Bugün evde yanlışlıkla ocağı açık unuttuk.Tencere ve içindeki et yandı.Et öyle bir köyü koktu ki koku tüm eve yayıldı.Mutfak , banyo , hol kokudan geçilmiyor.Benim oda Allahtan yukarda da o kadar rahatsız olmuyorum.Ama ne zaman alt kata insem burnumu kapatmak zorunda kalıyorum.O kadar parfüm sıktım yine de geçmedi.Heryere sinmiş.Bu iğrenç kokuyu yoketmek için ne yapabilirim.Pratik bir yöntemi var mı ?
oda spreylerini denedin mi?
Başlıktan başka bir koku zannettim
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksbss
oda spreylerini denedin mi?
Evde oda spreyi yok.Deodorant sıktım heryere.Ama koku deodorantla karıştı.Daha pis birşey oldu.
Anladık eviniz dubleks
odandan aşağı ayrı bi merdiven indir
Lavanta öneririm. Geçenlerde yağını almıştım, şifalı diye bol bol döktüm, kaç gün çıkmadı kokusu. Deneyin bence, en azından daha güzel bir koku olur ortamda.
Millet sizi ihbar eder polise adam öldürdü pişidiler yediler diye. Dikkatli olun
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
Lavanta öneririm. Geçenlerde yağını almıştım, şifalı diye bol bol döktüm, kaç gün çıkmadı kokusu. Deneyin bence, en azından daha güzel bir koku olur ortamda.
he he şifalı.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan4531
quote:
he he şifalı.
Evet bir çok şeye iyi geliyor. Bak da öğren.
quote:
Orijinalden alıntı: CagataySA
Millet sizi ihbar eder polise adam öldürdü pişidiler yediler diye. Dikkatli olun
Lan belkide bunlar birini öldürdü. abowwww
quote:
nerede bulabılırım ?
Kapı pencereyi açacaksınız bi güzel havalanacak. Perdeler falan yıkanacak mecburen.
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
quote:
nerede bulabılırım ?
Aktarlarda bulabilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
quote: