Şimdi Ara

evde vücut yapmak için (help me!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde vücut yapmak için iki tane 7,5 kg lık dumble ve bi tane barfiks aleti almayı planlıyorum. şu barfiks aleti konusunda kararsızım. bizim kapılar amerikan 78 cm falan genişliği. kapıya zarar verir mi?

• _bobmarleyfaruk kullanıcısına yanıt
    Vermez ama 7,5kg lık dumbbell yerine ayarlanabilir dumbbell setlerini düşünmeni tavsiye ederim.
  • zaten öyle hocam. 4 tane 2.5 kg, 4 tane 1,25 kg. 2 şer kg da barlar. açıkçası annemden korkuyorum ya kapıdan dolayı yorumlarda da hep zarar vermez diyolar ama bizim kapılar biraz dayanıksız
  • Zannetmiyorum zarar vereceğini henüz rastlamadım öyle birşeye senin kaç kilo olduğun da önemli 100 küsür kilo isen verebilir veya sağlam olmayabilir
  • yok ya zayıfım baya o yüzden kas yapmak istiyorum 177 boy 62 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bobmarleyfaruk -- 7 Ağustos 2014; 15:38:12 >
  • şu barfiks aletinden almanı öneririm ben şu an evimde kullanıyorum çok kullanışlı.
    http://www.evdevucut-gelistirme.com/evde-kullanilabilecek-vucut-gelistirme-aletleri-nelerdir
  • bugün internetten sipariş verdim hocam bakalım hayırlısı
  • 2 dumbell'la ne geliştireceksin acaba ekipmanın olmadığı sürece vakit kaybından başka bir şey değil.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Bench varsa 2 ayarlanabilir dumbbel, 1 uzun bar ve yeterli miktarda ağırlıkla sorun yaşamadan çalışılır. Zamanla tamamlanır ekipmanlar.
  • daha 16 yaşındayım süper vücut yapıp da yarışmalara katılmıycam. idareli bi vücudum olsa yeter. 2 ayarlanabilir dumble, bi barfiks aleti, bi de ayriyetten futbolla alakalı bileklerimi güçlendirmek için 1 er kg lık kum torbası sipariş verdim. hem 6 haftalık şınav programıyla deli gibi göğüs kası yapan bi arkadaşım var. karamsar olmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bobmarleyfaruk -- 8 Ağustos 2014; 21:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bobmarleyfaruk

daha 16 yaşındayım süper vücut yapıp da yarışmalara katılmıycam. idareli bi vücudum olsa yeter. 2 ayarlanabilir dumble, bi barfiks aleti, bi de ayriyetten futbolla alakalı bileklerimi güçlendirmek için 1 er kg lık kum torbası sipariş verdim. hem 6 haftalık şınav programıyla deli gibi göğüs kası yapan bi arkadaşım var. karamsar olmamak lazım

6 haftalık şınav programını bıraz açarmısın
  • iyi yapmışsın bir taşla bir sürü kuş vurdun:) mekik,şınav,barfiks,dips....hepsini yaparsın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

quote:

Orijinalden alıntı: _bobmarleyfaruk

daha 16 yaşındayım süper vücut yapıp da yarışmalara katılmıycam. idareli bi vücudum olsa yeter. 2 ayarlanabilir dumble, bi barfiks aleti, bi de ayriyetten futbolla alakalı bileklerimi güçlendirmek için 1 er kg lık kum torbası sipariş verdim. hem 6 haftalık şınav programıyla deli gibi göğüs kası yapan bi arkadaşım var. karamsar olmamak lazım

6 haftalık şınav programını bıraz açarmısın

"şınav,mekik ve barfiks programları" yaz donanımhaberde paylaşmış biri. önce bi testle seviyeni belirliyosun sonra haftada 3 gün 5 er setler halinde çalışıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

iyi yapmışsın bir taşla bir sürü kuş vurdun:) mekik,şınav,barfiks,dips....hepsini yaparsın hayırlı olsun

sağolun hocam
  • _bobmarleyfaruk kullanıcısına yanıt
    6 hafta şınav ve deli gibi göğüs kası. Vay be biz 9 aydır boşuna sürünüyoruz 70-80 kg altında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı aşağı eğimleri olan ayarlanabilir bench sehpası ve yine ağırlıkları çıkarılıp takılarak ayarlanabilen dumbell set ve bar olmadan imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Yukarı aşağı eğimleri olan ayarlanabilir bench sehpası ve yine ağırlıkları çıkarılıp takılarak ayarlanabilen dumbell set ve bar olmadan imkansız.

bench sehpası olmadan zor ama imkansız değil hocam ilk 8 ay için için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 9 Ağustos 2014; 17:44:03 >
  • Bu ne ya herkeste bir eleştirel konuşma tarzı. Adam sanki yarışmalara katılacak.Şöyle yorumlar gerçekten hiç hoş olmuyor.

Ben de zamanında bir çok konu açmıştım.Barfiks,şınav,mekik (6 Haftalık olan)programı yapıcam falan diye, hemen başlıyorlar öyle kas yapamazsın şınavla bir yere kadar yok ayarlanabilir dambıl seti yok şu yok bu.

Herkes spor salonunda kas yapıyor zaten değil mi? O kadar inşaat işçisi kaslı görünümleri olmasa da nasıl o kadar güçlü peki?

En azından ileride güzel bir görünüm için spor salonuna gidecekse ve şimdi böyle imkanı yoksa gayet de şınavla mekikle güzel kas yapabilir güçlenebilirsin.Bir arkadaşım 2 sene evde şınav mekik çalıştı başka bir şey yapmadı,ben üşendiğimden hiç yapmıyordum ve bu tarz yorumlar moralimi bozuyordu.O çocuk spor salonunda bi dambıl çalışmaya başlayınca öyle bir şişiyordu ki kasları ve acayip güç kazanmış olacak yüksek ağırlıklarla çalışıyordu.

Şimdi başladım ben de 100 şınav,200 mekik,25 barfiks programına.Linki de aşağıya koyayım.Programın 1. haftasındayım gerçekten güçlendiğimi ve kaslarımın sertleştiğini hissediyorum.Zaten amacım spor yapmak,sağlıklı yaşam için.1 sene evde çalıştıktan sonra belki salona da yazılırım.

Sen soruyu barfiks aleti kapıya zarar verir mi diye açmışsın gelip 2 dambılla iş mi olur diye yorum yapanlar olmuş.Bunlar hep motivasyon bozuyor aldırış etmemek gerek.Tavsiyem dar koridor varsa eve sıkıştırmalı barfiks barlarından alman.Uçları plastik olandan aldım ben takarken azcık boyadı duvarı ama çıkıyor onlarda.Şu kapıya asmalı olandan sipariş etmiştim önce ama her kapıya uymuyor ona göre al onu alacaksan.Ben geri yollamak zorunda kaldım,şuan koridordakinden son derece memnunum.

Kapıya sıkıştırmalıları düşünüyorsan eğer önce evde dar koridor var mı diye bir bakmalısın.Varsa kapıya zarar vermektense duvara sıkıştırırsın.Monte etmeli değil hem istersen kaldırırsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 9 Ağustos 2014; 18:15:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

Bu ne ya herkeste bir eleştirel konuşma tarzı. Adam sanki yarışmalara katılacak.Şöyle yorumlar gerçekten hiç hoş olmuyor.

Ben de zamanında bir çok konu açmıştım.Barfiks,şınav,mekik (6 Haftalık olan)programı yapıcam falan diye, hemen başlıyorlar öyle kas yapamazsın şınavla bir yere kadar yok ayarlanabilir dambıl seti yok şu yok bu.

Herkes spor salonunda kas yapıyor zaten değil mi? O kadar inşaat işçisi kaslı görünümleri olmasa da nasıl o kadar güçlü peki?

En azından ileride güzel bir görünüm için spor salonuna gidecekse ve şimdi böyle imkanı yoksa gayet de şınavla mekikle güzel kas yapabilir güçlenebilirsin.Bir arkadaşım 2 sene evde şınav mekik çalıştı başka bir şey yapmadı,ben üşendiğimden hiç yapmıyordum ve bu tarz yorumlar moralimi bozuyordu.O çocuk spor salonunda bi dambıl çalışmaya başlayınca öyle bir şişiyordu ki kasları ve acayip güç kazanmış olacak yüksek ağırlıklarla çalışıyordu.

Şimdi başladım ben de 100 şınav,200 mekik,25 barfiks programına.Linki de aşağıya koyayım.Programın 1. haftasındayım gerçekten güçlendiğimi ve kaslarımın sertleştiğini hissediyorum.Zaten amacım spor yapmak,sağlıklı yaşam için.1 sene evde çalıştıktan sonra belki salona da yazılırım.

Sen soruyu barfiks aleti kapıya zarar verir mi diye açmışsın gelip 2 dambılla iş mi olur diye yorum yapanlar olmuş.Bunlar hep motivasyon bozuyor aldırış etmemek gerek.Tavsiyem dar koridor varsa eve sıkıştırmalı barfiks barlarından alman.Uçları plastik olandan aldım ben takarken azcık boyadı duvarı ama çıkıyor onlarda.Şu kapıya asmalı olandan sipariş etmiştim önce ama her kapıya uymuyor ona göre al onu alacaksan.Ben geri yollamak zorunda kaldım,şuan koridordakinden son derece memnunum.

Kapıya sıkıştırmalıları düşünüyorsan eğer önce evde dar koridor var mı diye bir bakmalısın.Varsa kapıya zarar vermektense duvara sıkıştırırsın.Monte etmeli değil hem istersen kaldırırsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm

adamsın olmaz demekle iş bitmiyo adamlar yapıyo yani, herkes eleştiri derdinde. bu arada kapıya asmalı olanı aldım geldi de daha açmadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.