Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 23 Şubat 2017; 12:56:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Koca adamın ıkametgahını nıye hala yanınızda tutuyonuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IBAN yolla atım 200 bin kapa konuyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanun manun dinlemezler bu ulkede alabilirler ki bu durumda avukat tutup dava acarsin o da bir suru para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir avukata danışmak daha doğru olmaz mı kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skins

    Koca adamın ıkametgahını nıye hala yanınızda tutuyonuz

    Evlatları sonuçta. Atsan atılmaz satsan satılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anneminde 150bin den fazla borcu var eve sürekli belgeler geliyor. Başlarda ağlayacak gibi oluyordum hatta burayada konu açmıştım, fakat artık alıştım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki gitmesini istemediğiniz eşyaların ağabeyine ait olmadığını kanıtlaman gerekli. Örneğin buzdolabının faturası annenin üzerineyse o malı haciz edemezler diye biliyorum. Kurtaramayacağınz mallarıda bir tanıdığa bırakın hacizden üç kuruşa satılmasın.
  • Kanundan kaçılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mallari depoya gotur onlar gelince sizden onceki alacaklilar goturdu de bi daha ugramazlar o sirada o mallarin faturasini goster babanda ikametgahtan dusursun abini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga evde kalması önemli değil o eşyanın faturasını bulun kimin üzerineyse bakın
  • Geçmiş olsun. Şimdi gerekli eşyaları komşuya filan versen 3 gün sonra haciz geleceği için, yasal olarak ne diyebilirler ki? Tek tek not alıp fotosunu filan çektilerse bilmiyorum ama.. Haciz olayı gerçekten iğrenç ve aşağılatıcı bir durum, bizim de birkaç kere neredeyse o raddeye ulaşıyordu, her gün acaba gelirler mi diye düşünmek.. Neyseki artık maaş haczi dururken eşyayı çalmaları yasaklanmış, maaş haczi de 5 haneden düşük borçlar için ayda 100 150 lira filan alıyordu taksit taksit ödeniyordu bildiğim kadarıyla, maaşın tamamını bile alsalar ev haczinden iyidir gerçi orası ayrı. Devlet memuru diye almayıp sizin evden eşyaları çalmakla tehdit etmeleri açık şekilde şerefsizlik afedersiniz. Ama abin sizin evde kayıtlı gözüktüğü için yapacak bir şey yok gibi. Lüzumlı eşyaları komşuya bırakın birkaç günlüğüne.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nat Pagle

    Kanundan kaçılmaz

    Kanuna göre birşey alamamaları gerekmezmi? Bu adam sadece burada yaşıyor. Malı mülkü yok. Hiçbir eşya ona ait değil evdeki. Bu nasıl kanundur deliricem şimdi cidden..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyuga kojiro


    quote:

    Orijinalden alıntı: fyodorleo

    Geçmiş olsun. Şimdi gerekli eşyaları komşuya filan versen 3 gün sonra haciz geleceği için, yasal olarak ne diyebilirler ki? Tek tek not alıp fotosunu filan çektilerse bilmiyorum ama.. Haciz olayı gerçekten iğrenç ve aşağılatıcı bir durum, bizim de birkaç kere neredeyse o raddeye ulaşıyordu, her gün acaba gelirler mi diye düşünmek.. Neyseki artık maaş haczi dururken eşyayı çalmaları yasaklanmış, maaş haczi de 5 haneden düşük borçlar için ayda 100 150 lira filan alıyordu taksit taksit ödeniyordu bildiğim kadarıyla, maaşın tamamını bile alsalar ev haczinden iyidir gerçi orası ayrı. Devlet memuru diye almayıp sizin evden eşyaları çalmakla tehdit etmeleri açık şekilde şerefsizlik afedersiniz. Ama abin sizin evde kayıtlı gözüktüğü için yapacak bir şey yok gibi. Lüzumlı eşyaları komşuya bırakın birkaç günlüğüne.

    Hiçbir şeyi not almadılar bugün. İcra iflas kanununu da didik didik okudum. Lüzumlu olan eşyaların haczedilmesi zaten yasakmış. Birer tane varsa alinamiyormuş. Ama.icra memurunun alırız demesi bugün kafamı karıştırdı işte. Yapılan gerçekten büyük bir şerefsizlik insanlık ayıbı resmen insan bu kadar aşağılanmaz. Borçlu mal sahibi değil bunu nasıl yapabilicekler hayla anlamıyorum. Borçlu olan kişi babam olsa tamam diycem. Kafam allak bullak resmen.

    Tamam işte gerekli şeyleri koşu bandını filan komşuya bırakın bir şey demezler herhalde samimi olduğunuz komşu, insanlık hali sonuçta. İnsanın içi gider çalışıp emek çekip bilmem kaç taksitle satın aldığı şeylerin soysuzca elinden alınıp üç kuruşa satılması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abin kumar felan oynuyor herhalde.

    Herneyse onlar gelir tek kilimin üzerinde bile otursanız alırız derler.Korkutmak amaçlı öyle derler.

    Hiçbirşey yapamazlar.Baban evin reisi konumundaysa evde herşey benim diyebilir.

    Abin yüzünden babanın kefilliği felan varsa dediklerin olur evde 2 tv varsa kötüsünü size bırakırlar felan.

    Hatta hacizlenen eşyaları götürmezler bile.Üzerine felan zimmetler giderler.

    Bu arada herşeyinizi alırız gideriz diyen icra memuru olamaz. Onu diyen anca avukat yada bankanın yolladığı bir adamdır.

    Geldiklerinde kameraya alın hepsi meleğe dönüşür :)
  • Bu arada gelenlerin icra memuru olduğuna emin misin? İcra memuru gelip seni tehdit edip gitmez.

    Bankanın adamlarıdır o gelenler içeri bile almadan kapıdan kovabilirdiniz :)
  • Küçükken eve bi kaç defa icra gelmisti. Hiç unutmam 5. Sınıftayım okuldan gelmişim o sıra bir kanalda redkit yayınlanıyordu. Tam redkiti izlerken gelip götürmüşlerdi tvyi. Kötü bir his Allah kimseye yasatmasin. Zamanla peder düzeldi, ben mühendislik okuyorum vs. İşin trajik tarafı geçen icra memurluğuna başvurdum. Kpss klavye derken mülakata kadar geldim :D Validenin en nefret ettiği mesleğe baya yakınım. Bakalım sinirlerim kaldıracak mi?



    Onun dışında eğer kanunu okudum diyorsan ve haklı olduğuna inanıyorsan adamlar gelince videoya al. Alakalı kanunları adamlara oku bakın kanunu okuyorum hala kanunsuz iş yapıyorlar tarzinda. Devlet memuru uğraşmak istemez bu tür şeylerle. Allah yardımcın olsun hocam. Geçiyor illaki sabret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam memurun eşyaları alırız demesi sizi korkutmasından başka birşey değil. O kanun değişti. Evinden kuş tüyü bile alamazlar. Bunlar bu kadar insafsız işte, masum insanları ölümüne korkutuyorlar. Bir dahakine borcu taksitlendirip ödemek istiyoruz diyip geçiştirin.
  • duddits11 kullanıcısına yanıt
    Borcu taksitlendirip ödemek istiyoruz demeyin sakın birşey imzalamayın dedikleri hiçbirşeyi yapmayın.
  • Bu kadar borcu nasil yapti? 8-9 banka bir de...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.