Şimdi Ara

Eve kum torbası alsam mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi süre boksla ilgilendim daha sonra bıraktım bazı nedenlerden dolayı. Evde hem spor olsun hem sinir atmak icin duvara vurmaktan vazgeciyim diye kum torbası almak istiyorum. Kullanan var mı kullanışlı oluyor mu yoksa bi süre sonra bırakırmıyım? yani salondaki gibi olmaz mı ?

• Salondaki gibi olmaz iş biraz daha eğlenceye kaçar ve 10 dakika yapar sıkılırsın bir süre sonra görünce bir iki vurur bırakırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanSi. -- 9 Ocak 2015; 13:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanSi. S kullanıcısına yanıt
    bende ondan korkuyorum hocam. mesela suan cok hevesliyim ama bi hevesle almak daha sonra evde fazlalık olmasını istemiyorum. suan mesela olsa cılgınca calısırmısım gibime geliyo
  • İş bir zaman sonra buna dönüyor.
     Eve kum torbası alsam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biplemez

bende ondan korkuyorum hocam. mesela suan cok hevesliyim ama bi hevesle almak daha sonra evde fazlalık olmasını istemiyorum. suan mesela olsa cılgınca calısırmısım gibime geliyo

Hevesliysen ve imkanın varsa al tabiki,internetten yeni gördüğün teknikleri uygulamaya çalışmak iyi olabilir ama bundan önce bu konuda hevesliysen salon şart asıl eğitim ordan geliyor, evde asla salon gibi olmaz onu söyleyeyim.Mesela ben hem salona gidiyordum hemde evde kum torbası bulunduruyordum eve gelince tekrar amaçlı yada internetten değişik teknikleri kullanmak adına iyi oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parka alsam mı?
    8 yıl önce açıldı
    Tavan Kum Torbasını Taşır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.