Şimdi Ara

evdeki sigortadan priz çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar evimde holde hiç priz yok sadece avizeyi açan anahtar var ondada sadece faz var ben sigortadan nötr ve topraklama çekmek istiyorum anladığım kadarıyla mavi nötr renklide topraklama ama bunlardan nasıl ek yapabilim veya resimde gördüğünüz anahatarın yanında otomat var ondan nötr çekebilir miyim yardımlarınızı bekliyorum prize sadece düşük voltajlı aletler için şarz aleti gibi evdeki sigortadan priz çekmek
     evdeki sigortadan priz çekmek

evdeki sigortadan priz çekmek evdeki sigortadan priz çekmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3prs -- 21 Haziran 2016; 19:25:06 >

• sana tavsiyem, işi bir elektrikçiye bırakmandır. yanlış bir bağlantı veya gevşek yapılmış bir ek, daha fazla masraf çıkartabilir. toprak kablosu sarı yeşil, nötr mavi renklerde standarda getirilmiştir. ama düşük ihitim ale bile olsa, standartlara uyulmamış olabilir. evin sigortalı ise, senin amatörce yaptığın iş, sigorta kapsamını dışına çıkarabilir.
  • Peki otomattan çekebilirmiyiz nötr kablo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır, sigortalara, sadece faz gelir.
  • Bizim Türk insanının en çok kullandığı kelam "bişey olmaz"dır. Aman hocam elektrik işi tehlikeli.Bak ben çok haşir neşir olmama rağmen korkuyorum böyle işlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prizi Sigortaya Bağlama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.