Şimdi Ara

Eve ceza kağıdı geldi sistemde yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce yediğim ceza kağıdı daha yeni geldi ama sisteme girince gözükmüyor mobilden ödücektim ordada borcunuz yok diyo neden acaba böyle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam cezada plaka ile araç sahip ya da sürücü bilgilerinde hata olabilir ondan çıkmamıştır . vergi dairesine gidip baktırın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 kere kemer takmadığım için ceza yedim polisin kesip verdiği ceza tutanağı sistemde görünmüyordu bende ödemedim hala.
    Ama hız sınırını aşma yada yasak yere park etme gibi olaylarda kamera plakayı çektiği için onlar sistemde görünüyor. Fakat polisin ehliyete yazdığı cezalar sistemde görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Ben 2 kere kemer takmadığım için ceza yedim polisin kesip verdiği ceza tutanağı sistemde görünmüyordu bende ödemedim hala.
    Ama hız sınırını aşma yada yasak yere park etme gibi olaylarda kamera plakayı çektiği için onlar sistemde görünüyor. Fakat polisin ehliyete yazdığı cezalar sistemde görünmüyor.
    Benim arabanın sigortası bitmiş 1 gün geçmiş ondada polis denk geldi işte gece yarısıydı dedi şimdi halletmezsen bağlarım arabanı filan bende ayarladım internetten bana hiç ceza kağıdı vermemişti 1 ay geçti eve geldi sistemden bakıyorum gözükmüyor mobilden yatıracaktım gözükmüyor neden böyle oldu anlamadım

• konu bende ayna tutuyor. benimde sistemde var ama eve gelen giden bişey yok hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetuck

Benim arabanın sigortası bitmiş 1 gün geçmiş ondada polis denk geldi işte gece yarısıydı dedi şimdi halletmezsen bağlarım arabanı filan bende ayarladım internetten bana hiç ceza kağıdı vermemişti 1 ay geçti eve geldi sistemden bakıyorum gözükmüyor mobilden yatıracaktım gözükmüyor neden böyle oldu anlamadım

Alıntıları Göster
    Edevletten beyanla trafik cezası ödemeyi arat. Ordan cezadaki seri no tarih vs girip ödemeyi yap.

• eds ile kesilen cezalar anında e-devlet, mail, sms olarak geliyor ve gib de gözüküyor, devriyenin kestiği cezalar eve gelince ya vergi dairesinden ödeyeceksin ya da int.bankacılığında beyanlı ödeme sekmesinden bilgileri girerek ödeyeceksin.

geçen ağustos akasya ile altunizade arasında yediğim 235 liralık ceza elektronik kanallardan tebliğ edildi ve anında ödedim, ödemenin üzerinden neredeyse 1 ay geçti daha eve posta ile gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Ben 2 kere kemer takmadığım için ceza yedim polisin kesip verdiği ceza tutanağı sistemde görünmüyordu bende ödemedim hala.
    sistemde gözükmesini bekliyorsan daha çok beklersin, 15 günlük süren dolmadıysa hemen öde indirimden faydalan...
  • Beylikdüzü istanbul da eds den kemer cezası geldi.
    Ceza tarihi 19 mart. Sistemde gözükmüyor.
    Bende beyanlı ödeme yaptim

• ptt den gelip kağıt bırakmışlar Trafik cezası değilde , trafik denetleme yazıyor neyse ama sistemde gözükmüyor bizde de

iyice sardılar bu sıra bakalım ne çıkacak

geçen ayda hiç gitmediğimiz bir il de ceza yemiştik , araba farklı plaka yanlış yazılmış bize geldi ceza neyseki iptal ettirdik
  • Gidip ptt den ya da muhtarlıktan ceza makbuzunu alın. Gib.gov.tr den ya da e devletten beyanlı trafik cezası ödeme kısmına ceza makbuzun numarasını falan girince ceza tutarı sistemde görünür. Tebliğ tarihini sorar size. İlk 15 gün içinde öderseniz %25 indirim otomatik olarak uygulanıyor kredi kartı ile ödeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Gidip ptt den ya da muhtarlıktan ceza makbuzunu alın. Gib.gov.tr den ya da e devletten beyanlı trafik cezası ödeme kısmına ceza makbuzun numarasını falan girince ceza tutarı sistemde görünür. Tebliğ tarihini sorar size. İlk 15 gün içinde öderseniz %25 indirim otomatik olarak uygulanıyor kredi kartı ile ödeyin.
    bilgi için teşekkürler

bizde de trafik denetmele yazıyor ama sanırım ceza, park cezası vs gibi duruyor

babam plaka not eden sivil birisini görmüş ama 2 saniye durup yoluna devam etmiş

cumartesi muhtar çalışmadığı için kağıdı alamadık

bide araç dedemin üstüne , e devlet şifresi yok, vergi dairesi intvd yi değiştirdiler artık, mtv öderken bile mobilden plaka girip ödeme yapıyorum . Kızlık soyadı tc kimlik no girişte nedense kabul etmiyor.

• Herhangi bir banka şubesinden de beyanlı ödeme yapılıyordu 2013 de ödemiştim bu şekilde

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    elle yazılan cezalar sisteme tekrar elle girildiği için gecikme oluyor yazildiysa ceza illaki gelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün Güney GZBOI

elle yazılan cezalar sisteme tekrar elle girildiği için gecikme oluyor yazildiysa ceza illaki gelecektir
    valla interaktif vergi dairesinden baktım borcum görünmüyordu zaten bahsettiğim cezayı yedikten sonra arabayı sattım bile ilgili cezayı ödemeden.
    enterasan bir durum ama oldu yani.
  • Bilgilerde yanlışlık vardır belki. O yÜzden duymuyor sanırım.
  • Birde buradan bakin:

onlineislemler.egm.gov.tr
    Sayfalar - TrafikCezaSorgulama
    https://onlineislemler.egm.gov.tr/Sayfalar/TrafikCezaSorgulama.aspx

Aynisi bana oldu buradan sorgulayip odedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.