Şimdi Ara

Eve hırsız girdi. Ss li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Nexus Fun

Oda bir insan sonuçta eline ütü basmak ne demek kardeş. Çok can acıtır. Birde tutup buharlamak. Yakışmışmı size? Bir insanoğluna bunu yapmak? Sadece eşek sudan gelinceye kadar dövseymişsiniz daha insanca olurmuş ama olmuş bitmiş

Bu nasıl bir mantık. Belki adam evine kız kardeşine annene eşine tecavüz etmeye geldi. Sonra da öldürecekti belki. Böyle bir şey yaşansa da aynı şeyi düşünecek miydin? Lan ne garip adamlarsınız, bırakın hümanistliği.

Hocam hemen şiddete başvuruyorsunuz ve bunun doğru olmadığı kanaatindeyim. Dediğinizi yapmaya gelmiş bile olsa çok ağır bir ceza verilmemesi gerekli bence. Bunu neden yapıyor altında yatan sebepler nedir bunun araştırılıp çözüme kavuşturulursa daha iyi olur.

Bir gün başınıza gelirse anlarsınız diyeceğim olmayacak, başka ne diyeyim bilemiyorum. Umarım böyle bir şey yaşamazsınız ama bir hayal edin annenize kardeşinize tecavüz etmeye gelmiş olan birisini....

Hocam tecavüz etmeye niye gelsin para ya da bi eşya alıp gider. Cinsellik yaşamak isterse sevgilisiyle yaşar.

• bunların kolunu değil kellesini vuracan işte caydırıcılık budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort olacak ama siz evdeyken eve hırsız girdiğinde dövecek yada öldürecekseniz kesinlikle yatak odanızda yapın hiçbir şekilde ceza almıyorsunuz bunu bana bizzat polis söyledi camdan atladı düştü dersin bişey olmaz dedi çünkü orası yatak odası mahrem vs vs bahsetti tabi alın öldürün kesin demiyorum ama dövecekseniz alın yatak odasına sen misin evime giren diyerek dalın adama 😂😂

https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
    *Model design.
    *Map design.
    *Concept design.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Geçmiş olsun bizimde evimize biz evdeyken girmişti saat gece 03.00da kapı zorlaması geldiğinde ben babamla evde film izliyorduk. Kapıya gidip çaktırmadan delikten baktık 2 velet kapıyı açmaya çalışıyor çaktırmadan antrenin dış kapıya en yakın odalarına geçtik ben tuvalete babam mutfağa onlar tuvalet tarafına doğru hareket edince babam dış kapıyı kapadı. istesek gürültü çıkarıp kaçırırdık ama girmelerine izin verdik nitekim onlarda girdiler. saat 03.00dan sabah 09.00a kadar bir kova su ve haydar ile dövme işlemini yapıp polise teslim ettik. Hoş olmuştu ancak devlet kamu davası açıcaktı neymiş işkence etmişiz. Okadar anlattık merdivenlerden düştü diye ama heryerinde sopa izi varmışmış yok efendime söyleyim ellerinde ütü izi varmış. Yırttık geçti gitti o saatten sonra görmedim 2sinide. Muhtemelen hırsızlığı bırakmışlardır. Ellerine ütü bastığımızda sopayla dövdüğümüzde doğrudur. Hep biri üstünde denemek istemişimdir kızgın ütüyü basıp buharını püskürtmek. O güne nasipmiş. Eğer olurda evinize hırsız girecek olursa aklınızda olsun bu durumu hayatınızda yapmıcağınız şeyleri yapıp eğlenceli bir sosyal deneye çevirmek sizin elinizde.

Bu arada bilmiyorum tepki olurmu vs. Ama bizim evimiz aile evi içeride annemde var ve benim mülküme izinsiz giren kim olursa olsun bu muameleyi haketmiş demektir. Bırakın dövmeyi tecavuz için gelip gelmediğini nerden bileyim diyip uzvunu dahi kesmek istedik.

Okurken içim rahatladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle tiplerin sevgilisi yok işte abazalar. Bence öldürebilmeliyiz sonuçta haneme tecavüz var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbook -- 28 Temmuz 2017; 16:1:8 >

Keşke öyle olsa katılırdım, ama bu ülkede hırsızlar yakalanmıyor bile. Yakalanan 1 sene girip çıkıyor o da serbest bırakılmazsa. Sıranın el kol kesmeye gelmesi için önce ülkedeki adalet sisteminin iyi işlemesi lazım. Adalet işlesin ki "yetmiyor bu" diyelim. Ama bu ülkede öyle bir adalet yok. Benim de evime hırsız girdi geçen sene, 4-5 bin TL Değerinde takı çaldılar. Üstelik profesyonel de çalışmışlar, bir tane bile parmak izi vs. bile yok. Nerede bu adamlar? Ortalıkta değiller. Yakalansa ne olacak ki zaten serbest bırakacaklar...
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Geçmiş olsun bizimde evimize biz evdeyken girmişti saat gece 03.00da kapı zorlaması geldiğinde ben babamla evde film izliyorduk. Kapıya gidip çaktırmadan delikten baktık 2 velet kapıyı açmaya çalışıyor çaktırmadan antrenin dış kapıya en yakın odalarına geçtik ben tuvalete babam mutfağa onlar tuvalet tarafına doğru hareket edince babam dış kapıyı kapadı. istesek gürültü çıkarıp kaçırırdık ama girmelerine izin verdik nitekim onlarda girdiler. saat 03.00dan sabah 09.00a kadar bir kova su ve haydar ile dövme işlemini yapıp polise teslim ettik. Hoş olmuştu ancak devlet kamu davası açıcaktı neymiş işkence etmişiz. Okadar anlattık merdivenlerden düştü diye ama heryerinde sopa izi varmışmış yok efendime söyleyim ellerinde ütü izi varmış. Yırttık geçti gitti o saatten sonra görmedim 2sinide. Muhtemelen hırsızlığı bırakmışlardır. Ellerine ütü bastığımızda sopayla dövdüğümüzde doğrudur. Hep biri üstünde denemek istemişimdir kızgın ütüyü basıp buharını püskürtmek. O güne nasipmiş. Eğer olurda evinize hırsız girecek olursa aklınızda olsun bu durumu hayatınızda yapmıcağınız şeyleri yapıp eğlenceli bir sosyal deneye çevirmek sizin elinizde.

Bu arada bilmiyorum tepki olurmu vs. Ama bizim evimiz aile evi içeride annemde var ve benim mülküme izinsiz giren kim olursa olsun bu muameleyi haketmiş demektir. Bırakın dövmeyi tecavuz için gelip gelmediğini nerden bileyim diyip uzvunu dahi kesmek istedik.

Okurken içim rahatladı

Olayı hatırladım tekrarda şimdi olsa yine aynısını yapardım ancak daha farklı fikirler geldi o olayın heyecanıyla düşünememişiz şimdi aynısını yakalasam bıçakla yüzüne ben hırsızım yazardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Öyle tiplerin sevgilisi yok işte abazalar. Bence öldürebilmeliyiz sonuçta haneme tecavüz var.

Elektrik verip etkisiz hale getiren cihaz olursa daha iyi bence.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.