Şimdi Ara

Evde yalnızım karnım aç ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün evde yalnızım annemlerin bir işi çıktı evde değiller gece saat 4 gibi yattığım için kalkalı bir saat falan oluyor yiyecek birşeyler hazırlıyım diyorum ama aklıma birşeyler gelmiyor. Aslında geliyor da hepsi sıradan şeyler mesela yumurta, sucuklu yumurta, tavada sosis falan filan...farklı birşeyler denemek istiyorum.

sizden lezzetli ama yapılışı kolay karnımı doyuracak yemek tarifi istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 8 Kasım 2008; 13:58:00 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Yalnızken Karnın Açınca Ne Yapmalısın?

Evde yalnızsın ve karnın aç. Ne yapmalısın? Endişelenme, yalnız değilsin. Karnı açken yalnız başına olan birçok insan var. İşte evde yalnızken karnın açtığında yapabileceğin birkaç şey:

• Buzdolabını kontrol et: Öncelikle buzdolabını kontrol et. Belki de unuttuğun bir şeyler vardır. Kalan pizza, sandviç veya meyve gibi hızlı ve kolay bir şeyler ara.
    • Kilerine bak: Kilerin de bir hazine sandığı olabileceğini unutma. Konserve çorbalar, ton balığı veya fasulye gibi kolayca hazırlanabilecek yiyecekler arayabilirsin.
    • Dolabı karıştır: Dolabında makarna, pirinç veya erişte gibi kuru gıdalar olabilir. Bunları hızlıca haşlayabilir veya bir sosla karıştırabilirsin.
    • Yumurta pişir: Yumurtalar her zaman kurtarıcıdır. Omlet, haşlanmış yumurta veya çırpılmış yumurta yapabilirsin. Hızlı, besleyici ve lezzetlidir.
    • Sandviç hazırla: Ekmek, peynir, jambon veya diğer malzemeler varsa, hızlı ve kolay bir sandviç hazırlayabilirsin.
    • Çorba yap: Hazır çorba karışımları veya konserve çorbalar kullanarak hızlı bir şekilde bir çorba hazırlayabilirsin.
    • Meyve ye: Meyveler her zaman sağlıklı ve kolay bir seçenektir. Elma, muz, portakal veya çilek gibi meyveler açlığını bastırabilir.
    • Yoğurt ye: Yoğurt da hem lezzetli hem de besleyicidir. Meyve veya granola ile birlikte yiyebilirsin.

Bunlar, evde yalnızken karnın açtığında yapabileceğin sadece birkaç fikir. Yaratıcı ol ve buzdolabında veya kilerinde bulunan malzemelerle denemeler yapmaktan çekinme. Karnını doyurmak için en sevdiğin yolu bulacağından emin olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • makarna çok bilindik çok klasik ama bir o kadar pratik, lezzetli ve doyurucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

makarna çok bilindik çok klasik ama bir o kadar pratik, lezzetli ve doyurucu.
    boş ver uğraşma gel bize sana iki yumurta kırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Alıntıları Göster
    makarna bol ketçaplı benım ıcınde ye suan dukkandayım evde olsaydım kesın yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Alıntıları Göster
    iyice acıktım midem bulanmaya başladı hadi ilginç fikirlerinizi bekliyorum...

@ArGentum#47 evde makarna olduğunu hiç sanmıyorum birazdan bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeliBaba42

iyice acıktım midem bulanmaya başladı hadi ilginç fikirlerinizi bekliyorum...

@ArGentum#47 evde makarna olduğunu hiç sanmıyorum birazdan bakarım

Alıntıları Göster
    şimdi baktım bir paket fiyonk(burgu) ve bir paket spaghetti var. Şimdi en lezzetli makarnayı nasıl yaparım bi tarif etseniz

• quote:

şimdi baktım bir paket fiyonk(burgu) ve bir paket spaghetti var. Şimdi en lezzetli makarnayı nasıl yaparım bi tarif etseniz

Alıntıları Göster
    Ben geçen kumpir yaptım evde:S Çok da güzel oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu an evde kızla tekim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Boswer makarnayı gel bak annatim sana hem cok lessetli hemde kolay:
    Şimdi 3 tane orta boy patatesi kus bası kusbası dogra,Sona tawaya yag koy yagı bıras kısart sora patatesleri koy,patatesler kısarmaya yustutmusken ufaktan kırmısı olunca yane ustune iki tane yumurta kır tusunu koy yumurta pişince ocagın altını kapat.ustune karabiber kırmızı biber we warsa az bişide maydanoz koy muhteşem bi tadı war lan canım cekti du bende yapiim

• quote:

Orijinalden alıntı: PolaR6

Ben geçen kumpir yaptım evde:S Çok da güzel oldu

Alıntıları Göster
    makarna yapmaya karar verdim arkadaşlar ama en lezzetli nasıl yapacağım bunu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://www.donanimhaber.com/admentor/admentorredir.asp?id=1646&way=ban
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

sebzeli makarna yap arkadaşım.bütün sebzeleri öncelikle az yağda kavur (domates , biber , soğan vs) ama domateslerin sulu olması lazım.hepsinin piştiğinden emin olup haşlanmış makarna ile karıştır mükemmel oluyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Patates,biber,yumurta..

Alayını karıştır,zeytinyağlı tavaya at,kızarsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Patates,biber,yumurta..

Alayını karıştır,zeytinyağlı tavaya at,kızarsınlar..

Alıntıları Göster
    şimdi bana en kolayı lazım arkadaşlar sosisli makarna yapmaya karar verdim. Sosisi ketçapla beraber kızartıp makarnanın içine karıştıracağım üzerine birazda kırmızı biber falan filan iyi olur tahminim. Herkese teşekkürler iş başına gidiyorum
  • Domatis biber soğan pişirirsen menemen pişirmezsen salata
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrocity

Domatis biber soğan pişirirsen menemen pişirmezsen salata
    Ss'ler isterük
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Ss'ler isterük

Alıntıları Göster
    Vazgeçilmezim
    Ekmek arası domates,peynir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

Vazgeçilmezim
    Ekmek arası domates,peynir...

Alıntıları Göster
    ketçapla deilde salçayla pişir sosisleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DeNGeSiZ::.

ketçapla deilde salçayla pişir sosisleri

Alıntıları Göster
    bende ateşe koydum makarnayı tonlu yiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

Alıntıları Göster
    Domatesi rendele tavada yağ ile biraz ısıt ustüne de kaşar peyniri at.Geceye kadar beklet yanında yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

Alıntıları Göster
    yumurta kır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.