Şimdi Ara

EVDE TÜP KAÇAĞI VAR ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarım saat kadar önce babam bizi uyandırdı ev tüp kokuyor diye. Odamın kapısı falan kapalı klima açıktı buna ragmen odama kadar gelmiş. Allahtan gece bişey olmamış. Şimdi tüpü balkona koyduk. Evin tüm camları kapıları acık koku gitti. Ben diyorum tüpü aşağı koyalım ( çöpün kenarına falan ) onlar gerek yok diyor ne yapmalıyım suan annemle babam evden gitti ölmeyek şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 18 Ağustos 2009; 7:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

git mutfaga yak ocağı kendine yicek bişeyler yap karnın acıkmıştır şimdi

ip adresin alınıyor biliyorsun değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: semih_efendi

quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

git mutfaga yak ocağı kendine yicek bişeyler yap karnın acıkmıştır şimdi

ip adresin alınıyor biliyorsun değil mi

Alaka?

• Beyler gercekten tırsıyorum aptal aptal cevap vercekler defolup gitsin konudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Beyler gercekten tırsıyorum aptal aptal cevap vercekler defolup gitsin konudan

Camlar açıksa gerek yok zaten. Balkondaki tüpten niye korkuyosun ki anlamadım.
  • cingozzz yine alıntı yaptın senin bu hastalığına çözüm bulmamız lazım :
  • bodrum fln varsa indir oraya tüpü annenler gelince alırsın ordan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak geçenlerde ne oldu: piknik tüp kullanıyorum yemek yaparken, neyse koydum mantıyı ocağa kaynasın diye yaktım altını gittim pc nin başına oturdum, sonra mutfaktan bi ses gelmeye başladı harrrrrrrrrrrrrrr diye dedim bu tüp nasıl açılıyor kendi kendine diye bi gideyim ne göreyim, tümün alttaki civata yerinden alevler fışkırıyor. ama öyle böyle değil az kalsın patlama derecesine gelmiş ısınmış deli gibi, hemen gittim bi kova suyu boca ettim üstüne cossssss dedi bi söndü sonrasında mutfak camına koydum tüpü, biraz bekledim soğuması için, meğersem başlığı takarken ortasındaki contası düşmüş. Allah korudu walla bırakın dursun balkonda açık hava hiç bişi olmaz anca tüp biter o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Leidenschaft

cingozzz yine alıntı yaptın senin bu hastalığına çözüm bulmamız lazım :

Ya cevap yerine direk alıntıya tıklıyom alışmışım :) Aslında ilk baştaki mesaja cevap vermek amacım :)
  • gunes almasın yeter balkonda yanı ısınmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehalem28

gunes almasın yeter balkonda yanı ısınmasın

nasıl ya bırak ısınmayı Antalyada erir vallaha tüp
  • tupu hangi firmadan aliyorsaniz arayn gelsin alsinlar yenisini wersinler....

olmadi yak bi cigara
  • Supurge ile yerleri temizleyin yani Tup gazı yere yapışır guzelce supurun yerlerı tabi camlar acıkken
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: nehalem28

gunes almasın yeter balkonda yanı ısınmasın

nasıl ya bırak ısınmayı Antalyada erir vallaha tüp

Yav güneş altında bişey olmaz. Tüp arabalarının üstü açık bütün gün güneş altındalar.
  • havalandirmalari ac, tüm elektrik baglantisini kes.
  • Valla şakaya gelmez :)

Benim kardeşim CO gazından zehirlenmişti. O anlar aklıma geldi şimdi kardeşim öldü sanmıştım ama ambulansda kendine geldi
  • bizimde doğalgaz nedense ocaktan kaçıyor. vanası açık olduğu zaman mutfak hep gaz kokuyor. o yüzden herzaman vanayı kapalı tutuyoruz ama çok ihmal ediyoruz. yaptırmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

bizimde doğalgaz nedense ocaktan kaçıyor. vanası açık olduğu zaman mutfak hep gaz kokuyor. o yüzden herzaman vanayı kapalı tutuyoruz ama çok ihmal ediyoruz. yaptırmamız lazım.

Hadi tüp gazını anlıyorsun havalandırıyorsun. Ama doğal gaz çok tehlikeli. Zehirlendiğini anlamıyorsun bile. Kokusu bile yok. Doğal gaz ihmale gelmez
  • dostum tüpün bitmesni bekle diyeceğim ama cok tehlikeli.. evden mevden uzaklaştırın.. prizlere falan dokunmayın..lambayı falan acmaya kalkmayın ve bence itfayeyi bi ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 18 Ağustos 2009; 11:47:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.