çıkıyorum.

rip eve
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben jungler oynamayı bilmem pek bi ara eve freeyken (yeni nerflenmişti) deniyim dedim çok sevmiştim sadece onla jungler oynadım 4-5 kez ve hepsini pozitif skorla bitirdim ve kazandık. CC'si olsa çok daha güzel olurdu ama pasifle kurtarıyor.
  • eve'i remake'den sonra büyük bir heyecan ile satın aldım ilk oyunumda da fedlendim fakat 1e1'de benden düşük item-crep sahibi olan champlara ezilince bıraktım. Sonrasında sadece aram'da denk gelirse oynamaya devam ettim.

millet eve'yi gözünde çok büyütüyor. custom aram oynarken şansıma eve geldi. Lane'in yarısından fazla passive range'i var ama gavurlara bunu anlatamıyorsun :d kim ne derse desin her lane'de useless bir champ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 28 Ağustos 2012; 19:59:45 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 28 Ağustos 2012; 19:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Bu ne la adamın sesi sinirimi bozdu gülmekten öldürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qReencH

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Bu ne la adamın sesi sinirimi bozdu gülmekten öldürdü.

O herifin videolarını izle tavsiye ederim gülmeyi bilen bir insansan :)

• bi oyunda evelyn çeviriyordu ama bizde CC olmadığı için kata yedi bizi mal team
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

bi oyunda evelyn çeviriyordu ama bizde CC olmadığı için kata yedi bizi mal team

FULLMETAL RAMMUS pickleseydin yenerdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

bi oyunda evelyn çeviriyordu ama bizde CC olmadığı için kata yedi bizi mal team

FULLMETAL RAMMUS pickleseydin yenerdiniz.

haklısın kataya FULLMETAL RAMMUS tan bi taunt biterdi :)
  • Eve benim gözümde metada yeri yok.Ben takımımda görmek istemem.
  • Jungle eve cok kullanıslı fakat takımının biraz tanky olması lazım yani supportunun taric solotopda shen(banlanmazsa) veya renekton gibi middede ROA kasan bi mid herosu varsa latede iyi yani ganklarıda kötü değil ama gank attığı lanede CC yoksa ultisini kullanamadan kill alamazlar oda kötü bi durum
  • Bana göre hala useless.O kadar tanky sağlamhızlı jungle dönen championlar varken eve picklemek gereksiz.
  • aramda adam warmog rush ladı ama genede OP dmg vuruyodu
  • Sanki 10 levelsın gibi bir hisse kapıldım okurken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.