Şimdi Ara

Eve Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve rehberimi hazırlamak amacı ile internette araştırma yaparken korelilerin yaptıkları build ile başka bir eve otp'nin gittiği buildi karıştırdım. yanlış bilgi verdiğim için gerçekten özür dilerim. şuan yerindeyim eve vardığımda konuyu güncelleyip yaptığım hatayı düzelteceğim. yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.
    edit: rehberdeki hatayı düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 9 Eylül 2016; 10:07:40 >

• korean eve nasıl bir etki yaratıyor denemek isterim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

korean eve nasıl bir etki yaratıyor denemek isterim açıkçası.

şöyle söyleyeyimhttp://lol.gamepedia.com/Apdo buradan baktığım kadarı ile dopa'nınhttp://www.op.gg/summoner/userName=Tar%20ar%20ais şu hesapta çok fazla oyunu var eve ile ve hepsinde de ad orman eşyası-ad kasıyor. ya ad orman eşyası üstüne direk tank kasıyor ya da 1-2 ofansif eşya (youumu-cellatın çağısı-mahvolmuş kralın kılıcı) kasıyor. kda'sı 4,29 ve kazanma oranı da %61
    akşam replay dosyası bulabilirsem nasıl oynadığını inceleyip rehber kısmına yazmayı düşünüyorum ama önce hesabın ona ait olduğuna emin olmak istiyorum. siteye güvenmiyorum değil de dopa benim bildiğim kadarı ile mid main birisi ama o hesapta jungler ağırlıklı oynanmış. hesabın ona ait olup olmadığını söyleyebilecek birisi varsa memnun olurum

• Zac patlayıp gidecek o varken eve oynamam.En azından low eloda evenin yaptıklarını yapıp yapamadıklarını da yapabiliyor.Zac nerf gelmeden oynayın sonra honan yazmıştı dersiniz.Rek'sai ve gragas nerf ile zac pick rate i son patchte ani yükseldi.Yılların klasiği , aynı anda 2-3 güçlü jungler nerf yer halihazırda güçlü olan zac gibi herolar birden farkedilir ve oynanmaya başlar , listenin üstüne geçerler.

Lvl 1 de ölmeden tüm kampları temizler (full clear) , lvl 4 olur 2 can potunu basar gank atar.Jungle kamplarında basılma riski yoksa pot basmaya gerek kalmıyor çünkü oynayabilen zac aha öldüm ölücem derken canını yine toparlayabiliyor.(Rünlerden %10 cdr önemli , W süresini yarım sn kısaltıyor.Az gelebilir ama maviyle beraber %20 oluyor.Oynayana göre değişir ama 0 cdr ile başlayıp full clearı pot harcamadan yapmak mümkün olmayabilir.İyi kiteleyince cdr rünsüz de ölmeden kesiliyor.

, E + R ile cc manyağı tflerin kralı , cinderhulk , liandry + mpen botlarla 3-4 kişiye E + W + R yaptığınızda sukuşiler yarı can kadar kalır tanklar da büyük can kaybeder (Liandry % hp) , gankleri çok güçlü ve kolaydır , wardsız yerden ölümcül gank atar vs.

Tank kasıyoruz bu sefer hasar veremiyoruz olayı da yok , Kırmızılar magic pen yapıp bi liandry alsanız müthiş hasar çıkıyor.Artırmak istenirse tanklıktan feda edip merkür / tabi yerine mpen bot da aldınız mı atladığınız adc daha fighta geri giremiyor o derece sağlam burst atıyor.Gank attıktan sonra çok az canla (%10 la bile dönüyor) , b dönme zorunluluğu olmadan kampları temizlemek ve sadece eşya almak için b atabilme özgürlüğü low eloda çok değerli bir özellik , en underrated özelliklerden biri hatta.

Eve de güçlü bir ablamız ama tflerde zac kadar cc si yok ve low eloda eve oynarken takımda cc uygulayan yoksa eveyi düzleyip geçiyorlar.R kalkanı filan yetmiyor.Zac ise fırsat tanımadan e ile atlayıp R açıp yapacağını yapıyor o saatten sonra rakip zaten tf ye sakat başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 9 Eylül 2016; 11:41:38 >

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    sukşiyi suşi diye okudum
    oyuna başladığımdan beri (2-3 senedir) hep bir orman sevdası var bende ve eve oynarken aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. gerek karşı ormanı basıp ilk kan almak olsun gerek üst koridordaki çaresiz immobil şampiyonu kamplamak olsun çok zevkli geliyor
    eve ile ilgili tek sorunum oyunu okuyamadığım durumlarda oyundan çok kötü düşüyorum ve geri toplamam da çok zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

sukşiyi suşi diye okudum
    oyuna başladığımdan beri (2-3 senedir) hep bir orman sevdası var bende ve eve oynarken aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. gerek karşı ormanı basıp ilk kan almak olsun gerek üst koridordaki çaresiz immobil şampiyonu kamplamak olsun çok zevkli geliyor
    eve ile ilgili tek sorunum oyunu okuyamadığım durumlarda oyundan çok kötü düşüyorum ve geri toplamam da çok zor oluyor

Çarp ignite mı oynuyosun karşıyı nasıl basıyosun , ilk red alıp gidersen canın az gidersin , lvl 2 gidiyosan ignitesız nasıl kill çıkacak ? Shaco ile bastın mı ignite yardımıyla kesiyosun da karşıyı bastığında canı çok az değilse nasıl ölecek ?

Krug red yaparsan da yetişemezsin.(Amumu mavisini alırken yetişmek için lee ile ilk red alıp gitmek gibi.)

karşısının nerden başlayacağını öğrenebiliyorsam mesela amumu maviden başlar (redden başlayan sayko amumular görüdüm ama neyse -,- ) karşı buffa çarp atıp çalıyorum sonrasında ben 2 lvl o 1 lvl yarı can kaçabileceği bir yol yoksa (fail flash attıysa vs. ) ölüyor veya bazen laneden adamların geldiğine güvenip giriyorlar bait amaçlı kesip kaçıyorum. tabi elimin boş döndüğü çok oldu sadece buff+ gromp çaldığımla kaldığım falan. bi keresinde de krugların büyüğünü çaldım top-jgler beni kovaladı duvar arkasından çarp attığım için bulamadılar da sonra karşı ormancı ile redde bayağı bir dans ettik ben kuşlarını kestim 2 lvl oldum sonra adam saldı redi gitti
    sonrasında ben adamı ormanda rahat ettirmediğime çok güvenen iqsu max 30 olan takım arkadaşlarım ölümüne lane ittirdi ben karşı ormanda belli yerleri totemleyip kendi ormanımı dönmeye devam ederken de adamı göre göre baskın yiyip öldüler
    edit: flash her türlü alırım gapcloserı olmayan şampiyonu flashsız oynamam oynayamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 9 Eylül 2016; 11:57:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi veya kırmızıya tam 1.20 de totem atılırsa cok etkili olabiliyor. (dün bunu yaparken bir çalıya kafa attım ve ilk kan verdim :(( )
  • Eveleyn lafını duyunca ellerim titriyor,tüylerim diken diken oluyor.
    Oynamayın rica ediyorum oyun boyu pembe totem üzerinde geziyorum.
  • @HolyHybris Çektiğin acı, benim için zevktir.
    @dogac-gs onu midde oynarken yapıyorum. 1.20 de mavisine veya redine totem atıyorum lanei hızlıca ittirip adam totem attığım yere geldiyse gidip rahatsız ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 9 Eylül 2016; 12:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Eveleyn lafını duyunca ellerim titriyor,tüylerim diken diken oluyor.
    Oynamayın rica ediyorum oyun boyu pembe totem üzerinde geziyorum.

Sezon 5 de eve oynarken mid çalıya henüz gelmiştim , adamı görüp gank atmayı beklerken görüşsüz yerden duvar arkasından rakip mid laner üstüme trinket ward atmıştı , tepkim ;

/>

Low eloda çoğu kişi eveyi trinket wardla görmeye çalışıyor.Maçları kaydedip izliyorum her maç bakıyorum daha ben buffları yeni almışım herkes bi çalıya ward atıyor adıgjaduıfhjn , diğer lanelerden roam atanlar için atıyolar desem o da değil o dkda kimse farmı bırakamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 9 Eylül 2016; 12:51:01 >

nehiri totemlemek işe yarıyor yengeç ablamızı döverken görüyorlar
    onun dışında triket ward orman kamplarına atılınca evenin etkisi azalabiliyor en azından alt orandaysa topdaki adam agresiff olabilir vb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

nehiri totemlemek işe yarıyor yengeç ablamızı döverken görüyorlar
    onun dışında triket ward orman kamplarına atılınca evenin etkisi azalabiliyor en azından alt orandaysa topdaki adam agresiff olabilir vb..

Yengeci iki çalıya da yaklaştırmadan kesmek mümkün , sen nerdeyse oranın tersine kaçıyor sonuçta.Eve ilk buffunu aldıktan sonra b atıp diğer buffuna gitmiyorsa yani tek seferde 2 buffunu da alıyorsa genelde yengeçle uğraşmadan red+blue varken gankini atıyor.Attıkları ward da lvl3 gankinde işlevsiz kalıyor dediğin gibi yengeç için atıyorlarsa.
    dakika 10 civarı için demiştim o yengeç olayını
    zaten lvl3 doğru baskın atan eveye karşı yapabilecek hiçbir şey yok flashı harcamayın efendi gibi ölün
    Zac'in orman rotası nedir?

Bir de Seju'nun son zamanlardaki durumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bana göre yürüyen ulti oda tuttabilirse.
    Bide yasuo bu kadar popülerken iyice düştü metadan.
    Öyle manyaklar ki öleceğini bilse bile o duvarı ulti için bekletiyor.
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    zac'i çok oynamadım ama şöyle söyleyebilirim
    mavi tarafından başla grompa çarp at (red tarafından başlayıp kruglara çarp atmanın anlamı yok verimli kullanacak as yok karakterde), sonra tüm ormanı dolaş yengeç hanım ile muhabbet et bayılt sonra, duruma göre baskın at veya karşı ormana gir kurtlara çarp at, totemleme yap.
    Kalanı normal jungler oynanışı.

Seju benim açımdan ultisi olmadan çok fazla iş yapamayan ultisi de qss arındır 800k w mikael ile kolay dodge'landığı için bence çok daha iyi pickler var
  • quote:

Gromp - mavi - kurt - raptor - red - krug ya da Krug - red - raptor - kurt - Gromp - mavi.

Kruglardan başlarsan aa ların kampları stunlar daha az hasar alırsın , redi aldıktan sonra da can yenilenmesi gelir biraz daha rahat keseri.Gromptan başlarsan da maviden %10 cooldown gelir , spellerin süresi bir miktar kısalır.Ben iki türlü de başlıyorum , bazen jungle ı tamamen temizliyorum bazen 1 kamp 2 buff yani lvl 3 için gereken minimum kampı kesip gank atıyorum.(Rakip mid 800k ise ve kulemize dayanmışsa full clear yapıp mid lanerımı kule altı zorlamasına izin vermem mesela.) 2 rota da uyar ama red-mavi rotasını yaparsan maviden sonra redin bitmek üzere olur 1-2 gankten sonra biter ama mavi-red yaparsan en son redi aldığın için 2 gank atıp b atsan bile gidip red bitmeden tekrar gank atabilirsin.

Sejin early kamp temizleme hızı çok kötü , 6 dan sonra sağlam gank atıyor , fightları da fena değil ama çok da güçlü değil.Mavisiz birkaç kamp temizleyip base atarsın , b dönmekten ciğerin solar.CC li tank lazımsa şu an hecarim , zac gibi herolara yönelmelisin.Zac in mana derdi de yok , istersen ilk mavini rek'sainin yaptığı gibi mid lanerına bile verebilirsin.(Redden başladıysan ve mid lanerın o maviyi iyi kullanıp ölmeden rakibi dürtebilecekse.)

reksai oynarken gromp kurtlar red kruglar raptor kurt maviyi sal yapıyorum ben genelde baskın atabileceğim bir durum yoksa tabi
  • quote:

Yürüyen ulti şu an. Hasar vermiyor doğru düzgün, bir de earlyde çok zayıf.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.