Bildirim
eve internet alıcam hangisini alayım öneriniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uydunet 10Mbit Sınırsız 99tl.
Adil kullanım kotası yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: rtmedya
arkadaşlar eve internet alıcam ama hangisini alsam hangisi daha iyi fiyat olarak müşteri hizmetleri ve hız olrak hangisini önerirsiniz...?
Uydunet veya superonline.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence ,
Vodafone Supernet , Başvuru yaptığım sitedeki müşteri temsilcileri Vodafone kendi alt yapılarını çekmeye başladığını aktarmıştı. Buda benim biraz vodafone daha sıcak bakmamı sağlamıştı.Çünkü vodafone supernet kampanyası ile bu piyasada gerçekten söz sahibi olmak istiyor . 2 ay önce geçiş yaptım 32 mbps fiber gerçekten hız nedir sana gösteriyorlar . Başvuru yapmak istersen Supernet.com
Kampanyanın bana geldiğinde resmini çekmiştim . Onuda atim incelersin .
-
Binanızda altyapısı varsa kesinlikle uydunet öneririm. Ben 1-2 hafta önce bağlattım tam hız alıyorum. TTNET ve benzeri kan emicilerden kurtuldum -
Uydunet kesinlikle.. Yoksa superonline.
Turknet,150 gb akn + 1000 dk her yone ev telefonu = 60 TL
Ayni paketin 200 gb akn lisi 70 TL.
Türknetin hıZı nasıl acaba ?
16mbite kadar hızı var hattının desteklediği hızı verirler bir sıkıntı oldumu türktelekoma giydirm eyaparlar onların altyapısını kullanıyoruz derler her sıkıntıda ama en uygun ve ucuz firma bu keşke vdsl hizmeti versede rakipsiz olsa -
Aynen ttnet hattı diyecekler demi
Uydunetin sitesi hangisi
Arkadaşlar ben türknet kullanıcısıyım, Türk Telekomdan geçiş yaptım, taahhüt olmaması en güzel yanı bence, 16 mbs adsl bağlandı şuan 12 13 mbs alıyorum, 76 lira ödüyorum, Ttnet e 75 lira verip 24 ay taahhüt yapıp kağıt üstünde 8 mbs gerçekte 5 6 mbs hız almaktansa her türlü türknete geçin derim, geçmek isteyen olursa bu kodu kullanarak bir ay bedava kullanımdan yararlanabilirler, aynı zamanda bende bir ay bedava kullanmış olucam teşekkürler :) FGV73QN93HLT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X