Şimdi Ara

Evdeki Kavganın Kötü Sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan döndüm, eve geliyorum... Hayvan gibi yorgunum, bir de minibüsle gelince daha da yorgun oluyorum.
    Elimi sol cebime attım, anahtarı çıkardım. Evden bağırma sesleri geliyor, tam duyamıyorum ne dediklerini. Öyle sinir oluyorum ve öyle moralim bozuluyor ki böyle tartışmalara, bazen kapıyı açsam mı açmasam mı diye düşünüyorum. Neyse, kapıyı açıyorum. Ablam odasında, kapısı kapalı. Annem sinirli ve sesli sesli konuşuyor "Bir bulaşıkları yıkayamıyor, bir de evlenecek de kocasına yemek yapacak!!" Ablam da "Bir sus Allah'ını seversen anne yaaa offff, ben evlenmiycem ki" diyor. Ben bu arada odamdayım, uzanıyorum, benim geldiğimden haberleri bile yok. Sonra annem "Sen nasıl evlenmiyecekmişsin bi kere, sana Gülşen'in Mehmet'ini ayarlıyacam, hem mis gibi çocuk, yakışıklı, daha ne istiyorsun" diyor. Sonra ablam odasından çıkıyor, diyor ki "Sen beni zorla mı evlendireceksin yahu" diyor, ve ben "Hoooaayydebakalım Bismillah, iş başa düştü" diyorum ve yorgun halimle kalkıyorum. Kollarımı sıvıyorum. Boğazımı temizliyorum "hoaaağğkkk" diye, ve balgamı odanın duvara yapıştırıyorum (bunların hepsi 2-3 saniyede gerçekleşiyor). Sonra odamın kapısını açıyorum ve "Heğğğyytt, ne oluyor ulan burada" diye nara atıyorum. Sonra ablama dönerek "Sen, abla; bir bulaşıkları yıkamadın diye bu azarı işitmektense niçinnnn benim ve annemin moralini bozuyorsun uleen" diyorum. Hemen anneme dönerek "Ve sen, anne; ablamı zorla evlendirmeye ne hakkın var" diyorum. Ve göbek deliğimin hemen üstünde bulunan "Y" tuşuna basarak zebaniye dönüşüyorum. Sonrahttp://www.youtube.com/watch?v=SaVmXCnOPs8 bu müziği açıyorum ve önden üçüncü ayağımı çıkartarak yere basıyorum ve sağımda ve solumda bulunan annem ve ablama aynı anda 2 ayağımla uçan tekme atıyorum, sonra açtığım üçüncü ayağımla dengede duruyorum. Sonra gölgelerin gücü adına!! diyerek benzin döküyorum ve evi yakıyorum. Ben de bu arada evin penceresinden uçarak kaçıyorum.
    Özet geç diyenlere; Siz siz olun ev içinde kavga etmeyin.

• OKUMAYIN ZEBANİ
  • Annenle ablanın karşısında 3.ayağını açmaya utanmıyormusun
  • Okuyun. İbret almalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

Annenle ablanın karşısında 3.ayağını açmaya utanmıyormusun

Yok hocam o öyle bir şey değil.
    Böyle bir şey.
     Evdeki Kavganın Kötü Sonucu
  • Okuyun güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guldurdun lan.Aferin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmuş
  • Göbek deliğinin üzerindeki Y tuşu var okuyun.
  • Naleddd

• Ehiy hakketen olmuş mu be ehiyy :D (şımardı)
    Bu yazdığım ilk csb. Beğenildiyse daha da yazabilirim
    Bu arada bir vardı, sabah kalkınca yaşadıklarıyla ilgili csb yazmıştı, hani minibüste gaza geliyor, çarşı formaları filan, onun linkini biri atsın lütfen, bundan daha komik :)
    edit: buldum :)http://forum.donanimhaber.com/m_81542018/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myilmaz89 -- 26 Aralık 2013; 18:52:49 >
  • Güzel olmuş hocam

• zebani olmayaydı eyiydi
  • :))))))))99)))))
  • CTRL+F nin gözünü seveyim
  • bende böyle bir sorun yaşıyorum kardeşim. evde dengesiz var ve delidir kendisi. ahalinin moralini bozuyor. onu öldüresim var ve öldürmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.