Şimdi Ara

Eve kurulacak ağ sistemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Taşındığım evde her odada kablolu internet için giriş var. modem aşağı katta bir yerde, yukarıya da kablosuz internet aktarmam için router/Access point alacağım. Kafama takılan, alacağım aleti Ethernet kablosu ile o girişe taksam uyumlu çalışır mı yoksa o girişi delip kabloyu doğrudan modeme mi bağlamalıyım?
    Teşekkürler

• eğer imkanın varsa kablosuzla uğraşma net düşer habire direk çok girişli modem al ethernet kablosu ile bağla
  • Duvardaki ethernet girişine takabilirsin. Sıkıntı yaşamazsın.
    Ama imkanın varsa her zaman kablolu bağlantıyı tavsiye ediyoruz.
  • playstation, tv gibi şeylerden dolayı sırf kabloyla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca biraz yanlış ifade ettim sanırım. Tam olarak demek istediğim, yukarıya bağlayacağım router/Access pointi direkt duvardaki girişe bağlasam olur mu, yoksa o girişi deldirip router ile modem arasında Ethernet kablosuyla doğrudan bir bağlantı mı kurmam gerekir?
  • Duvardaki ethernet çıkışı direkt modeme bağlıysa takın, sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada kablolu en sağlıklısı ama evde tablet telefon laptop gibi cihazlar için bazen wifi mecbur gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk bağlayabilirsin. Kırmaya dökmeye ihtiyacın yok.
  • Duvardaki girsler nereye bagli ona bak eger modemden sonra splinter (bolucu) yoksa ayni anda tek yerebagliysalar internet calismaz arada bolucu arac gerekir veyahut bazi modemlerbunj kendi icinde barindirir coklu ethernet cikisina sahiptirler bu da is gorur ama tek girise bagliysalar calismazlar eger yoksa kendinde alip takabilirsin cok pahaliseylerdwgil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.