Uzun bir süre bu konuyu düşünüyordum, yalnız yaşıyorum ve biriken bulaşıklardan çok yoruldum. Hem su tasarrufu hem de basitlik açısından misafir olmadığı sürece tabldot alıp, yemeğimi yedikten sonra tek parça olarak yıkayıp kenara koymak istiyorum. Tabldot modellerine baktım metal olanlar da güzel fakat yemekhanede yiyormuş gibi hissetmemek için plastik olanlardan almak istiyorum. ![]() https://www.amazon.com.tr/Külsan-Melamin-Tabldot-5-Bölmeli/dp/B07TCPDCVQ Başka göze güzel gelen plastik tabldot bulamadım, metal alacak olursam derinliğinden dolayı şu ürünü alabilirim. ![]() https://www.cafemarkt.com/kayalar-self-servis-tepsisi-tabldot-28x40x1-cm Başka bildiğin tabldot modeli varsa gönderirseniz sevinirim. |
Evde tabak, kase vb. ürünlerini kullanmaktan sıkıldım, tabldot alıyorum

-
-
mantıklı he
-
Çorba,ana yemek,pilav cart curt gene 50 tane bulaşık çıkacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: n201
Çorba,ana yemek,pilav cart curt gene 50 tane bulaşık çıkacak.Hocam çok fazla yapmıyorum sadece belli başlı yemekleri yapabiliyorum. Ayrıca dışarıdan fazla yemek spariş ediyorum.
Yine de bir azalma olacağını düşünüyorum.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 21:45:4 > -
annem cok yoruldugunu söyledi ben 200 tane tabldot 200 tane bardak 200 tane sütlaç kasesi getirttim onlari kullanıyoruz cok pratik oluyor herkes büküp cöpe atıyor.
sizde öyle yapabilirsiniz hocam ama alimunyum alırsanız yemegi koydugunuz gibi yemeniz gerekir yoksa kokusu siniyor
-
Olm plastik tabak al geç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tony Fergusonannem cok yoruldugunu söyledi ben 200 tane tabldot 200 tane bardak 200 tane sütlaç kasesi getirttim onlari kullanıyoruz cok pratik oluyor herkes büküp cöpe atıyor.
sizde öyle yapabilirsiniz hocam ama alimunyum alırsanız yemegi koydugunuz gibi yemeniz gerekir yoksa kokusu siniyor
Hocam öyle kolay tabi fakat o kadar plastik çok zararlı değil mi? Ben yıkanılabilir bir şey arıyorum.
-
plastiği yıkayıp kullanma sağlıklı değil bence.Metal al bari.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrecan_sm89plastiği yıkayıp kullanma sağlıklı değil bence.Metal al bari.
Hocam metal mantıklı fakat üstteki melamin, normal plastik olmadığından bir şey olacağını düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 31 Ocak 2021; 0:17:58 > -
Tek yaşayıp 5 farklı çeşit yemek mi yiyorsun? Yani 1 öğünde hem çorba hem yemek hem yanına pilav tatlı vs. 4-5 çeşit yiyorsan mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FTek yaşayıp 5 farklı çeşit yemek mi yiyorsun? Yani 1 öğünde hem çorba hem yemek hem yanına pilav tatlı vs. 4-5 çeşit yiyorsan mantıklı.
Hayır çok çeşit yemekten dolayı değil bulaşık tasarrufu ve pratikliğinden dolayı almak istiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

mantıklı he |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X